Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.05.2009, 22:44.15

nastavenie prijimaca humax hdci 2000

Dobry vecer.Vie mi niekto poradit ,ake hodnoty mam nastavit v prijimaci,aby mi s nim moj motor USALS bez problemov fungoval?Mam humax 2000 hdci.Parabolu mam urcite nastavenu dobre,lebo na starom prijimaci mi bez problemov vyhladaval vsetky druzice.Ak ma niekto humax 2000 hdci,tak mi prosim Vas poradte.A napiste mi podrobne,kde mam ist v menu a co mam spravit.Uz vopred Vam za to dakujem.
uživatel
losik1
27.05.2009, 06:48.20

re :

No máš-li motor který skutečně Usals podporuje,tak v menu vyhledání vysílání,nastavení antény je položka motorové otáčení,myslím,že se do něj dostaneš modrým tlačítkem,nebo OPT,teď nevím.Musel bych ho mít před sebou,abych ti to napsal přesně posloupně.Jo a jak změníš nastavení antény,tak se ti smažou všechny programy,takže nejdřív musíš nastavit parametry antény,nepokoušej se to někde předlaďovat na jiné anténě.No a Usals pozice odpovídá GPS pozici tvého bydliště.Ale opakuji,máš-li motor bez Usals podpory,tak i u Humaxe musíš klasicky vyhledávat jednotlivé družice ručně.Hodně zdaru,těch jsem se něco namontoval,obrazově je asi nepřekonaný.Také mě jeden po výměně za Fergusona zůstal doma.
uživatel
lubbik
27.05.2009, 17:46.05

Re lubbik

Co se týče obrazové kvality mohu potvrdit, zatím se mu přibližuje pouze TECHNISAT HD.
uživatel
MONY