| 20.06.2009, 23:17.41 | |
Digi TV - příjímače a kartyDnes byli sousedovi namontovat Digi TV. Jelikož mu tam automaticky nahodili celý Intelsat a Thor a odešli, přišel požádat o pomoc. Zjistil jsem, že obdržel jako nový abonent repasovaný příjímač Humax II Digi TV a kartu Nagra 2. Já už v únoru dostal Partnerbox s modrou kartou N3. Tak nevím, co si mám myslet o přechodu Digi na N3. |
![]() Hansi1 |
| 20.06.2009, 23:23.57 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartycelou dobu si asi spal? :8) |
![]() poky1 |
| 20.06.2009, 23:27.47 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyDigi už to nechá až na přechod na N4 :))) :laughing: ;P |
![]() drobeček |
| 20.06.2009, 23:29.29 | |
poky1Nespal, pokud tu něco o tom bylo, omlouvám se za mlácení prázdné slámy, jelikož jsem přes léto trvale pryč bez přístupu na počítač a domů jezdím pouze sporadicky. |
![]() Hansi1 |
| 21.06.2009, 00:06.55 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyano o tomto se tu psalo....(nevhodné slovo) dává nove i repasované a s N2 :bigeyes: |
![]() cb21 |
| 21.06.2009, 00:17.26 | |
@drobečekbyt tebou tak sa moc nesmejem.. ako som uz pisal na mojom boarde digi nedavno zapojilo novy ident 1880 na kanaly:-VH1 -Antena 2 -DigiFilm1 -Discovery Ro -Sport ro -TVR 2 a to je uz rom 190 cize nezdielatelna, spanielmi oznacovana ako nagra 4, vid spravicky a spanielsky cabo balik: https://www.parabola.cz/zpravicky/9881/portugalska-zon-tv-cabo-opet-meni-karty/ BTW: je zaujimave ze v jednom threade sa stretli vsetci tlčhubovia ( poky1, drobeček, cb21 ) a informacna hodnota nulova, teda okrem vysmechu neznalemu uzivatelovi .. .. nechcete uz robit nieco uzitocne ?? |
![]() Vlado Fogo |
| 21.06.2009, 00:51.44 | |
RE: Vlado Fogoa ako je vypovedna hodnota new identu?ZADNA ;) |
![]() alfasex |
| 21.06.2009, 00:58.38 | |
@alfasexskus si to po sebe o5 precitat a potom sa spytaj este raz co si nepochopil na vyssie popisanom prispevku |
![]() Vlado Fogo |
| 21.06.2009, 02:22.31 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyKdo by to sdílel když je to Hack. Navíc na sdílení jsou tu jiné cs pakety. Nu dobrá, new Ident je puštěn u těch programů co si psal - koukal jsem se na to v AltDVB ale stále je potřeba udělat tu nejdůležitější věc: Vyměnit všem zákazníkům karty a přes sat. poslat new SW aby se spárovali. Někde jsem četl že s nějakými přijímači (serie?) je nemožné tohle udělat - ale to může být - jedna paní povídala.Až se jednou napíše: Digi TV začalo měnit zákazníkům karty - tak bude konec - jinak ne. |
![]() Standa2 |
| 21.06.2009, 06:15.51 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartytak ještě jim chybí do sbírky používat starou nagru 1 a bude to kompletní přehlídka všech variant od začátku až do dneška. takový digitální muzeum :laughing: |
![]() vortimond |
| 21.06.2009, 09:35.40 | |
@vortimondMožná by ses divil, jak dokáže být nagra1 bezpečná, pokud se karty rozdají jen např. kabelovým operátorům. Na dostupném orbitu se dodnes používají např. N1 identy 3D01 a 5701 a klíče nikdo nemá...stejně tak i irdeto1 může odolávat roky, pokud je karet málo a jsou rozdány jen zodpovědným lidem... |
![]() D2MAC |
| 21.06.2009, 09:48.15 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyzodpovednych ludi je v tomto okrsku velmi malo |
