![]() |
|
Optibox panthera alebo aligatorCo je lepsie panthera alebo aligator.V com je rozdiel?Je dobry LNB silver sky monoblock 4,3 twin.Je rozdiel ked je parabola na slovensku alebo o 3500km dalej na cypre,myslim ci to LNB bude funkcne ci nebude nejaky posun trebas pri polarizacii proste ci bude to LNB fungovat aj tu.Dik |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorAlligator ma aj DVB-T.To ostatne asi nemyslis vazne??? :bigeyes:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorNo nevyznam sa vtom ta aj ano. |
cerbe
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorMam tu jeden monoblok namontoval som a nic zadna odozva antena je dost velka 165cm. |
cerbe
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorDolezite je co by si chcel tam chytat a ci sa to vobec da.Takze napis co chces a niekto ti poradi,alebo rovno napise ze sa to neda.Poloz jasnu otazku a dostanes jasnu odpoved.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorTakto.Dosial ked bola astra 1g som chytal skylink na 50 percent na 165cm parabolu,teraz ked je astra 3b je to bez problemou.No chcem chytat aj z pozicie 19,2 pokritie je take ze este lepsie ako mala astra1g tak cito pojde z tym monoblokom z posunom 4,3 stupna aj tu na tu moju parabolu. |
cerbe
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorten monoblok je navrhnuty na 80 parabolu. na 165 to bude o dooost dalej od seba... takze, myslim si takto cesta nevedie |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorNo a ako zistim ako maju mat od seba vzdialenost na 165 cm parabolu? |
cerbe
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorBudes to posuvat kym ti nenaskoci obraz alebo merakom naladis max signal.Ako si myslel?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorDobre tak 2 LNB nejaky zaves a teraz ako to dostat do jedneho prijmaca? |
cerbe
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorPomocou prepinacieho releČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorhttps://www.parabola.cz/abc/multifocus/Citaj a studuj.Na tejto stranke mas popisane postupy a mozes sa veka naucit,citat musis ale ty.Pozri si hore navody a ABC. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
2:cerbeahoj Michaeli nejsu si jistý ale řek bych že máš středovou parabolu, potom na monoblok zapomeň, a i kdyby jsi měl offsetku tak si myslím že by to chtělo menší uhel ,na to co asi myslíš , nechce se mi počítat a hledat ale spočitej si pro Papfos azimut těch dvou Aster a rozdíl tí dá úhel monobloku! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorNemam stredovu parabolu ale tu co ma dole lnb taka vajcova.Lahko sa povie uhol co pozeram po strchach tak jeden je hore jeden dole myslim lnb kazdy inac vzdialeny tak mam z toho strach. |
cerbe
![]() |
|
RE: Optibox panthera alebo aligatorstrach z toho neměj . udělej foto ale také naměř jak daleko od středu paraboly je umístěný držák LNB!som z toho volaako zmatený ale dish pointer mi ukazuje pro Paphos A 23.5 az. 195,4 a pro A 19.2 202,4 tedy rozdíl 7 stupňů to asi monoblok nezvládne a ještě na tu 165ku anténu,nemám zkušenosti ale to bude laborování, navíc Skew je 20 stupňů pro A 23.5 a 25 st pro A19 což by se dalo ale si myslím na monoblok zapomeň, no zkus zda chytneš tu i tu družici a v jaké kvalitě a když si vytvoříš pevný bod tak dokážeš změřit jak daleko mají být LNB od sebe po natočení na tu či onu a pak si vyrobíš potřebný držák. Hlavně nezapomeň na Skew, tam nejsi v československu kde se na to můžeš (přez posměch kolegů)vykašlat. ať se daří a dej echo když ti to půjde jednotlivě tak dostat dvě nebo více družic do jednoho rec. je už brnkačka ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |