Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat SIR-řazení kanálů

Prosím o radu. V manuálu to není popsané. Potřeboval bych objasnit vůbec systém řazení kanálů u tohoto přístroje. Potřebuji mít nejdříve Skylink a po té postupně šest družit-každou zvlášť aby motor nemusel pořád přejíždět.

zdenektdm
Registrace: 10/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

Dagy2

Super, už tomu rozumím.
Ještě prosím, kde se dá přepsat Astra 23,5E kvůli FastScan?

zdenektdm

Téma: Technisat SIR-řazení kanálů

Všem, kteří jste se zůčastnili tohoto témata moc děkuji za dobré rady. Oslovil jsem taktéž i prodejce a dovozce Technisatu (ipon-tvdigitalne, omko), kteří mě poslali k šípku-ať se obrátím na svého prodejce. Ale i Technisat.cz a Technisat.de, ale tyto mě neposlali vůbec nikam. Takže přijímač se mě podařilo naladit právě jen díky Vám a této diskuzi. Ještě jednou děkuji.

zdenektdm

návod, prepsani druzic

1/ prepsani druzic - musiš zadefonovať novú družicu. t.j. po výbere že budeš používať motor atd atd, máš v menu "pridej satelit" - a rozbalovacie menu ktoré obsahuje preddefinované satelity. Na konci tohoto zoznamu je 12 satelitov označených User1,2,...12.
Vyber User1 a pracuj s ním.

2/ návody
no nevadí že ťa poslali k šípku. Máš ešte tieto možnosti:
- plný český návod k HD8SX - nastavenie je identické na 99% s SIR (okrem fastscanu) je na tvfreak vo vlakne Tipy a triky
- ked sa zaregistruješ v omku je tam k SIRu niekoľko pomocok v záložke FAQ, ale neviem akých, oni ti to chcú poslať mejlom alebo poštou a to ja som nechcel.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

Dagy2 díky, moc jsi mě pomohl.

zdenektdm

RE: Technisat SIR-řazení kanálů

vždy a komukoli (kromě jednoho majitele ISIA)
Přeji hodně ostrý obraz a jarní víkend

doporučuji ještě si stáhni ten návod, občas tam člověk najde nějaku novinku. Nezapomeň na registraci přístroje - 3 roky záruka!

Dagy2
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra