, sekce: Technika |
|
HD a TeletextVyužívám hodně teletext - TV programy atd. Proč není teletext vysílán u našich HD kanálů ? U ARD, ZDF a SFR-CH to jde. Je to finanční otázka ? Díky za infoT.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
|
|
To tomik535Sám tam uvádíš, že v době internetů v mobilu někdo otravuje s teletextem. Tak promiň, mohl jsem napsat 2 monitory.Ale když tomu tak rozumíš, odpověz mi proč by nemohl být teletext v HD programech i na ČT, když to jinde jde ? A proč mám podle tebe přepínat na SD program na teletext, když sleduji HD a co když chce někdo neslyšící sledovat HD program a proto, že nemá telext tak si tam na straně 888 nemůže titulky ani pustit. Příště než napíšeš nějakou odpověď, tak by jsi o ní mohl více přemýšlet a ne hned někomu nadávat ! |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 90 |
|
|
DoplněníAbych jenom nekritizoval ČT, tak na HD vysílají aspoň ty titulky pro neslyšící, ne v teletextu. |
frigo13
|
|
RE: HD a TeletextMůžeš mi říct poměr neslyšících diváků HD programů ČT, kteří by využili txt kvůli titulkům k celkovému počtu diváků HD programů ČT? Tipneš si aspoň toto procento?Všem ostatním ten kompletní (duplicitní) txt bude zbytečně ubírat pro nás drahý (pro němce až tak ne joudo) datový tok, protože jsou leniví přepnout na SD verzi. A mimochodem ty txt. titulky jsou jedinou výjimkou, kterou bych pochopil, kdyby u HD vysílali. Ty ale mohou být DVB a ne kvůli nim přidávat TELETEXT! Aspoň něco se v této zemi rozhodlo dobře a kvůli pár joudům kloboučnickým omezíme 99% ostatních. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
Re: HD TeletextK těm neslyšícím: i kdyby to bylo méně jak 1% diváků, tak mají právo na plnohodnotný tok informací. Ostatně o sluch můžeme ve stáří přijít všichni a ne jenom jouda podle tebe - tvoje slušnost je na dosti nízké úrovni, doufám, že Ti aspoň sluch slouží.K tomu datovému toku: proč je pro nás drahý a pro němce ne? Aktuální měření: ARD HD 12500 kbit/s ( formát obrazu 1280 x 720), ČT SPORT HD 7000 kbit/s (formát obrazu 1920 x 1080). Já si myslím, že jenom datový tok za to nemůže, podle tvé mluvy asi nějaký jouda kloboučnický ;) . |
frigo13
|
|
RE: HD a TeletextPokud to ještě nevíš, bavím se teď s tebou, tím pádem nijak neoslovuji neslyšící, které naprosto chápu. Ti mají možnost sledovat SD verzi, popř. dvb titulky.Přidávat kvůli této velmi malé skupině předpotopní txt ještě HD verzím, je podle mne naprostý nesmysl a nejspíš nejen pro mne, když tam dosud není. Joudo. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
Tomik535Neuvěřitelné, co příspěvek, to urážky. To jsi se musel hodně přetvařovat ty dva roky.Kdyby jedinný neslyšící byl v republice, tak proč by neměl mít možnost sledovat na HD vysílání s titulky? Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
To Tomík535Ano bavíme se spolu, já s tebou slušně, Ty mě nazíváš "Joudou" a to se mi nelíbí, ale já Ti nadávat nebudu. Na mé otázky mi odpovídáš pořád ve smyslu o předpotopním txt - já si myslím, že nemáš pravdu, ale když mi na otázky neodpovídáš a pořád si meleš to své, myslím si , že lidé před potopou světa byli asi chytřejší a hlavně slušnější než Ty a přesto na ně bůh seslal potopu. |
frigo13
|
|
Oprava: chybanazýváš- omlouvám se za chybu |
frigo13
|
|
pánovésklidněte hormony a skuste se chovat slušně nebo to zamknu a někdo pujde na dovolenou.Kuba-ty se nad sebou taky zamysli protože tys tady nedávno taky exeloval a to já trpět taky nebudu.Takže nepoukazuj/nepráskej/ na jiné když děláš to samé.Jasný??O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 736 |
