| 22.05.2009, 20:59.35 | |
Společnost DIGI TV CZ - tragédieAhoj lovci sat. programů.Jaké máte zkušenosti se zájmem digi tv o své zákazníky? Já špatné-píšu -li zájmen,je to špatně-spíše NEZÁJMEM.Porouchaný přijímač-několikrát urgováno,když konečně poslali kontakt na dva techniky tak:jeden náhradní přijímač už rok neviděl a druhý s DIGI TV už nechce mít nic společného. Tak jsem si koupil přijímač svůj+kartu SKY LINK a jsem nad míru spokojený.Digi jsem dal výpověd,posllali mi dopis:pokud nevrátím jejich zařízení budou ho vymahat soudně.Byli tam i tel.číslo na technika co mu mám zařízení vrátit: Volám tam a světe siv se-i tento človíček nechce mít s DIGI TV nic společného-prý jim neplatí,arogantní jednání-no a to zařízení v žádném případě nechce!!! .. Jeho doporučení-hodte to někam do lomu.. :))) :laughing: A tak mám jejich zařízení zabalený v originál krabici a čekám,až mě příjdou zatknout za nedodržení jejich smlouvy o vrácení... Ha ha ha Tak to je ale mazec!!!! Místo aby si ho odebrali a dali ho nějakému čekajícímu zákazníkovi... Nechápu. Už nikdy více!!! :bomb: |
![]() esik33 |
| 22.05.2009, 21:24.18 | |
Společnost DIGI TV CZ - tragédieNo já jenom lituju že takovejch společností není víc.Ale je to jenom věc názoru. ;) |
![]() VYDRA004 |
| 22.05.2009, 21:26.39 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieuž jsem několik šrotů opravoval na náklady zákazníka,než aby platili a čuměli do zdi,radši si to nechali opravit za svý |
![]() pierrepetr |
| 22.05.2009, 21:38.21 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieMísto aby si ho odebrali a dali ho nějakému čekajícímu zákazníkovi - Porouchaný přijímačTaky nechápu :bigeyes: |
![]() Standa2 |
| 22.05.2009, 21:52.41 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieSpolečnost,která nechce peníze taky nechápu.Mám ve smlouvě platbu přes SIPO a Digi si nestrhla platby za již šest měsíců.Asi peníze nepotřebují :lookaround: |
![]() martin5 |
| 22.05.2009, 21:57.40 | |
Společnost DIGI TV CZ - tragédieA k nepochopení je též, že tímto přístupem ohledně reklamací přichází společnost Digi o řadu zákazníků. Jako by jim to vůbec ale nevadilo. |
![]() kvasnak |
| 22.05.2009, 22:01.20 | |
martin5Pozor na to! Mají v tom bordel. Raději bych se na to informoval, abys to pak nemusel zaplatit najednou! |
![]() kvasnak |
| 22.05.2009, 22:03.13 | |
esik 33ty jsi z toho hotovson ,nesmíš z toho byt tak nemocnej.mě kdyz digi omrzí chytnu přijimač a parabolu a odvezu jim to do Brna na centrálu a je vymalováno a nebudu to víc řešit příteli. No ted máš skylink s pár programama za 2 a pul klacku na rok a jsi nad míru spokojenej ale hlavně cvakej o stošest.já jsem s digi spokojenej za ty prachy to neni zas taková hruza .osobně bych skylink za ty prachy nikdy nechtěl.čus a hlavně v klidu. ;) ;) ;) ;) ;) ;) |
![]() marksony |
| 22.05.2009, 22:20.40 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédiejá jsem teda taky musel po konci smlouvy cestovat s tím resívrem do prahy, ale to je asi tak jediný, co mi na tý firmě vadilo. jinak je to lepší jak upc. jejich ceny jsou pevný a vždycky víš kolik budeš platit a kolik platí ostatní, co to mají legálně. s placením nebyly taky žádný problémy (upc mi poslalo další složenku i po zrušení, nechápu proč). v případě digi fungovala karta ihned potom, co jsem si to přinesl domů, upc to aktivuje až se jim chce a trvá to klidně den nebo dva. |
![]() vortimond |
| 22.05.2009, 22:24.29 | |
