| 11.08.2009, 20:33.55 | |
hd boxnevite prosim nekdo jestli tento prijimac podporuje emu |
![]() brumla |
| 11.08.2009, 20:46.58 | |
RE: hd boxProsim jaký je to typ jméno.Jak u blb....ch. |
![]() koax |
| 11.08.2009, 20:52.55 | |
RE: hd boxhd box fs 9200 pvr |
![]() brumla |
| 11.08.2009, 21:00.30 | |
RE: hd boxJasne že podporuje. Je to linux. |
![]() cityglam1 |
| 11.08.2009, 21:03.01 | |
RE: hd boxdiky a kde sezenu firmvare |
![]() brumla |
| 11.08.2009, 21:15.53 | |
RE: hd boxVčera jsem to tu psal Sat-television.com Sat-upload.info snad ti to pomůže. ;) |
![]() koax |
| 11.08.2009, 21:33.01 | |
brumlakoukni na ab-forum.info revis ho testuje. |
![]() alda |
| 11.08.2009, 21:33.27 | |
RE: hd boxjeden kolega kterej to testuje psal ze ema jeste neni, ale podpora je zatim dobra. takze pokud jeste neni , tak bude brzo.skylink karta prej ok , gitalka jeste ne. treba je to v tento okamzik uz jinak. |
![]() bublajs |
| 11.08.2009, 21:39.06 | |
RE: hd boxkecam ema jde, ale nejak to nejde nahravat |
![]() bublajs |
| 11.08.2009, 21:45.58 | |
RE: hd boxa můžeš mezi přeskočením tv opět posvačit :o)) nebo si dojít na wc. úžasná rychlost :laughing: |
![]() juzek |
| 11.08.2009, 22:02.00 | |
To JuzekKdyby jsi ho měl v ruce tak takové hloupostí nepíšeš ,přepíná z HD na HD pod 2 sec , časem to možná bude lepší , je to jen otázka doladění procesů ... Základní info k EMĚ satdigitalne.cz , MGCAMD , GBOX (netestoval jsem) , cccam a E2 SOON . Karty SKYLINK a GITAL jedou bez problémů sw 1.7.39 |
![]() lubos3nec |
| 12.08.2009, 02:23.27 | |
@lubos3necach jo vypada to dalsi antikrizovy kram made in panace... toto je predpokladam z produkcie toho korejcika menom SOON co robi 2 rok aj tu nagru 3 so azsrotu 7xx a nejak mu ju medzicasom zmenili na nagru 4 a chlapec si to nevsimol ...:laughing: :laughing:a inak juzek ma pravdu, prepnutie medzi kanalmi, nielen HD je tak na 2 tahy cigarety... Rv |
![]() Vlado Fogo |
| 12.08.2009, 06:59.16 | |
RE: hd boxhardwarove je pristroj totozny s octagonem 1018-fortis, avsak porodni bolesti jsou dost velke. a emu? neblaznete skonci Vam digi a mate po ptakach |
![]() rj45 |
| 12.08.2009, 10:56.24 | |
To Vlado Fogo a podobní chytráciVladko jeden Tvůj velice dobrý kámoš si pohrál a udělal malýrecord na JUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=QcxV4T9W0uo Tak si můžeš vychutnat .. Další budou SOOON :laughing: |
![]() lubos3nec |
| 12.08.2009, 14:14.43 | |
RE: hd box..no ako pocitam tak pocitam prepnutie medzi sd kanalmi zrovna na tej nahravke na youtube.com je 3s, prepnutie meszi hd este o pol sekundy viac, ale mozno pre niekoho je to rychlost ... :)))BTW: nemam velmi dobrych kamosov co podporuju komercakov.. asi tak Rv |
![]() Vlado Fogo |
| 12.08.2009, 15:32.24 | |
lubos3necTo přepínání je strašné stejně jako u AZ box v prvopočátku 5s ( prej az to kapku snížilo) testování mi stačilo a nevracel jsem se k němu, ponněvadž ten krám má tolik much. Podívejte se na úžasnou podpory azboxu. Tento krám na tom je a bude stejně. No snad dá sapro opět něco za levňocha na testy a něco málo se změní a zbytek za měsíce, roky (možná) kdo ví :laughing: |
![]() juzek |
| 12.08.2009, 15:37.36 | |