|
|
To petr33Můžeš mi prosím konkrétně napsat o mé neslušnosti, to se mám nechat od tvého bývalého kolegy nechat nazývat Joudou ?Ty ho na to ani neupozorníš a za to kritizuješ přispěvek kuby? ´Ted´ nevím, co si o tom mám myslet,oslovil jsi "pánové", můžeš konkretizovat,prosím o vysvětlení.Děkuji. |
frigo13
|
|
RE: HD a Teletextkoukám, že zde nic novýho ;P :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
frigo13mohl bys mi ukázat kde tě nazývá"joudou"?třeba jsem to přehlédl , na další odpovídat nemusím.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
eemilNeco novyho tady je. Vratil se nam stary admin. Podle odpovedi je to 007. |
tusom
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 22 |
|
|
To petr33Přečti si prosím příspěvek z tohoto času: 10.01.2013, 19:30.23 .Tomík 535 raguje na můj příspěvek, a ten závěr. Ty ho znáš asi osobně, já si myslím, že je neslušný a v tomto příspěvku vůči mě. Rozhodnutí je na tobě. |
frigo13
|
|
našel jsem toa vyřešil.A upřesním pro friga:tomík+kuba po sobě šli když tomík byl zelenej tak mu to kuba chce vracet ale trpět to dlouho nebudu.Spokojen?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
RE: HD a TeletextA jéje kubík hádavá slepice:-) Já snad zakazuji neslyšícím si na jakémkoliv HD programu zapnout titulky?Akorát k tomu není potřeba teletext. Ale to je pro tebe moc těžké. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
to petr33Děkuji.Vidím, že má do 13.1. důvod k přemýšlení o slušnosti. |
frigo13
|
|
RE: HD a TeletextTomík 535 citrón 17.01.2013, 23:59 prav.1proc neni az na konci ? |
tusom
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 22 |
|
|
RE: HD a Teletextprotože tak jsem to udělal příště bude víc.A pokus se mě nepoučovat a skus se vyjadřovat k tématu, vidím že jsi tu dva týdny a už budeš poučovat?Rozhodnutí buď tak laskav nech na mě či jiných adminech.Srozuměn??O2TV STŘÍBRNÁ
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 10.01.2013, 21:23.23
|
petr33
|
|
RE: HD a TeletextKdyz uz se bavime o teletextu, tak v platforme Android je vyborna aplikace txtVideo. je to opavdu vyborna aplikace pro chytre telefony. To jen na okraj.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: HD a TeletextK tématu - teletext je v první řadě NEPOVINNÁ věc, takže kdo nemá zájem, ať nechá být. A jinak využití není jenom pro neslyšící, ale třeba pro výsledky sportovních utkání (hokej/fotbal) a jistě se tam najde víc pozitivních prvků. Minimálně veřejnoprávní ČT by ho zachovat měla, resp. doufám, že vůbec neuvažují o jeho zrušení ani na HD a ani na SD kanálech.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: HD a TeletextVed bezi v sd kanaloch, tak kto ho chce, nech si prepne.V dnesnej dobe teletext!!!!! To som nepouzil 5 rokov. Ale poznam blaznov, co tipuju zapasy a maju stale txt. To si môzu sadnut rovno pred comp. Aj tak tv nesleduju, Alebo si vysledky skontrolovat ked je vsetko odohrane. To je, ako keby som si kupil stieraci los a kazdych 5 minut zotrel jedno policko! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 740 |
|
|
RE: HD a TeletextSorry ,ale v dnesnej dobe prezervatív ? Uz som ho 5 rokov nepouzil naco to je? To je logika...... :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
kabelu teletext vysíla ČT HDČt 1 HD ,ČT 2 HD ,ČT Sport HD v kabelu u UPC teletext vysílá. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 459 |
|
|
Tomik535 na blacklisteNa tvem chovani, je videt ze ses na admina nehodil.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|