, sekce: Skylink |
|
Nehraje Penthouse HDPřijimač Technisat HD8-SX,Modul Technisat Cryptoworks,kartu jsem vyměnil za irdeto baliček kombi všechno jede ale uvedena stanice ne už jsem to urgoval ale stale nic,neustale to píše že je to zakodovano. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: Nehraje Penthouse HDMusíš nastavit v menu modulu na kartě povolení přístupu 18+ bohužel v tvém modulu to nejde musíš k někomu kdo má jiný modul a nastavit to u něj pak ti to půjde měl jsem ten samý problem. |
arderman
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 58 |
|
|
RE: Nehraje Penthouse HDJá bych zkusil něco jednoduššího. Když přepnu na Penthouse HD, tak se objeví "Zakódováno". Přepnu o jeden program výše a hned zpět na Penthouse HD. Naskočí dialog pro zadání pinu 0000 a už to běží. A mám maturity rating nastaveno Undefined, a funguje to stjně v modulu CRW SMIT i Mascom CRW+IRD.Jeden čas pomáhalo přepnout na Penthouse HD z nekódované TA3. Ale to už jsem dávno nezkoušel. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Nehraje Penthouse HDJá mám stejný problém.Přijímač Octagon 918 hd.Neví někdo postup? |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 873 |
|
|
RE: Nehraje Penthouse HDjediný postup je zmeniť prístup na karte na 18+ide to napr aj v arive |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 393 |
|
|
RE: Nehraje Penthouse HDMě by spíš zajímalo, proč tam to omezení přístupu je tak blbě nastavené, když u starých CW karet nebylo a ještě více mě udivuje, že na to nikde Skylink neupozorňuje!Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: Nehraje Penthouse HDMne to takisto nejde ( Penthouse HD CZ), karta nastavena 18+, program zaplatený v rámci balíka ,Technisat HD8S.Po prepnutí na Penthouse HD všetko OK. Pri tomto type programu lokalizácia do CZ nie je potrebná :))) |
dady
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 20 |
|
|
Nehraje Penthouse HDProsím Vás, ja som sa snažil Penthouse HD na karte ICE výmena, zatiaľ ešte nezaregistrovanej odblokovať v Arrive, cez modul Mascom a vôbec ma to nepustí do toho nastavenia "jugenshutz"- 18+, vypíše, že karta je blokovaná, obráťte sa na servis. Zaujímavé, je že, keď som tam vložil kartu CS link, tak ma to do tohto menu pustilo. Prosím Vás ten PENTHOUSE HD,by mal ísť, aj keď ešte karta ICE výmena nie je zaregistrovaná, alebo nevie niekto v čom je problém ? Skúšal som to cez modul Mascom aj v prijímači Dreamsky nxp 256 HD a to isté.Ďakujem za prípadné odpovede |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
|
|
RE: Nehraje Penthouse HDCA modul CryptoWorks-Irdeto Mascom je v pohode :)Penthouse HD po povolení 18+ až po registrácii :) R^ DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 222 Galerie: Maneto |
|
|
RE MANETOĎakujem Maneto, tak až po registrácii ten PENTHOUSE HD ide a ja sa s tým trápim, kde je problém,nejak som to prehliadol, keď sa o tom písalo.A dúfam, že to potom urobím cez tento modul v hociktorom prijímači,keď bude s ním samozrejme spolupracovať a nie iba v Arrive ? Ešte raz díky a pekný deň. |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
|
|
Tohle mi dnes odepsal SkylinkPokud máte programy správně naladěny ( musí Vám hrát Noe TV, TA3 ,ČT24 a Óčko - nekódované programy), proveďte restart Vašeho přijímače (tzn. vyndáte kartu, vypnete přístroj na 2 minuty ze sítě, zapnete, vložíte kartu zpět a nastavíte přístroj na jeden z kódovaných programů z karty - nejlépe ČT1 na dvě hodiny). Zašleme reaktivační zápisy. |
mcm1
|
|
mcm1A to má s tématem tohoto vlákna společného co?Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
|
|
wladysJá myslím,že má,protože mi už Penthouse hd hraje. |
mcm1
|
|
mcm1Beru zpět..... ono to fakt funguje. Dík. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|