Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Modul Irdeto PI-sys Smit fialovy

Ake mate s modulom skusenosti popiste, ako spolupracuje s kartou ICE, kolko trva sekund pri prepinani progamov, pri prechode v roku 31.12.2012 nebudem mat problem

sonja
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul Irdeto PI-sys Smit fialovy

Když nespadnou družice na zem, vše bude 31.12.2012 fungovat.

skydedek
Registrace: 8/2010

Ide ok prepinanie progamov do 1 sekundy, a ked mas Skylink ICE kartu v roku 2013 sa nemusis obavat, pojde ti nadalej karta ICE bez problemov.

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

skydedek

ale koniec je 21.12.2012 :crying:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Nikde neni napisane kedy koncia karty cryptoworks, tak nerobte paniku. Inak ak nemusite a nekupujete zrovna novu kartu, tak kaslite na Irdeto moduly a radsej este pockajte co vsetko sa udeje. Nic este neni iste a nic este nie je odskusane, niektori ako by sa nevedeli dockat a myslia si ze kupia modul a maju pokoj, ale vobec to nakoniec nemusi byt pravda. A mozno dovtedy pojde karta aj v UNI citacke, to su veci ktore este nik nevie a teraz je to zbytocne riesit pokial niekto nemusi. On dokonca ani Skylink nemusi v roku 2013 existovat, alebo tu moze byt 10 inych firiem, ktore budu lacnejsie, lepsie a budu mat kartu co pojdu aj na dvojtunerovych prijimacoch. Ja ako majitel 2 tunera, sa urcite Irdeto karte vyhnem a budem zvazovat ine alternativy, ako napr. aj ineho providera. Skylink bude musiet nieco vymysliet, lebo era dvojtunerov a viac tunerov prichadza a toto ich moze kludne odrovnat pokial sa neprisposobia. Jedna sa totiz o ludi s viac peniazmi, ked maju na 2 tuner, u ktorych je vacsia pravdepodobnost ze si predplatia aj nieco naviac. Ludia ktory si kupia prijimac co najlacnejsi, im toho moc asi nepobjednaju, lebo su to ludia co sa penazi len neradi zbavuju.

Billysk
Registrace: 4/2006

Billysk

alebo nemaju peniaze na sat prijem, pretoze ich musia inde pouzit

mjamriska
Registrace: 4/2003

alwbo, ale aj taky ludia si raz za cas niekde nieco privyrobia a potom idu do obchodu minat aj na takuto techniku a moznost dvojtunera sa im zapaci, ale doma zistia ze to nechodi a budu atakovat vyrobcu a predajcu ze preco a ked sa dozvedia ze modul nevie obsluhovat 2 tunery, budu sa citit ukrivdeny a svojim sposobom maju pravku. Nieco pozerat a zaroven ine nahravat, je sluzba, ktora ma zmysel, tak ako aj PIP a su ludia co ho chcu a prijimacov takto vybavenych pribuda. Glysnik ich miesto toho aby chapal pokrok oznacuje ale za piratov a zlodejov. Uvidime ci to bude stastne riesenie, alebo Skylink bude musiet vymysliet sposob ako moze kazdy uzivatel sledovat legalne dvojtuner bez platenia dvoch kariet naraz!

Billysk

Billysk

caf prosim ta aky mas 2tunerak?nevies ako to chodi na azboxu hd pemium_+?v uni

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe

Ip box 9000HD a Ip Box 99HD, ale sestra ma Az Box HD ale ib ajednotuner, ale tam nechodi skoro nic :) Ale vazne, Az box nie je momentalne prevadzku schopny box, fw uz nevysiel novy asi 3 mesiace, chyb je tam pozehnane, oscam nezoberie citacky, mgcamd ano, ale ak chces nahravat, musis zakazat zapisy na kartu, alebo ked ich nechas povolene nebudes nahravat, MultiCas ide aj citacka aj zapisy, ale obraz napr. na CT, Prime a dalsich sa zasekava aj niekolkokrat za film a podobnych veci je tam pozehnane. Ludia sa tam na fore modlia za E2, ktora uz sa robi ale este je v plienkach, takze ak AZ box, tak az tak za pol roka najskor, imak prides o nervy, alebo si vyber iny box. Ten Ip Box 99HD je novy vyrobok a tiez ma este muchy ale uz su to len take musky a mozes si napisat na fore co chces v nom opravit alebo urobit, E2 tam robi Slovak - AB ma vlastnu AB Enigmu 2, takze jazykova bariera nie je. 9000HD je super cez PIP akurat na E2 bezi rusuvy pasik, ale v originalnom image ide vsetko dobre. Ja mam v nom E2, ale mam starsie tunery, novsie davaju Sharp tunery a su ludia ktory tvrdia ze maju nejake male problemy, ale niektory to netvrdia, takze je podozrenie ze ide o nejaku seriu tunerov, tazko povedat. Len aby si to vedel, co by mnohy dali za taketo info pri kupe boxu, napr. moja sestra :) . Ine boxy nepoznam takze nemozem odporucit aby som neklamal v niecom, isto ide dobre DM, ale je 3x drahsi ako napr. Ip box.

Billysk

Billysk

dikes,mne ide o 4:2:2 a aby malo 2tuneri,moznost skylink bez problemov a to mi staci a jedine ten az box znam z 4.2.2 ine nepoznam

wwwe

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra