Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.08.2009, 01:27.16

nejde vyhledat

sestra vlastni sat. prijimac znacky mascom 1110 cr-ci ,pri vyhledavani stanic z astry na pozici 23,5 nevyhleda zadnou fregvenci ze skylinku,zbyvajici volne kanaly jdou naladit ale skylink nikoli ,zkusil jsem preladit na vedlejsi 28,2 zde take reaguje na volne fregvence a stanice naladi ,ale skylink nikoli,je to mozne ze primac nenaladi pouze tyto ceske stanice?jeste jsem zaznamenal ze pri prepnuti na posun ,, motorem ,,nereaguje na posun pozic zapat vychod,diky za reakce ,sat je v zaruce tak ho tam posila ,ale presto to vse fachcilo jak ma a najednou mi volala ze ji to nejde ,pri techto fregvencich neni ani tuk v kvalite signalu porad nula ,ale jinde jak jsem popisoval kvalita naskoci abych je mohl naskenovat u skylinku nikoli a i pri prehozeni primace na mou nastavenou parabolu ktera jede na motor a predem byla astra 23,5 vyhledana,zajimave prosim cekam reakce na tento problem jestli se stim nekdo z vas setkal
uživatel
nella
22.08.2009, 01:47.53

RE: nejde vyhledat

V tom sat. prijímači je Astra3 alebo Kopernikus 3 ???
uživatel
satmonter
22.08.2009, 01:59.01

Parabolu nastav na Astra3, a parametre zadaj v inštalacií ručne a daj naskenovať TV programy. čt 12525 V 27500 3/4
uživatel
satmonter
22.08.2009, 02:21.10

jiz je tam astra 3 ,fregvence at auto nebo manual ,proste ani tuk ,ja mam ten samy typ satu pri prohozeni proste nereaguje pouze na tyto fregvence skylinku,nechapu,v nastaveni a vyhledavani druzic problem doopravdy nemam ,diky
uživatel
nella
22.08.2009, 09:46.41

Nemá náhodou Mascom při ladění možnosti "volné" a "kodované".V té pozici "volné" se ti SKYLINK nenaladí
uživatel
jm57
22.08.2009, 11:39.13

Vloni jsem měl podobný problém, nešla mi naladit frekvence, (Vantage 7100)na které je právě ČT, ostatní šlo. Prohazoval jsem konvertory, výsledek furt stejnej. Zajímavé, že druhá receiver Vantage 221 hrál normálně, Logicky jsem usoudil, že je vada v receiveru, opravář řekl, že je OK, zkusil jsem jej u souseda a OK. Znovu přehazování konvertorů. až jsem tam zkusil starý Sharp od UPC, a makalo to jako čert.
Koupil jsem jiný konvertor a vše OK.
Prostě, neshoda konvertoru a mého receiveru způsobovala frekvenční díru a to se prý stává, pokud to padne na arabské frekvence, tak to ani člověk nepozná, smůla je, když to padne na stěžejní frekvenci. Tolik moje zkušenost. :8)
uživatel
Nervoš
22.08.2009, 13:29.48

Mascom je

v pohodě/1110/,ale je třeba do vyhledavače zadat frekv.ručně -uložit a při vyhledávání zadat VŠECHNY,při" volné" kodované vynechá.Jistá nevýhoda při ukládání je dvojité uložení při odchodu z menu./ uložit změny /,bez potvrzení se neuloží!!!
uživatel
spyko
22.08.2009, 14:38.09

kluci ,diky jde do opravy ,mohu konstatovat ze pri instalaci ,nastaveni anteny,nema zadnou kvalitu signalu na urcitych skyling fregvencich, co lze naladit je pouze ocko a sat1 z astry 3,je to orisek proc to nejde nechapu zadane volne i kodovane frekvence,, jednotlive ,,ktery fachci na skylink nereaguji a ani z1 nebo 24 a vymenu lbn jsem taky provedl ,u meho maskoma vse ok a tady jak kdyz utne ,snad neco v softu ,daval jsem ho i do tovarniho nastaveni ,restartoval ,znovu vyhledaval rucne nic mrtvo diky vsem
uživatel
nella