Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.06.2009, 07:52.40

AZ box +skylink

Používa niekto AZ Box HD elite /premium s kartou Skylink?
Zajtra by som chcel kúpiť tento STB a zaujímal by ma, či STB ,,komunikuje,, bezchybne s kartou /bez sekania obrazu a aktualizácia pri eventuálnej zmene progr. ponuky je bezproblémová/?
Vopred vďaka za odpovede.
uživatel
taklad
21.06.2009, 10:01.02

RE: AZ box +skylink

Ano, chodí to OK např. s emulátorem Multicas... :8)
uživatel
drobeček
21.06.2009, 10:52.07

Když se obrníš a nebude ti vadit zpožděné reakce ovladače, přechodu mezi kanály několik sekund. Když ti nebude vadit, že uvedené surfování je nepoužitelné. Tak s ním budeš spokojen. :laughing:
uživatel
juzek
21.06.2009, 11:16.59

AZ_BOX720

len si nekupuj azbox,ide strasne pomaly Rv
uživatel
wwwe
21.06.2009, 11:28.06

AZ box +skylink

zdravim vas pani... aj ja by som si chcel kupit hd prijmac ale uvazoval som o octagone ten je lepsi???? potrebujem sat na sit mam doma 4 dremy500
na ten som nepucul este nic negativne a zase az tak moc som sa nezaujimal......viem ze drem je super ale drahy
uživatel
bonjovi22
21.06.2009, 11:43.15

Koukám že Juzek neustále mele svou... :)))
Situace se už podstatně zlepšila, reakce na DO téměř okamžitá, přechod mezi kanály do cca 2-3 vteřin u FTA rychleji...tady by to chtělo ještě zapracovat... :lookaround:
Podpora velmi dobrá, lze použít jako cardserver nebo klient... dobře funguje stahování klíčů přímo z netu apod. :)))
uživatel
drobeček
21.06.2009, 11:49.35

Tak jak píše wwwe. AZ box je hrubý nedodělek, měl rok zpoždění pro expedici ze skladu (pro soft). Do dnes, sliby o řewšení softu. Prodáno mnoho kusů jako testovacích za sníženou cenu, kde se uživatel zavazuje být napomocen a distributor věří že komunita pomůže. Za rok došlo ke zlepšení, ale stále je strašně pomalý. Osobně, moje nervy to nevydržely :laughing: pomalé reakce, vynechává, hrůza
uživatel
juzek
21.06.2009, 11:53.05

drobeček

Jo povídej - Jak se na tom super mediálním centru surfuje když mám lajnu 20mb? hmmm horší jak na mobilu viď? Reakce zadávání např stránek? Stejné jako přechod mezi kanály a když stiskem zadáš rychleji tak vynechá povel. :razz:
uživatel
juzek
21.06.2009, 11:55.13

drobeček

Přechod mezi kanály se za rok! snížil z 5s na slavné 3s. Myslíš že se to povede ještě snížit o nějakou tu setinu sekundy? :laughing:
uživatel
juzek
21.06.2009, 12:16.10

Nevím co se ti za rok snížilo, ale tyto přijímače se prodávají teprve cca 4 měsíce... reakce na DO nyní dobrá, nic nevynechává, prohlížeč stále téměř nepoužitelný ale yotube chodí ok. V cenové relaci do 7 tisíc velmi dobrý poměr cena - výkon... :8) :)))
Do 2 měsíců do sekundy... ;)
uživatel
drobeček
21.06.2009, 12:20.03

Tak neviem... Mne ide hlavne o to, aby mi prišli zápisy na kartu UPC+Skylink, teraz je potrebné ju sem-tam strčiť do orig. prijímača, keď prestane fungovať. Na nahrávanie a prehrávanie už dávno používam PC s 3 tv kartami /SS2+SS HD2+Airstar2+Phoenix/.Originálny prijímač Philips6010 mám od UPC,ale so Skylinkom aktualizácia karty ešte nie je zabezpečená.Nakoľko už mám HTPC, nerád by som utrácal peniaze na drahší prístroj ako Vantage,Dreambox/max. do 350,-EUR/. O ten najlacnejší šrot by som takisto nemal záujem.
uživatel
taklad
21.06.2009, 12:29.11