RE: hd boxHD box pouziva proc . s architekturou sh4 . Co je rovnake ako napriklad Kathy, slavny IPbox Hd, Q-box atd atd.Ma ovsem jednu vyhodu. Uz zakladny sw je funckny. Pritom sa autor rozhodol ist vlastnou cestou. To je na tom boxe sympaticke. Prepinanie programov na videu z youtube je ozaj pomale. Dovod je jednoduchy - autor videa pouzil zdielany pristup . Original integrovana citacka UNI dokaze bezproblemov prepinat rychlejsie ,vedia ju vyuzit plne oba tunery , funguje na tom PIP a podobne. Co sa tyka sw emulacie- tam autor pouzil patch s originalnym mgcmad 1.31 . Ten funguje tak ako je vidno a je to len prvy pokus . HDbox buducnost v oblasti emulacnej podpory (vobec nie koli digi) este len caka. Ovsem tom stave, v akom prijimac dostane uzivatel - je pouzitelny a rychly. Staci jedna karta v integrovanej citacke a prijimac zvladne vsetko . Bez kompromisov. Dodava sa s dvomi DVB-S2 tunermi a vie ich pouzivat. Ozaj pouzivat. |
![]() grantec |
| 12.08.2009, 16:01.09 | |
@granteczamysli se nad tim co jsi napsal a uvidis ze tomu ani sam neveris |
![]() rj45 |
| 12.08.2009, 16:01.49 | |
To Vlado FrogS těmi komerčáky jsem to moc nepochopil ?Ty funguješ na jaké bázi ? Na tvých stránkách http://satservis.sk/servis/viewpage.php?page_id=6 jsem nic takového , že by jsi dělal zadarmo nenašel ... :bigeyes: |
![]() lubos3nec |
| 12.08.2009, 16:09.48 | |
@rj45Nieje potrebne, mam ho.Viem co dokaze, co nedokaze. Pre prijem KDhome som ho upravil ja - z toho co bolo k dispozicii. Ziadna slava -ale ide aj to. Tak ako mi ho dodali je okamzite pouzitelny. Je to k neuvereniu, ale je to tak. Zial - aj to sa stava. |
![]() grantec |
| 12.08.2009, 16:58.03 | |
RE: hd boxfungujem na baze ze dobre sa chvali samo. nemusim si najimat trulkov, ktori nenapadne napisu na parabolu.cz prispevok aby zpropagovali nejaky kram zo sapra.. tak to bolo u azsrotu tak je to aj u tohto kramu, a tych brum-likov ktory brumkaju ako ty zapiskas je tu zopar. Keby si bol zenska to pochopim, ťahá ich "šušura" ( slang. výraz pre ženský pohlavný ustroj), ale v tomto pripade fakt neviem :laughing: |
![]() Vlado Fogo |
| 12.08.2009, 17:12.44 | |
To V FrogToto téma začalo jako každé jiné téma , nějakým dotazem .Ale končí stejně jako každé téma do kterého TY začneš dookola hanit vše co se dá , nic jiného už asi stejně neumíš , že ? A že se najdou nějací co Ti v tom oponují Tě asi hodně zvedá ze židle co ? :laughing: :laughing: |
![]() lubos3nec |
| 12.08.2009, 17:21.21 | |
grantecMyslim, ze jsi odvedl pekny kus prace i v predstaveni tohoto prijimaci i kdyz na jinem konkurencnim webu, vsak staci pouzit google.No o uplne funkcnosti zakladniho FW by se dalo diskutovat, je na nem jeste dost prace a ja jen doufam, ze to nebude jen coming soon nebo mañana ... Neumi to prehrat ani TS soubor z DM, DivX hruza atd, ani ne vsechny mp3 bere. Mgcamd ...pekny, ale nelze jakykoliv dekodovany program nahravat. Jen z interni citacky. Co vypisy opravneni na karte, ty jsou kde ... uvidime jaka bude slibena podpora ...jo a jinak by se na tom daly delat topinky, ktery prase z Koreje delalo ten zdroj? |
![]() 007 |
| 12.08.2009, 17:24.03 | |
RE: hd boxpocky pokial dobre citam tak teba zvedlo ze židle to co napisal juzek, t.j. zer prepinanie je pomale. ja som to len potvrdil a je to dobre viditelne aj na tej nahravke na youtue.com na co dalsi tvoj brumlik reagoval zvastom typu ze je to zdielane, co je blbost ako brno !! pri zdielacke trebars u octagonu obraz nabehne este rychlejsie ako pri lokalnej karte - cize karte v conax embeded citacke.kludne stacilo povedat, dobre chlapci je to novinka, je to prva betaverzia softu tak to ma narok na taketo muchy.. a nie nasilu propagovat a vyzdvihovat pomaly do nebies nejaky kram ktory trebars topfieldu co sa tyka HW nesiaha ani po clenky.. a to este nerozoberam velkost ram, eeprom a pouzitie procaku sti 7109 ktory nie je hot news u hd prijimacov |