@marksonyinu pokud máš nějaký přenosný bleší divadlo (na nic jinýho se Dxxx Tv totiž nehodí), tak samo že spokojenej bejt můžeš. My co máme televize tak bychom na ně taky rádi koukali... Ale jinak v klidu :8) |
![]() rogue |
| 22.05.2009, 22:27.40 | |
vortimondTaktéž se mi to stalo ze složenkou u UPC po zrušení. Ihned jsem tam volal a řekli mi, abych ji ignoroval, že je vše již vyřízeno. |
![]() kvasnak |
| 22.05.2009, 22:30.48 | |
kvasnakmě dokonce upozornili, že ta složenka ještě další měsíc po ukončení příde :laughing: fakt nechápu proč. |
![]() vortimond |
| 22.05.2009, 22:37.40 | |
vortimondTo je fakt divný, já žádný další měsíc platit nemusel. Nechali mi i přijímač, jen kartu jsem musel poslat. A tím bylo vyrovnáno. |
![]() kvasnak |
| 22.05.2009, 22:44.11 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieještě že jedu na černo! žádný nervy,složenky,telefonování,kontakty a přemlouvání :laughing: |
![]() martin21 |
| 22.05.2009, 22:46.38 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieno já jsem taky nic platit nemusel, za dobu co jsem to už neměl doma. ale nechápu, proč musí posílat tu složenku. je to takový blbý, když ti chodí složenky za služby, který nepoužíváš.jinak celkově upc dělá dojem špatně fungující služby, která je roztahaná na nejrůznější divize a poddivize a digi tv dělá dojem špatně fungující služby, která je celá v jedný centrále (což je výhodnější) |
![]() vortimond |
| 23.05.2009, 07:46.50 | |
odpověd MarsonymuNezlob se ale asi neumíš počítat.U DIGI TV asi nejspíš platíš min. 260kč měsíčně což je 3120kč ročně když nezaplatíš nepůjde ti nic.Já mám možnost u Sky linku bud neplatit a koukat na základní balík nebo platit 250kč měsíčně a mám multi balík a to je už nabídka /pro českého zákazníka/ velmi zajimavá.Takže platíme oba dva jako mourovatí a nejenom já, Akorát ta koukáš krom jiného na madarský reklamy,a ještě obraz o proti Sky linku o mnoho horší.Já mám za 250kč i Novu v HD kvalitě.¨Prostuduj si více nabídku Skylinku.Jediná nevíhoda je,že si musíš přijímač+ kartu koupit sám-to je pravda.No uvidíš,až budeš od DIGI TV něco potřebovat-jak budeš s nimi spokojený. |
![]() esik33 |
| 23.05.2009, 08:03.34 | |
NechápuOpět jsem si přečetl tvůj příspěvek a musím usoudit,že co se týče placení-tedy cen nejsi opravdu v obraze. Kolik platíš u DIGI TV měsíčně??? 260kč??? Tak počítej.... :laughing: Nebo jsi snad černý zákaznííík??? Rv |
![]() esik33 |
| 23.05.2009, 08:18.20 | |
dodatekPsal jsem,že jsem měl přijímač rozbitý-přesněji byl špatný konvektor /snímač/ ten jsem si za vlastní koupil nový,abych jak už tady psal kolega nemusel za 260 měsíčně jen koukat do zdi... A protože nejsem opravář,požádal jsem kolegu z práce co montuje satelity /né pro DIGI/aby mi to proměřil popř. opravil.Když technici určený společností DIGI TV pro ně nechtějí už pracovat.. Takže mám přijímač z cela v pořádku a jen čeká v orig.krabici na dalšího potencionálního zákazníka společnosti DIGI TV. Nevím jak u vás,ale tady v našem okrese se ani po půl roce spoluobčané nedočkali namontování.. někteří stále čekají a jiní si pořídili raději jiného poskytovatele sat. signálu.. :scared: :scared: |
![]() esik33 |
| 23.05.2009, 08:49.51 | |
martin5Kamarád měl ten samý problém a zavolal tam,že nemá platby za 17 měsíců.Nejdříve se divili jak je to možné,a poté mu prišlo SIPO na 8500(17x500 plná nabídka)a další měsíc mu už přišlo SIPO s normální platbou 500.Tak si vyber:zavolat a zaplatit nebo nevolat a střádat peníze a čekat jestli v tom jejich bordelu na to příjdou.Já mám také DIGI přes SIPO a bez problémů.Asi záleží kdo na jaké židli sedí. |
