| 20.05.2009, 11:08.12 | |
Problem při rychlem přepinani a zamrzaní přistrojeDD,od manželky babička si pořidila satelit. Ma nejakeho Kanona nevim presne Skylink Problem je když si človek listuje a prepina programy ze po čase zamrzne a vetsinou se musi vypnout ovladacem a znovu zapnout pak ok. nebo co se mi povedlo to nahodit pres volne vysilane progamy jako čt24,očko...jinak je tma! dle me tam blbne čtečka CRW nebo karta,když volne vysilane programy jedou ok. dik za rady |
![]() tompr |
| 20.05.2009, 13:56.49 | |
RE: Problem při rychlem přepinani a zamrzaní p...Některý levný receivery toto dělají. Doporučuji ho vyměnit za lepší :8) |
![]() Dejf |
| 20.05.2009, 21:09.37 | |
Problem při rychlem přepinani a zamrzaní přistrojStejný problém mám i já s HD přijímačem Pace DS810XE. Při přepínání předvoleb se mně taky někdy zasekne a musím ho vypnout a zapnout vytažením přívodní šňůry, protože na tlačítka ani ovladač nereaguje. Někdy stačí přepnout na televizi z HDMI na TV a zpět. Udělá mně to třeba 1x za týden. Jinak jede bez problémů, obraz super. |
![]() blesk |
| 20.05.2009, 21:34.37 | |
RE: Problem při rychlem přepinani a zamrzaní p...Když nečte kartu je potřeba upravit kartu podlepením čipu praskací hnědou páskou ve třech vrstvách aby se vykrojená sim neprohýbala a najít správnou polohu v šachtě (na doraz a malinko povytáhnout). |
![]() Mirda2 |
| 21.05.2009, 12:34.12 | |
RE: Problem při rychlem přepinani a zamrzaní p...no tak to at si jde radsi vyreklamovat...Do toho nejdu pak ji reknou ze si to poskodila sama |
![]() tompr |