Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.07.2009, 08:03.56

Tour de France

Jen pripominam ze dneskem pocinaje zacina rozhodujici faza tohoto skveleho sportovniho podniku.Jede se totiz do Alp!Muj tip na viteze je jasny - Contador.Snad se povede Romanovi atak na prvni desitku.Sledujte Eurosport HD.Zdravim
uživatel
Saxon
19.07.2009, 09:08.09

RE: Tour de France

Dnes se začne lámat chleba, uvidíme co to provede s Romanem, dle mého názoru se v letošním ročníku moc taktizuje, všichni favoríté se zatím hlídají, doufejme že dnes se to změní a promluví do toho i Roman R^ R^
uživatel
jackino
19.07.2009, 09:28.09

Nudný sport bez vzrušení mimo 10sekund dojezdu.. (ale je to jen muj názor tak my hned nebijte)ale koukám se rád na každou etapu když je čas.Příroda kolem a vše ostaní je paráda,a v HD to má zase jiný rozměr.
uživatel
pat
19.07.2009, 09:33.34

Souhlasim se Saxonem, Contador vypada hodne dobre. V Alpach bude taktiky mene, sily zacinaji ubyvat, bude se to trhat a to je dobre. Romanovi hodne verim!!!
uživatel
Vacul
19.07.2009, 12:30.16

pate, pate..

Tak sleduj dnešní a ještě další tři etapy a pak si hodnocení TDF přehodnoť.Takovou krávovinu bych od tebe nečekal. ;)
I člověk, který cyklistiku nemá rád, tak se může kochat krásnou krajinu v HD rozlišení.
Já mám rád oboje a uplně si chrochtam.
V předevčírem pátek jsem si dal cyklovýstup na Kleť, převýšení
700M na 20 km, k tomu 30 stupnů ve stínu a měl jsem toho plné zuby.Tihle kluci toho musí zvládat daleko víc.Jsou to pašáci.
uživatel
Saxon
19.07.2009, 16:26.25

Však jo,

polovina má v háji krevní testy,druhá je pozitivní na heroin nebo přinejmenším marušku,velmi kvalitní sport ,opravdu.
uživatel
spyko
19.07.2009, 17:40.48

ten tvuj slogan je opravdu trefny...
uživatel
Saxon
19.07.2009, 18:03.00

Saxon - tvůj tip na vítěze, fakt dobrý... To jak jim všem odjel bylo neskutečný.
Trochu škoda Romana - ale po těch jeho potížích, výborný výsledek.
uživatel
milev1
19.07.2009, 19:22.45

Kdepak, to nebyl tip, to bylo predem jasne.On je uplne nekde jinde.O zluty triko uz ho nema kdo pripravit.O dalsi pozice bude jeste boj, Armstrong jel dobre, ale lip uz to asi neda.Dnes to bylo vyborny.
uživatel
Saxon
20.07.2009, 09:09.57

Škoda,...

...že Eurosport zaradil len hodinu, pri mne je oveľa krajší príchod Tour... do Álp, ako skoky do vody... Ešteže to dávali Holandania, hoci "Bakalář" tam nebol.
Pekný deň.
uživatel
gugel