![]() |
|
CS-linkNo tak konečne sa dajú aj na stránke CS-linku meniť registračné údaje,čiže zmeniť majiteľa karty.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: CS-linkto dobré pro zloděje,ukradne kartu a registruje na sebe |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
RE: CS-linkNo,ale to by musel ten zlodej poznať aj prihlasovacie údaje.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: CS-linka k čemu je to tedy dobré?,snad jeden z tisíce prodává svou kartu a potřebuje ji reg. na jiného |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
RE: CS-linkto je vynikající služba. rád bych se toho zbavil, protože ta firma se sice tváří velice solidně, ale přitom lže jako když tiskne. nechce někdo za 700.- CS link kartu (klasická nabídka standard)?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondcau kupim ju od teba!napis mi do posty |
pumparik
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: CS-linkfajn. napiš mi na "vortimond@gmail.com" adresu a já tu kartu změním na tvoje jméno a pošlu. a potom až ti příde, tak bys mi poslal eura. buď by to šlo jednoduše přes PayPal poslat jako dárek a nebo na účet v banceVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: CS-linkto je drahy, to se komukoliv vyplati koupit novou karticku :http://www.meveric-elektronic.cz/dekodovaci-karty-kupony/karta-cs-link-standard protoze ma v cene dva mesice plus mesic pred registraci :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: CS-linkon se taky vůbec neozval (smích) bylo to jenom takový gestoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: CS-linkTaké pánové nezapomeňte, že se blíží zima a bude třeba škrábat skla u auta... Na to je karta CSlinku naprosto ideální... ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
PetrTSkylinkovou kartou se skla skrabou lip. A po tom pridavani programu je lip k sehnani... :) |
Mara72
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
vortimondnebol som na nete do teraz, poslal som ti mail |
pumparik
![]() |
|
vortimondkomu stačí sledovat pouze základ a nepotřebuje nějaký 2 měsíce promo, tak proč ne. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: CS-linkCSLINK banda ulhancu :fuming: viz eurosport 2 Dekuji p.Klicka uz sem si ho zaridil jinak ovsem 0kc pro vas |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
hehe vortitak vortimond si to asi rozmyslel. ten cs link nebude asi taky zly. co vorti? |
pumparik
![]() |
|
Eurosport 2zajimalo by me, jestli aspon redakce da dotaz na p.Klicku, proc nezaradil program, ktery verejne slibil |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: CS-linkVortimonde, mám s CS Linkem (Gital) ty samé zkušenosti. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
![]() |