19.09.2007, 08:43.31 | |
Prosím pomozte (aneb probdělá noc :-))Včera večer jsem do Humax5400 nahrál nový soft toh3,4 hot 9,5 verze B. Pomocí DO jsem navolil klíče na Digi TV a vše fungovalo. Potom jsem si "hrál" se seřazováním předvoleb programů až se přijímač "kousnul. Musel jsem ho natvrdo vypnout. Začaly blikat 4 tečky. To jsem odstranil nahránim staršího setingu. Přijímač funguje, ale nejdou mi DO ručně zadat klíče. Nahrál jsem znovu nový soft, ale stále nemohu DO zadávat klíče. Vyzkoušel jsem snad všechno, moc jsem toho nenaspal :-) Kde by mohl být zakopaný pes ? díky za ochotu.Petr |
![]() Petr Š. |
19.09.2007, 10:08.13 | |
RE: Prosím pomozte (aneb probdělá noc :-))Mám podobný problém, prosím Tě, jaký seting tě to rozchodil. Já jen doufám že u mne neodešel zdroj, při ukládání nalezeních kanálů výpadek elek. a od té doby mám také jen tečky. Starší seting si stáhnu, to není problém,ale pomohla by mi konkrétní verze. Také mám Humax 5400. Předem moc děkuji |
![]() reck |
19.09.2007, 10:25.03 | |
RE: Prosím pomozte (aneb probdělá noc :-))Což o to, to byla jen moje stará záloha a přestože tečky blikaly, pustil jsem seting prostřednictvím myslím že SE-OAK editoru, zapnul přijímač a chodilo to. Už jsem to udělal vícekrát, také jsem byl poprvé přesvědčen o tom, že mi odešel zdroj (zvlášť, když mám Humaxe v zavřené skříňce a dost topí). Takže se toho neboj a nahraj to tam. Co mě ale teď pálí je to, že mi večer šli zadávat klíče ručně a v noci po předchozím popsaném postupu už ne. Nemohl bys mi poradit v tomto ? Díky |
![]() Petr Š. |
19.09.2007, 10:45.52 | |
RE: Prosím pomozte (aneb probdělá noc :-))Nechci říkat bludy, počkáme jesli se tu někdo ozve, když tak požádám o radu někoho s přátel, nyní jsou mimo dosah. Jesli stím máte někdo zkušenost, tak prosím Petrovi poradte, děkuji všem co nejsou lhostejní k ostatním. |
![]() reck |
19.09.2007, 11:07.50 | |
RE: Prosím pomozte (aneb probdělá noc :-))Napíš mail pošlem ti čo mám ja v humíku a odskúšaj.caoo |
![]() Patko |
19.09.2007, 11:29.46 | |
RE: Prosím pomozte (aneb probdělá noc :-))Díky moc za snahu. Můj mail : sportclub@volny.cz |
![]() Petr Š. |
19.09.2007, 11:45.20 | |
Petr ŠMáš to tam vela štastia. |
![]() Patko |
19.09.2007, 16:34.42 | |
RE: Prosím pomozte (aneb probdělá noc :-))Petře díky, už to maká |
![]() reck |
19.09.2007, 19:45.53 | |
RE: Prosím pomozte (aneb probdělá noc :-))Rádo se stalo, já jdu zkoušet rozchodit to zadávání klíčů přes DO. Snad budu taky úspěšný. |
![]() Petr Š. |
19.09.2007, 20:53.56 | |
Petr ŠNo ako ??? už pozeráš??? |
![]() Patko |