![]() Vlado Fogo |
| 12.08.2009, 17:28.11 | |
Smart Card SlotZdravím,přejděme opět k HD-BOXu.V popisech je trochu rozpor ohledně čtečky karet.Někde je uváděno 2 sloty jinde jeden.Na obrázku a v recenzi http://www.(nevhodné slovo)e.cz/clanky/hd-box-9200-pvr-dvoutuner-linuxovy-sat-prijimac/ je uvedeno že je druhý slot zaslepen a do budoucna bude zprovozněn.Mám tomu tedy rozumnět že fyzicky je 2 slot přítomen.Nebo se teprve chystá do "následujícího modelu" ?Jinak 2 CI sloty pro moduly jsou na první pohled jasné! |
![]() Old Master |
| 12.08.2009, 17:35.32 | |
RE: hd boxzdroj je ozaj piecka. paradna piecka.:))) ten mgcamd je tam zaveseny len! koli tomu,ze dnes sat bez emu nema sancu. divx - tam je podopora okliestena priamo procesorom , ja to beriem tak- ak mi prehra "Smrt ji slusi" v Xvid formate, je to pre mna OK. Ten film mam totiz v tak smiesnej kombinacii kodekov ,ze zatial ziadny sat s sh4 ho neprehral - dokonca ani Qbox, aj ked sa v original fw strasne snazil! Verim,ze existuju divx ,ktore nevie prehrat, tak isto mp3 atd atd. Cudzie TS nevie prehrat. Milion chyb. Ale vybaleny z krabice, po vlozeni karty a pripojeni USB kluca nahraval 2 programy a dalsi som mohol pozerat. To je pre mna meradlo. Mam aj DM800 - normalne funguje, dokonca na staruckom geminy. Nemal som dovod menit-dodnes. Aj ten pecie krasne - hlavne tuner. TO nieje o propagacii, mne neplati nik za reklamu-ani to nepotrebujem, ale tak oklamat,ako som sa dal s IPboxHD sa uz nedam. Jedno viem isto. Kupim novy prijimac, otvorim stranku s reklamou nan -a co nevie hned po rozbaleni- nebude vediet uz nikdy. |
![]() grantec |
| 12.08.2009, 17:35.33 | |
Old MasterTa druha citacka tam fyzicky je. Tady v redakci se ted pripravuje recenze na tento prijimac a bude i foto vnitrku pristroje exkluzivne pro nas web diky spolupraci s firmou Sapro. Normalni smrtelnik se do toho nedostane, je tam bezpecnosti hologram proti otevreni pristroje. |
![]() 007 |
| 12.08.2009, 17:42.43 | |
@007Díky moc za kladnou odpoved´!Vím že chystáte recenzi tak se omlovám za uvedení konkurenčního webu.Ale mám mnoho nejasností tak jsem nevydržel.Pokud bude tedy foto vnitřku,klobouk dolu.Protože o té pečeti vím.Tak ať se daří a ještě jednou děkuji za reakci. |
![]() Old Master |
| 12.08.2009, 17:44.27 | |
grantecU toho DM se to da resit bud pasivnimi chladici, ale to by se s tim nekdo musel hrat nebo externim ventilatorem za par Kc napajenym z USB. Proste tam masinka je hrozne mala, navic v prvni serii bylo zespodu malo ventilacnich otvoru a nohy pristroje male, to uz je opravene ...Tady je ta pixla poloprazda, ventilacnich otvoru by rozhodne mohlo byt vice, je krasne ze jsou umistene esteticky do polokruhu, ale to je na h*vno. Prepinani je v pohode, jen velikost pisma zase delal nejaky narodni umelec, i na velkych zobrazovacich to musi byt blbe citelne, proc neni rozsirene EPG pres celou obrazovku a je to jenom v malem okne. Nektere programarory nechapu ... |
![]() 007 |
| 12.08.2009, 18:28.21 | |
