| 08.05.2009, 01:07.47 | |
mam problem nevim co koupitchtel bych chytat celou nabidku digi tv mam si koupit satelit nebo skystar2 co je lepši? pripadne poradte nejaky pristroj a za jakou cenu se prodava. diky |
![]() radek28 |
| 08.05.2009, 03:01.09 | |
RE: mam problem nevim co koupitco špekuluješ,koupils přijímač v hospodě?,tam ti poradí jak na to,v nouzi infolinka digi a do pořadníku na ten hnůj |
![]() pierrepetr |
| 08.05.2009, 03:43.49 | |
RE: mam problem nevim co koupitPřijde na to, co od toho přijímače čekáš navíc.Jestli chceš prostě sedět a hledět, kup si obyčejný přijímač s patřičnými dovednostmi. Doporučuji pamatovat na budoucnost a vzít model se čtečkou na karty Cryptoworks. Jestli chceš s přijímačem blbnout, hrabat se všemožně v přijatých datech, případně se v budoucnu věnovat příjmu "netelevizních služeb", vem Skystar 2. (Upřímně, ona ta Skystarka není na dlouhé sledování televize moc vhodná, protože ikdyby byly všechny dostupné softwary absolutně stabilní (což nejsou), bude někdo z rodiny potřebovat v nejlepší části filmu na internet. :))) ) |
![]() Louskacek |
| 08.05.2009, 07:12.48 | |
RE: mam problem nevim co koupitna digi máš asi lepší nějakej klasickej přijímač s možností emu. protože blokovat s tím PC je naprosto zbytečný při tý kvalitě a nahrávat z toho cokoliv, se zrovna taky moc nevyplatí. kup nějakej emu stroj a určitě si s tím užiješ spoustu zábavy nejmíň do konce záruky. ta platforma asi nemá žádnou definitivní šanci, jak tohle řešit, protože výměna všech karet je nad její možnosti. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 07:41.24 | |
RE: mam problem nevim co koupitshlédni http://www.dreamsky-tm.by/products.php?l=engale ty ovladače a reakce, někomu však postačuje. za 2,5 tis vřele a s klidným srdcem doporučuji http://www.show-box.cz/ podpora třeba zde http://www.openboxforum.cz/viewforum.php?f=85 |
![]() juzek |
| 08.05.2009, 09:07.54 | |
RE: mam problem nevim co koupitkdyž si koupím Skystar HD 2 PCI kartu, tak to není problém používat pod linuxem, že ne? zvykám si totiž jako průměrnej uživatel PC v poslední době na ubuntu a objevuju, že je to proti vistám fakt luxus a windows už se mi asi do budoucna nebude chtít používat vůbec. je to úžasný, jak málo zatěžuje PC při stejných činnostech a jak je takovej systém uživatelsky přívětivej a když máte kompletní vydání na DVD, tak je tam všechno důležitý už předinstalovaný a hned po instalaci bez problémů k použití. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 09:35.03 | |
Pánové!Strašně blbá otázka,na kterou se nedá jednoznačně odpovědět.100lidí,100chutí,pokud nemá nějakou představu,tak je to o ničem.Pokud někdo chce poradit,tak musí vždy říci co chce,jinak je to mlácení prázdné slámy,o které můžete tlachat týden Rv |
![]() zzaner |
| 08.05.2009, 09:53.31 | |
RE: mam problem nevim co koupiton si dělá stejně srandu a krátí si čas, takže je naprosto jedno, co mu na to napíšeš. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 10:16.32 | |
RE: mam problem nevim co koupitJá na přehrávání hudby používám comp,mám tam asi 60CD a hudbu si pustím dle nálady,stejně lze i filmy.Potřeba kvalitní repráky,zobrazovač.Každý si může udělat svůj program dle své chuti,Tak že co řešíte.Dnes může každý být víceméně na médiích nezávislí. |
![]() zzaner |
| 08.05.2009, 10:30.15 | |
RE: mam problem nevim co koupitto děláš dobře. ale na sledování digi jestli to není zbytečnej luxus. jako na poslouchání našeho kladenskýho rádia relax je ideální jezevčík z kauflandu. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 10:40.06 | |
RE: mam problem nevim co koupitKdyž to jinak nelze,buď CRT,nebo kvalitní plazmu.Zatím není žádné jiné východisko. :) |
![]() zzaner |
| 08.05.2009, 10:57.47 | |
RE: mam problem nevim co koupitale je. už jsou v prodeji i první OLED TV s organickým displejem |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 11:00.44 | |
RE: mam problem nevim co koupitAno,ještě musí dorůst pro naší peněženku a to vidím od 5 let výše. :))) |
![]() zzaner |
| 08.05.2009, 11:06.43 | |
RE: mam problem nevim co koupitza dva roky toho bude všude plno. škoda peněz za kvalitní plazmu. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 11:26.10 | |
RE: mam problem nevim co koupitJsi moc velký optimista.Pokud by došlo na tvá slova,bylo by to výborné,ale já jsem v tomto pesimista. :) |
![]() zzaner |
| 08.05.2009, 12:06.02 | |
RE: mam problem nevim co koupitkoupil bych celej satelit, pak pronajmeš TP rumunům a už se s nima nějak domluvíš ;) |
![]() poky1 |
| 08.05.2009, 14:13.14 | |