Komunikace s kartami Skylink apod. včetně zápisů je bez problémů. :8)
uživatel
drobeček
21.06.2009, 12:58.16

drobeček

Od loňského léta byli ve skladech jenže nepoužitelný soft. Proto se prodávají od března! (přesto že by ještě měli v tom skladě ležet!
To youtube je sice svižný, ale dej si to na obrazovku full. Není to vůbec pohledné, natož sledovatelné.
7 tis za strojek který je opravdu stále ještě nedodělkem. A velká otázka jestli bude podpora až se začne prodávat HD BOX
http://www.hd-box.cz/
uživatel
juzek
21.06.2009, 13:22.30

No ona kvalita klipů na yotube je většinou dost špatná... :lookaround:
Jinak od března co je v prodeji je patrný pokrok... :8)
Nedodělek to stále ještě je, ale v ceně do 7 tis. prakticky nemá konkurenci... :8)
uživatel
drobeček
21.06.2009, 14:00.37

juzku, juzku vodu kazes vino pijes, co ten tvuj pravopis cenzore?
uživatel
rj45
21.06.2009, 14:07.32

AzBOX HD Elite je jistě lepši než DM 800 HD.
skylink ok sa MULTICAS nebo NEWCS
new cccam 0.1b OK
mgcamd OK

sa foruma satdu.... :
did not have to sell your az, xDDDD
just wait a little, nothing more.
I just see the firm as it is made, design, menus and options, system update ...
I just knew that was a good device
then open and view the hardware confirm my sus(nevhodné slovo)ons, great firm + great hardware team
just have to wait until the fruit ripens ...
uživatel
sandokan
21.06.2009, 14:07.46

Já jsem s AzBox HD Premium velmi spokojen, je to hračka století. Samozřejmě to není pro každého, hlavně ne pro nervózní přecvakávače kanálů. Ale docela se to už zrychlilo, běžný HD přijímač přehodí kanál za 2 sec. a AzBox za 2,5. Kdyby už zůstal na dnešní úrovni, tak jsem spokojen. Navíc máme naději, že bude ještě lepší. Měl jsem několik přijímačů a vždy mne po čase přestaly bavit, nebylo už co objevovat. Toto se zdá, že mi vydrží na hodně dlouho. :)
uživatel
visper
21.06.2009, 14:24.45

No on se Juzek dál než k přepínání kanálů asi ještě nedostal...muhehehe :)))
uživatel
drobeček
21.06.2009, 14:58.25

:))) Sám potvrzuješ (přepínaní je co zlepšovat), surfování nepouživatelné, youtube kvalita k nepoužití. Ale v zásadě je to dobrej multimediální stroj muhehehehe Rv
Hračka století :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
juzek
21.06.2009, 15:01.37

bonjovi22

Když už máš doma takovou "flotilu" Dreamů, co takhle počkat na DM 500 HD - https://www.parabola.cz/zpravicky/9824/dreambox-dm-500-hd-od-cervence-v-prodeji/? Cenově by to mělo být snad přijatelnější. Taky čekám...
uživatel
milev1
21.06.2009, 15:12.58

Juzek

Surfovat se na tom nedá, ale když potřebuji něco rychle zjistit, třeba se podívat na chmi.cz jak se žene bouřka, nebo se na něco zeptat pana Googla, tak je to rychlejší než zapínat počítač. Kvalita Youtube je různorodá, to všichni známe. Ale jsou tam i celovečerní filmy v kvalitě lepší než některé filmové kanály na známých a nejmenovaných platformách. Ale kvůli těmto dvěma schopnostem jsem to nekupoval. Umí to spoustu zajímavějších věcí.
uživatel
visper
21.06.2009, 15:58.17

Pánové kteří máte elite jak je to s přehráváním mkv jeto v pohodě i zvuk?a jakej používáte externí disk na něj?Díky
uživatel
smama
21.06.2009, 16:02.27

určitě je co zlepšovat, ale ten přístroj umí vic než přepínat kanály nebo youtube a prohlížeč... je vidět, že jsi se dál nedostal.. není to přijímač pro kdejakého muhehehe :)))
uživatel
drobeček
21.06.2009, 19:32.25

