| 04.08.2009, 14:17.56 | |
DigiCorder HD S2 + Skylink a HDZdravím,mám přijímač DigiCorder HD S2 a kartu Skylink, kde mám nově aktivované i HD programy, nedaří se mi je ale naladit (neobjeví se ani v seznamu vyhledaných stanic a ani při pokusu o ruční naladění pomocí údajů z https://www.parabola.cz/cz-sk/skylink/ ) Přitom jiné Skylink programy (např. Viasat) přijímač najde a jsou funkční. nenapadá Vás prosím někoho v čem by mohl být problém? Děkuji |
![]() MikerCZ |
| 04.08.2009, 18:33.50 | |
Digi corder hdJsi určtě na ASTŘE23E???Tyto hd pr. přijímač umí naladit. Upřesni které ti jdou možná pokud jsi skutečně na této družici může být jestě problém ve špatné konfiguraci LNB.je třeba navolit v menu přijímače LNB universal.Dále může být problém že jsi nenavolil dvb s2. Upřesni to jak to máš nastaveno. |
![]() MONY |
| 05.08.2009, 00:13.13 | |
RE: DigiCorder HD S2 + Skylink a HDmám taky tento stroj a HD programy skylinku jsem naladil zcela v pohodě, asi děláš při ladění někde chybu :O |
![]() cvrcek92 |
| 05.08.2009, 17:51.52 | |
RE: DigiCorder HD S2 + Skylink a HDjsem si vzpomněl, DigiCorder HD S2 má dva tunery, ale pouze jeden je HD. takže jestliže máš jeden LNB a není připojenej na HD tuner tak to nejedde. zkus ho vzadu přepojit do druhýho vstupu a znova ladit, mělo by to pomoct. momentálně nevím který LNB vstup je pro HD a nechce se mi to v návodu hledat :))) každopádně to zkus a ozvi se jak jsi dopadl. |
![]() cvrcek92 |