vortimond:laughing: Objevil jsi možná ameriku, ale tu svojí. LINUX považují vhodný pro naprostého lajka kdy bude jen surfovat mailovat nebude hrát hry, nebo potom pro znalce. Nic mezi tím. Že toho spoustu LINUX neumí, pády jsou téměř pro průměrného uživatele neřešitelné, instalace hardware někdy neřešitelná, to huž nepisneš. Kdyby byl tak užasný tak MICROSOFT je dnes v konkurzu. Proč tomu tak neni? |
![]() juzek |
| 08.05.2009, 15:19.03 | |
RE: mam problem nevim co koupitzase mi podsouváš něco, co jsem nenapsal. když píšu o sobě, že jsem průměrnej uživatel PC, tak to rozhodně neznamená, že nejsem laik. protože to průměrní uživatelé PC rozhodně jsou. málokdo, komu je přes třicet (a nehraje už ty kýčovitý hry) s tím počítačem provádí cokoliv jinýho, než surfování, maily, psaní, konvertování videa a audia, úpravy fotek a to je tak zhruba vše. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 15:31.08 | |
RE: mam problem nevim co koupitA co zdejším uživatelům v LINUXu doporučíš za soft pro satelity? Jaký program na povídání přes ICQ? O problémech s hardware (zvuk, wifi) kdy hodně záleží na hardware. Což je asi základ. Miluji svobodný soft (openoffice, gimp, qip a jiné) a o to je hezčí je používat ve windows.Není nic co by WINDOWS z LINUX neuměl bohužel už to neplatí naopak! |
![]() juzek |
| 08.05.2009, 15:45.00 | |
RE: mam problem nevim co koupitjinak otázka není proč microsoft dosud nezkrachoval, ale proč vůbec někdo z těch průměrných uživatelů (kteří pochopitelně vědí, jak zdarma přijít k windows) používá místo toho linux. to mi prosím tě vysvětli. asi nejspíš proto, že funguje pro jejich účely lépe a stabilněji. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 15:45.14 | |
Linux vs SS2Nevím jak SS2 HD, ale klasická SS2 pod linuxem nefunguje moc dobře. Rozhodně líp jede pod Windowsem. |
![]() Louskacek |
| 08.05.2009, 16:06.18 | |
RE: mam problem nevim co koupitvortimond: Vždyt jsem psal na počátku že je pro total lamy nebo znaléé!!! A potom jsou průzkumníci, ochutnají a utečou. Kde je ten výčet programů na které jsem se ptal?LINUX je dobrý soft, ale má své specifika, proto neválcuje a válcovat nebude windows. Tys tomu chudákovi místo bezproblémového stroje za 2,5 tis korun poradil celou pc bednu s problémovou skystar ještě na linuxu a s pěknou spotřebou, bez znalosti jaký má zobrazovač. Asi to nejhorší co šlo. |
![]() juzek |
| 08.05.2009, 16:18.42 | |
RE: mam problem nevim co koupitještě ti popíšu, co mně jako laikovi vadí na vistách a co na linuxu naopak neregistruju. neustále chroustající harddisk, věčně něco zpracovává (přitom indexování vypnuto, antivir neaktivní, defragmentace vypnutá), časté pády - jednou za pár dní, systém se načítá pomaleji a pomaleji trvá taky vypnutí PC, otravné hlášky (opravdu si přejete spustit tento program...) - pochopitelně to se dá vypnout, ale je to taková ukázka, čeho všeho je microsoft schopen... a spousta dalších věcí |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 16:21.36 | |
a už toho mám fakt dost!!!napiš mi prosím tě, kde jsem někomu něco radil (krom samostatnýho satelitního přijímače s možností emu) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 16:51.41 | |
RE: mam problem nevim co koupitještě k tomu (skoro)věčně aktivnímu HDD (čemuž se diví spousta uživatelů vist) by se patřilo napsat, že paměť je 4 GB, což je určitě víc než dost. a taky instalace opravnejch balíčků trvá neuvěřitelně dlouho. service pack 1 - to už je (minimálně!) hodina provozu sice slabšího, ale přesto moderního PC, který bohatě zvládá zpracování videa v HD rozlišení a má problémy jenom s nejnovějšíma hrama. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 17:20.43 | |
RE: mam problem nevim co koupitvisty nikdy!MANDRIVA nebo SUSE a doplněk XP A nečerti se ;) |
![]() juzek |
| 08.05.2009, 17:29.42 | |
RE: mam problem nevim co koupitXP jsou ok. žádný problémy s nima. ale vista zřejmě pořád pracovní verze nebo co (jak už to u windows bývá) je to hroznej soft. skoro něco jako virus. |
![]() vortimond |
| 08.05.2009, 17:51.24 | |
RE: mam problem nevim co koupitSouhlas, největší prasárna VISTY. Nic horšího jsem ještě neviděl! Chraň bůh aby na tomhle byli (telefony a pod) |
![]() juzek |
| 08.05.2009, 19:43.58 | |
RE: mam problem nevim co koupitdiky chlapy koupil sem dneska openbox :8) |
![]() radek28 |
| 08.05.2009, 20:49.17 | |
RE: mam problem nevim co koupit:laughing: :laughing: žish maria |
![]() juzek |
| 08.05.2009, 20:51.43 | |
RE: mam problem nevim co koupitA máš to bez AU ! Doufám že to máš výměnou za ten digi :laughing:Pak tu něco raď! Ti lidi snad fetují |
![]() juzek |