![]() rudo281 |
| 21.06.2009, 09:52.55 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyNový ident pro rom 190 budou muset zapojit, protože kartynižší verze už přestali vyrábět... za pár let budou muset aktivovat N5..., ale stejně budou dál dávat i repasované N2... :laughing: |
![]() drobeček |
| 21.06.2009, 10:30.00 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyboxy repasovane mozu davat, to iste robi aj upc.. a co sa tyka vymeny aby si sa necudoval.. staci len platiacim poslat v seku prilozenu novu kartu a ide sa dalej .. vymenu teda nove karticky a upgrade systemu plati kudelsky tak ako tomu bolo pri polsate, premiere alebo spanieloch .. som zvedavy co budes pisat cca za 3 mesiace |
![]() Vlado Fogo |
| 21.06.2009, 10:36.29 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartynevěřím, že to platí kudelski. spíš to vypadá, že rumuni na to nemají finance! |
![]() vortimond |
| 21.06.2009, 10:42.24 | |
@VFJestli to pujde je jedno je to fuk ale za které 3 měsíce ?? Ty už to prorokuješ tak 1,5 roku ty 3 měsíce..Škoda že to nejde dohledat to Tvoje bububu. Ty prognozy s Digi Tv ti každopádně nevychází. |
![]() pat |
| 21.06.2009, 11:03.57 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyNo kdyby výměnu platil kudelsky, tak už je dávno vyměněno. Souhlas s patem. Vlado tady prognózuje konec emu digi druhý rok. Už ho čtu až k tomu dojde, byť by to bylo za 10 let. " já jsem to říkal" :laughing:Loňské léto :laughing: https://www.parabola.cz/forum/topic-20831/ . 10.08 i tady už prorokoval za chvilku https://www.parabola.cz/forum/topic-28916/ |
![]() juzek |
| 21.06.2009, 11:13.38 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyJuzek R^ R^ R^ |
![]() pat |
| 21.06.2009, 11:17.28 | |
@juzekno dobre no.. maju v rukave este rev. ac9 kde bude chvilku pokoj s emu. to nie je ani nakladne ani zdlhave.. |
![]() Vlado Fogo |
| 21.06.2009, 11:41.56 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyVF ježišiš,furt nějaké rukávy a já nevim co ještě.Dokud nepřestanou dávat N2 karty v repasech,pak budu mlčet.Takle je to na....a co se týče ROM190 že nelze sdílet.....opravdu tomu věříš?opravdu si myslíš že bude problém v time delay?:-))) já myslím,že ne R^pat: souhlas s Tebou a južkem R^ R^ :bigeyes: |
![]() cb21 |
| 21.06.2009, 12:00.37 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartya kde mají ac7 a ac8... proč nejdou popořadě... :))) |
![]() drobeček |
| 21.06.2009, 12:08.55 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyten slovenskej Mišo vtipkár se zase projevil :))) Psalo se to zde už mnohokrát! :8) |
![]() poky1 |
| 21.06.2009, 12:14.57 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartycb21 :ty si tu už oblboval z N3 v emu . A aby som nezabudol tak ty to chytáš aj na víko od ešusu . Ty si z toho rukáva vysypal poriadne nezmysly , tak na tvojom mieste by som bol radšej ticho. poky1: ty si tu ako miestny povaľač. |
![]() oneeeee |
| 21.06.2009, 12:18.15 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartykdy Ty mu už vylezeš z pozadí je mi záhadou? Starej se o sebe a drž se hesla netárať a nedrýstať. :laughing: |
![]() poky1 |
| 21.06.2009, 12:46.26 | |
