Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.10.2007, 08:42.08

Satelit nebo IPTV

Mám satelitní tv od UPC. Končí mi smlouva. Přemyšlím o Tv od O2, má někdo zkušenost co se tyče kvality apod?diky
uživatel
sajfa
16.10.2007, 09:33.26

RE: Satelit nebo IPTV

IPTV má určitě vyšší kvalitu signálu než UPC direct resp. DIGI Tv.Porovnej si poměry mezi fin.poplatkem a prog.nabídkou.Já bych volil asi O2.
V CS linku se podobné prog.nabídky asi nikdy nedočkáš.
uživatel
Saxon
16.10.2007, 10:10.03

Měřil jsi to, nebo to jsou jenom dojmy?
(Bezpochyby je ovšem web velmi perspektivní médium pro šíření obrazových dat).
uživatel
Antonín
16.10.2007, 10:13.48

signál

Ne,neměřil.Pouze vizuální dojem.Myslim,že to v tomto případě není třeba měřit.
uživatel
Saxon
16.10.2007, 10:58.04

RE:signál

Myslím že O2 tv je docela velká investice.Když si spočítáč pevnou lajnu 350Kč+internet+O2Tv tak to máš za nějakých 900-1200Kč měsíčně..
uživatel
Mipro
16.10.2007, 11:14.52

Peněz pouze za TV je to opravdu hodně,lidé kteří mají pevné zásady,že nechtějí antény žádné,musí hold platit.Podle mého názoru jedna parabola na domě a interní DVB-T antena ke každé tv,není do budoucna žádné hrůza.Internetu mám v práci tolik,že si doma večer, raději pustim staré lampové rádio a posloucham střední vlny.To magické oko,to je balzám...
:)
uživatel
Saxon
16.10.2007, 11:20.12

S mrzáckým Telecomem už nechci nikdy nic mít :-))

A myslím, že nejsem sám, koho za ty léta pěkně srali...
Takže teď, pro mě, prostě kyslík neexistuje, i kdyby měli IPTV za 100 CZK !!! ;P
uživatel
kacenkin
16.10.2007, 13:20.06

Těm Španělům jde docela dobře pěstovat pomeranče, ale měli zůstat u nich... Srpnová akce na internet zdarma se podařila v jejich velkém stylu, celý srpen to až na 2 dny nešlo, reklamace nešla nahlásit (technici na dovolené...) a od 1.9. to jede bez problémů. Však už za peníze. Já bych od nich nechtěl domů ani kalendář...
uživatel
Roy73
16.10.2007, 22:54.23

Kdyby O2 nenutil mít k TV i pevnou a dokázali odpovědět jak se bude/nebo nebude platit po roce za modem a stb, tak bych byl možná jeden z jeho zákazníků. Takhle čeká parabola na dalšího Kirilla. :-)
uživatel
eduard
17.10.2007, 13:43.40

RE: SATELIT nebo IPTV

Podle nového zákona co vyjde už brzy, bude mít možnost každý nový zákoš jen na službu, kterou pochtívá, takže např. O2 bude muset natáhnout dráty do domu jen kvůli internetu a bez telefonního připojení. Každopádně příští rok neli dřív od Volny.cz by měla být IPTV a internet dohromady kolem 500,- Kč měsíčně. Ja bych si ještě chvilku počkal. O2 jsou vyděrači.
uživatel
lopro