Sdílení umí dnes téměř každý, a přes net server, každý linux. Takže kde je ta výhoda oproti jiným linux přístrojích?
Pravda ostravské pivo 8 ? je taky pivo. A když je tak levné může taky více chutnat. :laughing:
uživatel
juzek
21.06.2009, 20:00.12

juzek

@juzek
ktere HD linux receiver-e znaš
uživatel
sandokan
21.06.2009, 20:08.11

Výhoda je právě v té ceně, většina linuxů je výrazně dražších a přitom např. HW horších... :8)
uživatel
drobeček
21.06.2009, 20:37.17

juzek

Nevím jak jsi se dostal od sdílení/umí téměř každý/k linuxu/ k ostravské 8-ce,ale musíš být z Hloubkové protože tam jedině může být střet všeho co hodnotíš :laughing: :laughing:
uživatel
misut
21.06.2009, 20:38.15

sandokan

sandokan :laughing: zkoušíš mě? Myslíš že zde píši vzdálený dojem?
uživatel
juzek
21.06.2009, 20:47.07

juzek

@juzek
ne, ne zkoušim, zajima me kteri HD linux do 10000Kč je lepši.
uživatel
sandokan
21.06.2009, 20:57.24

odborníci

Objevují se tu jedinci,kteří s vysokou pravděpodobností přijímače,ke kterým se rádoby zasvěceně vyjadřují vůbec neviděli(snad na obrázku).Papouškují pravdy vyčtené na různých fórech,opět od těch podobně věci znalých.
Takže:Mám doma,mám osobní zkušenost-nebo držím hubu!
Neznám jediný HD sat,který by neměl více,či méně soft.chyb.Je to jen otázka podpory a ta je u AZ Bow HD solidní.
uživatel
karab
21.06.2009, 21:39.02

karab:laughing: Zvláštní, že na to poukazuji jen já. Že tu placení agenti jen chválí a o chybách taktně mlčí. Chci vidět až si ho taklad koupí jak ho bude hodnotit.
Něco mi rukou projde a nedovil bych si popsat něco mnou nevyzkoušené. Co jsem tu popsal jak patrno je pravda, a jistě se to může dalšími softy opravit, ale taky nemusí. Věštit neumím, ale vidno že mnozí ano.
Někdo to dostane v promo akci za pár korun, k něčemu se smluvně za to zaváže, a pak jen chválí. Přesto že o chybách ví.
jinak si ho pořid v akci bororo akce byvají pravidelně prodlužované, nepochybně bude opět. http://www.azbox.eu/beta.html
http://www.azbox.eu/beta.html
uživatel
juzek
21.06.2009, 22:04.59

re juzek

"Něco mi rukou projde a nedovil bych si popsat něco mnou nevyzkoušené."
Pak mě zaráží,že kritizuješ web prohlížeč AZ boxu po pár měsících na trhu.Dreambox se prodává léta,se stejným a zoufalým výsledkem.You tube je naprosto ok.Sat přijímače už dnes dělím jen na použitelné a nepoužitelné.Při standartním používaní je AZboxHD v pohoďe použitelný.Mám, nebo jsem mělHD Vantage7100,Ferguson8900,Topfield,Head,Mascom,Technisat,AZbox atd., o sd se nebavím a ani dobrý,není žádný.Web explorer není pro sat podstatný a asi ani u AZboxu nikdy nebude k použití.Bavme se tedy o tom,jaké věci jsem ochoten vydýchat a co je nepodstatné.
uživatel
karab
22.06.2009, 04:48.47

Nechme toho. Píšeš o koze!
uživatel
juzek
22.06.2009, 09:10.36

Mňa by zaujímalo či na AZbox HD ide ITV HD, polská karta TNK a tiež či prehráva mkv hd filmy (ak áno, nemusel by som kupovať popcorn hour prehrávač)
uživatel
Freedox
22.06.2009, 10:13.03

Ano všechny 3 věci jdou.
uživatel
visper