@cb21VF tu o CW delay nepsal vůbec nic, nevím, proč to tu vůbec zmiňuješ.CW delay není jediný parametr, který může otrávit, popř. až znemožnit sdílení karet. VF to myslel spíše tak, že z nových karet bude problém vyčíst párovací údaje, které jsou pro sdílení nezbytné. |
![]() D2MAC |
| 21.06.2009, 12:54.24 | |
@cb21v repasoch davaju dokonca ac3 ale to je šum a fuk. ďábliček oukejiček je uz v (nevhodné slovo)i@drobeček a kde bola ac4 a ac5 hmm.. ac5 sice vydrzi ale iba 20 sekund ako medzikrok medzi upgrade na ac6 @ poky1 preco mam pocit ze si cb21 fajka.. objíždi te snad dennodenne jak sve montážniky :laughing: |
![]() Vlado Fogo |
| 21.06.2009, 13:00.39 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyměl bys jít do vašeho parlamentu, plná huba blbejch keců a pyču s toho :))) |
![]() poky1 |
| 21.06.2009, 13:11.08 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyChlapi kurňa,jedna blbá téma o DIGI a už je tu hádka.Parlament je na p...jak u Vás tak u Nás...!!! :)) |
![]() Milan C |
| 21.06.2009, 13:29.43 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyA ten pokoj s emu při ac9 bude cirka cca 2-3 dni jako při nasazení ac6? To by pak ani nestálo za to :lookaround: |
![]() drobeček |
| 21.06.2009, 16:27.31 | |
RE: Digi TV - příjímače a kartyNo řekněme tedy že výměnu platí Kudelski, ale určitě to neorganizuje - to si musí obstarat každý proviader sám - jak to udělal D+, Premiere i Polsat. A v tom je podle mě kámen úrazu - na to prostě Digi TV podle mě nemá co se organizačních možností týče. Stačí ta komunikace mezi Digi TV a montážníky - na jaké je úrovni. Pak je další možnost, že na tu výměnu prostě kašlou a proč? No prostě a jasně: stejně nestíháme pokrýt oficiální předplatitelé - máme stejně furt nárůst klientů - tak ať si to těch pár neoficiálních EMUlistů přijímá pirátsky no. :)))Na nějakém webu jsem četl - někdo napsal dotaz do Digi TV nebo jejímu představiteli co na to říká že jejich nabídka se dá přijímat pirátsky na jiných přijímačích a odpověď byla nějak takto: Nejsou to naše přijímače takže nás to nezajímá (nebo tak se k tomu nebudu vyjadřovat). :laughing: |
![]() Standa2 |
| 21.06.2009, 17:49.17 | |
Standa2ano to už někdo zde psal....D2MAC KartyPRAHA od Via řeší pouze delay co psali....ale je zbytečné o tomto diskutovat. VF myslim,že přijímače sotva zvládnou N3,natož další ROM či jiné kraviny:-) oneeeee: vlez-dopr-delka VFka žeano,jako vždy....dle mne Ti VF někdy vyměnil elit ve zdroji a ted ho máš za boha... :))) to ALL již v součastnosti krom pár vyjímek málokdo chválí digi,ba naopak od nich každý utíká Rv |
![]() cb21 |
| 21.06.2009, 19:08.19 | |
@cb21ach boze.. aspon si to po sebe citaj ..myslis ze ake prijimace davali s nagra 3 kartami t.j. cerveno-modrymi cca na jesen v roku 2008 .. presne tie iste humax 2 a hyunday dualboxy ako aj z nagra 2.. alebo iny priklad.. nefunguje ti snad bios 6 skylink karta v humaxe 5500 tak isto ako aj bios 3v47 , alebo este inak.. menila cyfra + prijimace pri zmene zo secy 2 na secu 3 ? byt tebou nemiesam sa do odbornej debaty - radsej zajdem na modro-cierne pubiš forum a pocity a dojmy prenecham miestnym to .. tam by si bol možno geroj.. tu však nie |
![]() Vlado Fogo |
| 21.06.2009, 19:32.02 | |
