Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.05.2009, 21:13.44

Co je to za šaškárnu???

Proč tu je přišpendlená ta blbost od 007 ???
Může mi to někdo vysvětlit?
7222 shlédnutí a jen 43 reakci.....O co tu jde sakra?
uživatel
Jarpet
16.05.2009, 21:21.44

RE: Co je to za šaškárnu???

Už by to mohlo zmizet.
uživatel
Peri
16.05.2009, 21:26.17

já myslel podle toho nadpisu, že píšeš na téma eurovision song contest :laughing: protože to je taková trochu šaškárna, ale zároveň taková osobitá šou. rusové to zahájení pojali skoro jako kdyby pořádali olympiádu. pěkný docela
uživatel
vortimond
16.05.2009, 21:30.00

RE: Jarpet

kdy od vas uvidim takovou "blbost" jak udelal 007? asi nikdy
ono se lehce kritizuje...

a co chcete vysvetlovat? neumite cist? kecat vam jde docela dobre ;)
uživatel
alfasex
16.05.2009, 21:35.49

RE:Co je to za šaškárnu???

Sledovatelnost toho servru. Až si sponzoři přečtou tyto
výsledky jak vypadá koláč(výrok bývalého majitele NOVY)
tak si určitě předplatí reklamu i na příští století.
Kecy jako vytvoř si vlastní servr si pánové kterých se to
týká nechte na debaty na Vašem srazu,výsledky a úroven
vyhodnotí určitě jiní.Vlastníci hotelu atd.Správná reklama
která nic nestojí.

Kdysi dávno jsem se na tomto servru zmínil o spřáteleném
vebu a byl jsem málem ukamenován.Holt nová doba.
uživatel
zizi
16.05.2009, 21:44.08

alfasex

alfasex...Číst umím, ale uniká mi princip, proč to tu stále straší. Nic víc..nic míň.
uživatel
Jarpet
16.05.2009, 21:44.42

RE: zizi

no vite, prijde nakej Homo Sapiens, udela Temu "Proc jsem hovado?"
kterou zdvihne tlak lidem co tady chodi kazdej den, ctou vsechno co se da, i veci kolem primacu ktere nevlastni, x-krat se pohadaji co je lepsi jestli Skylink UPC atd, ale maji to tady radi
a tenhle Homo Sapiens, krom toho ze udela uplnej offtopic ma jeste tu odvahu vynadat

pak se divite, ze nekdo napise "kdyz se vam nelibi klidne si reg vlastni domenu" (a kdyby je to jenom o tom, ono neni sranda provozovat a venovat se takovemu webu jakym parabola.cz je

a jak se tady s oblibou rika, coz je jedna z cest.. kdyz se vam nelibi, tak na to nekoukejte (analogiu ke zhlednuti tehle stranek zvladnete i sami)

;)
uživatel
alfasex
16.05.2009, 21:46.55

RE: Jarpet

nejsem redakce, no asi to 007 zapomnel "odstrihnout", ono ma i svuj real life, a nesedi tady 24hodin ... ;)
uživatel
alfasex
16.05.2009, 21:59.33

tárať a drístať tak na to vás dosť. Čo je kde prišpendlené ,po tom vám je (nevhodné slovo). Mne to vyhovuje , aspoň sa nemusím prehrabávať v hystórii. A tiež by ma zaujímalo prečo sa ešte vätší blbci ozývajú a zakladajú blbé vlákna. Hore sú ´´Připomínky k webu,´´
uživatel
oneeeee
16.05.2009, 22:01.03

alfasex

To není omluva. Je jich tu víc. Jsem tu taky denně, už pár let už se tu učím, ale tohle mi prostě točí!A speciálně 007!
uživatel
Jarpet
16.05.2009, 22:09.35

oneeeee

To nemyslíš vážně.
Mně absolutně nevadí, když tu bude přišpendlený sraz borců z Paraboly třeba měsíc. Ale tohle je o něčem jiném.Trošku nechápu, proč mi nazýváš blbcem :fuming:
uživatel
Jarpet
16.05.2009, 22:11.56

někdo zde psal o blbcích? ;) a bude zase rachot............dneska ne, jsem utahanej :(
uživatel
poky1
16.05.2009, 22:16.49

@Jarpet.
A včera jsem na chodbě nezhasnul a venku zapomněl uklidit nedopalek. To by ti taky vadilo?