RE: hd boxTo GUI je vecou mody. Akonahle dostane programator moznost pouzit vyssie rozlisenie a pracovat s vyssou bitovou hlbkou - koniec. Cely zivot im musel stacit 8bit raster- nech si uziju :)))Inak to vyzera,ked to programujem a sedim 50cm od monitora a inak ked sedim vo fotelke. Zaujimava je spotreba v standby - ozaj ccca 1W. Ma to vsak jeden hacik. Pri naprogramovani nahravania cez epg a vypnuti prijimaca sa nahravanie sice zapne, ale kym nastartuju vsetky potrebne sluzby 1min ubehne. Da sa to samozrejme riesit - v menu je na to zvlastna polozka ,ale predsa si len myslim,ze mohli aspon niektore sluzby bezat a vyrobca nemusel trvat na 1W . To je sice ekologicke, ale nesvedci to sluzbam pre obsluhu citacky a LAN a zaroven to akoby eliminovalo pouzitie prijimaca v rezime server. Nastastie je to zalezitost sw, takze "vylepseny sw" - koniec 1w standby. Aj s tym sa treba zmierit. |
![]() grantec |
| 12.08.2009, 21:10.27 | |
RE: hd boxSapro má těchto strojků plné sklady. Spolupracujete se Saprem. Už se těším na recenzi :laughing: |
![]() juzek |
| 12.08.2009, 21:35.18 | |
juzekSpolupracujeme se vsemi subjekty, ktere o to maji zajem. Vypliva z toho rada vyhod, ze mame k dispozici ty nejnovejsi informace primo od dovozce, nejnovejsi firmware a podporu. Myslim, ze tvuj usmev je celkem zbytecny.A my opravdu nevime a nezajima nas kolik kdo ma ceho skladem, je zajimave jak ty to tak dobre vis ... nas zajima co prijimac umi a predstavit ho ctenarum. |
![]() 007 |
| 12.08.2009, 22:08.24 | |
RE: hd boxCo je na tom tak zajímavé? Nováček nejsem neboj a reklamu nepotřebuji.;) |
![]() juzek |
| 13.08.2009, 00:12.07 | |
@Vlado FogoKasli na HDbox. Ma len 7101, nie 7109. Neboj.DM 8xxx je ozaj dobra volba a to som tvrdil vzdy, aj ked si este pisal o DM ako o cinskych kramoch. Mam DM800 a no problem. Zdielanie neporovnavaj z ineho prijimaca. Pri zdielani je tam sleep a ja viem preco. Lebo to neviem inak spravit. Niesom programator. Ta zakladna verzia sw nieje beta- nema podporu emu a funguje- aj problemy su, vidno ich a obcas aj pocut. Ale, rozbalim prijimac, naladim ASTRA23,5, vopcham neaktivnu kartu Skylink do citacky , pockam cca 2 minuty a pozeram a nahravam. Ked chcem - zatial som dovod nahravat dva sucasne pri ponuke Skylinku nenasiel - len koli testu. A co potrebuje normalny smrtelnik ? Toto iste vraj dokaze aj nejaky Humax HD- raz tak drahy. DM je o inom. Ma za sebou historiu a priaznivcov(aj neprajnikov) a niekolkorocnu podporu. Dnes ked niekto povie linuxovy sat, kazdy si hned predstavi DM. Aj ja. Ale podarilo sa mi nahliadnut aj kusok za oponu. Da sa to aj inak a nemusi to byt katastrofa. Sme ti vdacny ,ze sledujes zmeny v kodovani. Ja ked chcem vediet nieco blizsie, tiez musim siahnut po DM- ziadny iny prijimac mi tak lahko a jednoducho neposkytne potrebne info, ako DM. apropo - slovo "soon" ani ja nemam rad. Uz sme sa nacakali dost. :))) Viac uz k tomu nemam co dodat - budem cakat na recenziu. |
![]() grantec |
| 13.08.2009, 01:01.58 | |
RE: hd boxrecenze je už i na plhttp://laki.dvhk.pl/test4/print.php?id=176 a potvrzeno Przełączenie z kanału FTA na FTA to ok 5 sekund !!! takže jako u AZ boxu |
![]() juzek |
| 13.08.2009, 06:57.01 | |
RE: hd boxjuzku, juzku pletes si pojem s prujmem, ale QBOXHD neni HD BOX, radeji se venuj ceskemu jazyku to ti slo docela dobre |
![]() rj45 |
| 13.08.2009, 09:40.55 | |
juzekNeni to pravda, prepinani je uplne normalni, buh vi co tam meli za FW. Jo a jeste jedna vec, dm8000 je super ale taky za 1000 ecek, takze to nemuzete srovnavat. V teto cennove kategorie dvoutuner HDTV nema HD-BOX kunkurenci. Mozna je to pro nekoho neprijemne, ale je to tak ...No a AzBOX Hugo trochu podcenil, ale jede mpeg 4:2:2, coz se jen tak nevidi. |
![]() 007 |