VF Vladokdo psal o běžných přijímačích??:-) já psal o starých digi přijímačích,které dle spousty lidí dělají s N3 občas problémy,natož až budou další věci....O nagře či jiném systému kodování nic podrobněji nevim a ani nepotřebuji,na studování těchto věcí nemám čas.(dle mě je to stejně na....)ale to je věc každého(vid D2MAC:-) viz.: heč ..klíč digi ještě není public a já ho dávno mám....ne...takto opravdu skončit nechci:-)(nic ve zlém) ale VF proč tedy zde neustále tvrdíš,že něco bude končit a přitom nic zatim neskončilo???to chceš být víc zajímavej nežli jsi? ;) |
![]() cb21 |
| 21.06.2009, 19:50.27 | |
@cb21Odpovím na část adresovanou pro mě.Je mi líto, pokud to vidíš jako nějaké mé vychloubání se, že dokážu vyčíst klíče dříve, než jsou public. Mým původním cílem byl spíše apel na na klíčích závislé jedince, aby na svých znalostech začali KONEČNĚ pracovat a zkusili aspoň jednou něco udělat sami, a ne jen zobat zadarmo z naservírovaného podnosu. Stačilo tomu věnovat 15 minut a trochu logického uvažování. Můžu Tě uklidnit, že se zabývám daleko ušlechtilejšími věcmi, než dekódování nějakých stupidních N2 OP keys. Více se do tohoto opravdu geniálního threadu nehodlám zapojovat - maximálně, že bych to úplně uzamkl, pokud se to zvrhne... |
![]() D2MAC |
| 21.06.2009, 20:14.38 | |
@cb21.. bezne prijimace digi su tie co som spominal.. humax 1,2,3 a hyunday single a dual box a okrem vysychania 2 kondikov v zdroji neviem o ziadnych inach problemochtak isto sa nenavazaj do D2MAC, naozaj on ako jediny velmi rychlo prisiel na momentalnu AU rutinu a aj ju pohotovo publikoval na jednom boarde v casoch ked este komercaci z dablicka oukejicka jenom koukali sem a tam Rv a to ze stale pisem o konci nagra2 nie je preto aby som bol zaujimavy, ale preto ze dennodenne vidim co chodi v EMM streame 1801 a to ze momentalne idu v najzakladnejsej verzii nagra2 , bez BA commandu, bez pouzivania 3DES kluca a len s blbym XOR-om na 2 bajtoch o niecom svedci ... potom sa mozes pridat k tym pubertakom z ineho fora a v case tmy namiesto luskania systemu mozes zhadzovat server kde bezia digi stranky... oooch aky uslachtily to ciel :laughing: ;P :zombie: |
![]() Vlado Fogo |
| 21.06.2009, 20:20.26 | |
cb21To si určite našiel na dvadsiatej tretej strane , čenkovej deti ,že ? Alebo , že by to bolo zo spevníka strany dvesto verš 4 ? |
![]() oneeeee |
| 21.06.2009, 20:42.55 | |
D2macno ale to taky záleží,jestli "umřeš":-))))protože si řekl,že krypt.tabuly dáš jen přes Tvou mrtvolu:-)))(legrace)...né..myslim,že je tu hodně lidí,co nejsou tech.typ,pochop,sem nechodí jen technici....ale i lidi co chtěj něco zadarmo a nevědí co vlastně znamená kodovaný signál....:-)VF no dobře,ale bylo to takle i u D+ ši Caba(které začalo dávat karty s ROM190? taky těsně před přechodem frčeli se základem N2 a dvěma bajty XOR?? :lookaround: |
![]() cb21 |
| 21.06.2009, 20:55.18 | |
@cb21par tyzdnou pred prechodom na rev ac6 bolo tak isto. au slo pomaly aj na mikrovlnke |
![]() Vlado Fogo |
| 24.06.2009, 21:02.26 | |
opravy zdrojuto vlado fogo :prosim te a ktere kondiky to sou u humaxu1-3 nemam prijimace na vymenu tak bych jim to mohl spravovat |
![]() iq1 |
| 30.06.2009, 13:21.32 | |
RE: Digi TV - příjímače a karty;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) |
![]() ONDRA2009 |