Když tě to téma nezajímá, mohl jsi to aspoň říct slušně a ne vyrejvat do admina. Bejt to já, už jsi na dovolené.
uživatel
Tomik535
16.05.2009, 22:18.52

Alespoň, že je sranda s účastníky zájezdu :laughing:
A kocurka má dobrý kozenky R^ R^
uživatel
Tomik535
16.05.2009, 22:28.34

Tomik535

Nech mně bejt. Vážím si tě a tvých názorů ale mám takový dojem, že ty už si tady na dovolené byl a zpětnou jízdenku sis vyprosil. Takže klídek ....Tomiku
uživatel
Jarpet
16.05.2009, 23:12.19

Ale co

pohádaj se i v nejlepší rodině,stejně tu je nějak mrtvo! :laughing:
uživatel
spyko
17.05.2009, 09:20.43

Jarpet

Myslim ze ti unika vic neci nez princip. Pocet shlednuti vlakna byl velmi vysoky takze ctenare ta "blbost" zajimala, pocet reakci neni dulezity, prototoze nebylo vlastne ani na co reagovat, fakta jsou fakta, pouze par jedincu se je snazilo prekrucovat, pocet stahnuti fotek je nekolikasobne vyssi nez u beznych veci co jsou v uploadu, coz svedci o tom, ze tema je zajimave.

Tys tady nedal nic a pouze nadavas a ja te tocim ... no to je fakt dobry. A starosti o web nechte laskave na tom kdo se stara o server a plati webhosting.
uživatel
007
17.05.2009, 09:29.10

@alfasex 21:44:42 vystihol si to presne tak ako to je :)
uživatel
jozef BA
17.05.2009, 09:37.13

@007 v pohode, vacsina fora s tym jarpetovym prispevkom nesuhlasi, su to aktualne a objektivne informacie o skylinku a niekomu to evidentne vadi :)
uživatel
jozef BA
17.05.2009, 11:01.25

pripadam si nekdy jak ve spatnym snu,pripada me to jak na seznamce z filmu ucastnici zajezdu. :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
image
17.05.2009, 13:02.51

@007: technicka poznamka: "Pocet shlednuti vlakna byl velmi vysoky takze ctenare ta "blbost" zajimala" no nezlob se, ale dost lidi vcetne me prosiva diskusi podrobne, takze leckdy se podiva i na thread, ktery se jim zda nejednoznacny (napr: "pomoc" aj.). Pokud je neco pripichnuteho, tak tam jdu urcite. Tim dramaticky narusta pocet shlednuti, ale o tom, kolik lidi to tema skutecne cetlo a zajimalo je asi nezjistitelne.....
uživatel
Jantars
17.05.2009, 14:15.21

Jantars

Mas jiste pravdu, ale nikdo nenuti nikoho na nic klikat a navic jeste stahovat ...
uživatel
007
17.05.2009, 16:59.39

Tak jsem dnes zasadil padesát rajčat, deset okurek, dvacet paprik, kouknul chvilku na Moto Gp a teď jsem s hrůzou na zahrádce pustil notik a tuto diskusi.
Čekal jsem po včerejšku jak tu budu rozcupován na atomy, ale dopadlo to vcelku dobře.
Lidi, kterých si fakt vážím to buď hodili za hlavu, nebo jsou mimo signál :laughing:

007: Od tebe jsem čekal odpal a dostal jsem ho.S tebou nelze jinak než souhlasit.
Už se nechci dohadovat a hádat. Bolej mi záda :)) A není to od compu :bigeyes:
uživatel
Jarpet