![]() habanero |
| 23.05.2009, 09:16.03 | |
@habaneroJe jasné že ten nedoplatek musím doplatit,jenom nerozumím firmě,která prodá službu a nezinkasuje peníze. |
![]() martin5 |
| 23.05.2009, 09:37.58 | |
martin5Je to o tom,že tam mají ,asi pěkný bordel. |
![]() habanero |
| 23.05.2009, 09:42.33 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieNo a to až budou měnit karty, to si nedovedu v tom chaosu představit ... muhehehe :))) :laughing: ;P |
![]() drobeček |
| 23.05.2009, 10:57.49 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieTakže můj názor.Upc - měl jsem,při příchodu digi tv na trh - zrušeno,Digi tv - kvůli kvalitě obrazu zrušeno,nyní Sky link - spokojenost + UPC karta roční.Digi -tv nechápu lidi,který si koupí LCD/plasma a můžou se na takový obraz dívat.mám lcd 94 obraz Sky link dobrý,UPC přijatelný. |
![]() motors |
| 23.05.2009, 11:11.46 | |
RE: ...nekdy tady mame z par lidi docela sranduto esik33: doporucuji vam precist dukladne zmluvni podminky, na zatceni to urcite nebude, no jenom aby ste nebyl nemile prekvapen, protoze je ve vasim zajme dodrzet, to co vam povyklada nakej pan co on nechce a co chce, je sice pekne, ale .... hold je to na vas, pak tady nevykladajte ze vam prisla naka slozenka (pro vasi linost, jako v pripade dalsiho adepta viz nize) to vortimond: chlape, natoc si parabolu na 28.2E, koukej si na BBC, a neres x-mesicu po neco kde nemas zadny zavazky docela se divim, ze furt na UPC reaguji lidi co se rozhodli ukoncit smlouvu, a rozhodli se pro jine platforms, proc resite neco co si neplatite? nechte kritiku na stavajici abonenti, a reste to co cvakate... teda pokud neco cvakate, protoze tady ma hodne lidi hubu plnou kecu, a z hobby EMU si lidi udelali narodni sport u jedny sat platform... hezkej den... a tomu kecalovi o par vlaken nize se ani vyjadrovat nebudu, pro mne za mne at se UPC prestehuje kde chce, nevim proc resi tydle veci... |
![]() alfasex |
| 23.05.2009, 12:05.00 | |
@alfasexmě upc né jednou, ale hned několikrát pěkně vytočilo, takže je budu kritizovat kdykoliv to uznám za vhodný. jestli to ve finále bude pro ně spíš reklama nebo antireklama, to je mi jedno. |
![]() vortimond |
| 23.05.2009, 12:18.34 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédiePokud by Digi přešla z kódování N2 na N3, musela by asi uživatelům vyměnit stávající přijímače, které jsou spárovány s kartou N2 anebo se pletu? A to si při počtu zákazníků a problémech u téhle společnosti nedovedu představit. |
![]() kvasnak |
| 23.05.2009, 12:23.05 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédiejá taky ne, ale ta výměna resívrů asi nebude nutná. stejně si ale změnu na N3 v případě digi tv nedovedu představit.@alfasex: jó a každej máme srandu z něčeho jinýho. já třeba z tohodle upc direct screenshotu. fakt mi to příde vtipný, ten jejich obraz: http://imgupload.cz/s1/z73EeN8JMP.JPG |
![]() vortimond |
| 23.05.2009, 12:37.51 | |
Něco pro úsměv.Dávám za pravdu "Antonínovi",čímž se jemu částečně omlouvám."Pokud si pořídíte kvalitní plazmu(vyzkoušeno 106),tak ten obraz je více než dobrý s DIGI!! :) R^ |
![]() zzaner |
| 23.05.2009, 16:26.12 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieA co těch 8 obdélníčků (znak končícího analogového vysílání z daného vysílače) v obraze vpravo nahoře? To ale není možné že "čistý" analog má kvalitu UPC. Ale zas na druhou stranu kdyby tam ten symbol nebyl tak tohle CT24 je obrazová "kvalita" UPC rozhodně. |
![]() Standa2 |
| 23.05.2009, 16:36.07 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieto není končící analog :laughing: to je autentickej screen z upc directu. je to vodoznak sharewarový verze kodeku, než jsem si nainstaloval crack. jak už jsem psal jinde, s kartou se teprve učím a jsem ve vývinu. |
![]() vortimond |
| 23.05.2009, 17:33.09 | |
RE: ...myslim ze rozcilovat se nad "zajimavym" myslenim cloveka, kterej je naprosto zaujatej, asi nema cenukdybych se mnel znizit fakt na uroven vaseho psani, tak jak se bavit s clovekem, kterej "hnusne" kritizoval kanal MGM (podotykam v case kdyz o tom ze pribudne do skylink nepadla ani zminka) a po tom jak se objevil v ramci Sky zrazu reakce jsou daleko mirnejsi az 0... a tak dale a tak dale zbytecne se rozcilovat nad clovekem, ktery sice mozna je dobrej ve svim oboru, ale ma klapky na ocich, a marketing/strategie spolecnosti mu rikaji asi tolik, kolik mne zvareni pod kyslikem ... nazor beru vzdy, ale ne zaujatej... inak se vam ani nedivim, ze ste UPC odhlasil, vzdyt patrite k tisickam lidem co provozuji narodni sport EMU na pozici 1W hezkej den ;) |
![]() alfasex |
| 23.05.2009, 17:52.55 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédiealfasex, to není vůbec o mně nebo o tobě, ale spíš o tom, že často kritizovaná rumunská platforma není to nejhorší, co se dá na místním trhu pořídit. je tady i jedna ještě o něco horší alternativa. takže porovnávat digi-tv se skylinkem nebo gitalem není tak úplně možný, protože jsou to služby fungující úplně jinak, ale porovnávat to s upc se hodí. |
![]() vortimond |
| 23.05.2009, 19:31.26 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieJá mohu jen za sebe říct, pokud jsem využíval služeb UPC a nebylo ještě Digi, platil jsem jak mourovatej plnou sumu. Ale jak jsem hlásil výpověď, že přejdu k Digi, byla okamžitá reakce, že dostanu o více jak polovinu slevu na rok. Před uplynutím ročního dodatku smlouvy jsem opět hlásil ukončení a znovu okamžitě reagovali slevou. Kdybych se tenkráte neozval, platil bych jejich astronomickou částku, jako dosud platí ti, kdo mlčí. Jsou to pěkní lumpové (slabé slovo)!!! :bomb: |
![]() kvasnak |
| 23.05.2009, 21:10.26 | |
@alfasex...já mám podmínky DIGI TV prostudovaný,ten přijímač+parabolu bych jím opravdu rád vrátil,ale jimi doporučený tedy DIGI společností mě poslaný technici ho nechtějí,že s nimi opravdu už nechtějí mít nic společného.No a jet od nás 150km do Brna dát jím jejich zařízení a jet zas 150km zpět se mi zdá jako blbost. Byl jsem jejich poctivě platící zákazník,a nemám důvod jim jejich zařízení jakkoliv zadržovat,ale několikrát jsem je žádal o další tel.čísilko na jejich technika a opravdu to nikdo nechce.Prý jim neplatí jejich práci a tak pro ně už nedělají. A jelikož mám plazmu 127cm a jejich obraz mě neuspokojil,přešel jsem k SKYLINKU kde se zdá a asi i je obraz o mnoho lepší no a v HD /nova/ kvalitě SUPER!!! A hlavně za stejný peníz.Zařízení jsem si samo musel zacvakat sám,ale je moje tak že v poho. |
![]() esik33 |
| 23.05.2009, 22:02.01 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédiepo prve ak vymeni DIGI TV karty tak pojdu SKYcrypte tzn. ze karta je N3 v prijmaci sucasnom kde je cipset N2 upravy cestu medzi novou kartou a procesorom ale je otazne ci bude procesor stihat ci nebude zamrzat obraz alebo nechtene resetovat 266Mhz je dost malo |
![]() redo32 |
| 26.05.2009, 10:18.48 | |
RE: Společnost DIGI TV CZ - tragédieto vortimondaha tak to pak jo. Asi Elecard codec že? |
![]() Standa2 |