Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Nový set-top box O2

Tak jsem si myslel, že mám dost zkušeností a že mne STB O2 nezaskočí. Zaplatil jsem si Sport Pack a dnes koupil STB za 1.999,- Kč. Postupoval jsem přesně dle návodu, byl jsem zvědavý, jestli se při stahování aktualizace sw zaseknu na 84% jako se to někomu stalo - viz diskuse před pár dny. Dostal jsem se k 34%, pak až k 74%, pak už nic. Aktuálně, po všelijakém zkoušení, po továrním nastavení, mi to ukáže jen první krok: zvolte jazyk. A dál nic, nic, nic. Zatuhlé. Prosím o radu!!! (tři zoufalé vykřičníky).
uživatel
stippy
Registrace: 2/2014
Příspěvků: 150
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

Mám tento box už pár týdnů a usazuje se pomalu, po zapojení dělal podobný kousky a po x tém restartu a odpojení od sítě maká jak divý. Problém je, že samo 02 a její styční pracovníci jej neznají vůbec, nedrželi ho v ruce.
uživatel
tvman
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 238
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

máte si v bazaru koupit tem starší, dá se dost ušetřit.

Vždy může být hůř....
uživatel
Jimmy
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 1 178
Odpověď v diskusním vlákně
 

@stippy

Tady je dobrá rada drahá...Snad jen počkat pár dní,až se O2 probere a přestane mazat abonentům med kolem huby.Dalo se to čekat... Rv

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
uživatel
dědek1
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE:Nový set-top box O2

Dnes jsem jej dal do továrka..kvůli ne-zobrazování EPG a ikon stanic v Menu..sw verzi mám:4.34.3
uživatel
radbarto
Registrace: 11/2017
Příspěvků: 227
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

Je to na nic. Cele O2 dali akci, a hromada lidi se nachytala. Pritom sance, ze bude nekde neco spatne, byla temer stoprocentni. Preju ti, at to co nejdriv jde, a muzes sledovat. Snad uz bez problemu.
uživatel
Bloogy
Registrace: 7/2018
Příspěvků: 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bloogy

plácáš nesmysle, ty máš nějaký konkrétní zkušenosti s jejich boxem?? Akorát tu prudíš a víš kulový. Já mam aktivovanej ten balík na zkoušku od včera a jede mě to dobře, stb mám starej černej Evo iptv4 tady z bazaru na parabole za nějakejch 700,-,ale každej svýho štěstí strůjcem tazatel stippy ho může vrátit ve 14 denní lhůtě a hotovo. Ale podle aktivace nicku před pár dny seš nějakej protikyslíkovskej vysírač s buhvíkterým profilem..
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 305
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hogofogo11

Zlost, ktera z tebe jde, je smutna. Urcite ta frustrace z neceho prameni. Preju ti, at se to co nejdriv zlepsi a jsi stastnejsi
uživatel
Bloogy
Registrace: 7/2018
Příspěvků: 102
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

Mám to! O2 mě nepouští dál, zatuhuje, protože moje televize signál STB neutáhne. Připojil jsem se na druhou, novější TV, jen přes wifi, ne ethernetem, a nastavení šlo dobře, tenis skvěle (Kiki Bertens - vrah českých hráček). Ale stejně se divím, tohle mi moje věrná plazma Panasonic z pradávných časů, kdy ještě TV neměly usb, nikdy neudělala, je to kvalitní 100Hz, zatím ji nechci měnit. Čili chyba nebyla u O2, člověk se pořád učí. Díky za každou radu, zkušenost, postřeh.
uživatel
stippy
Registrace: 2/2014
Příspěvků: 150
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

No a co když tam zapojím CRT? Pak tedy i věrná plazma, musí jet jak fík (možná přes A/V). :laughing:
uživatel
hdpe
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 4 160
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

Ještě dotaz,předpokládám,že onen STB, není příjmem DVB-T/T2 vázán na zalogování O2 (tedy jestli bude funkční i mimo aktivní službu O2)?
uživatel
hdpe
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 4 160
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bloogy

kolego Ty bys měl víc přemýšlet než někomu nebo o něčem napíšeš.
https://www.parabola.cz/forum/topic-95972/
V této diskusi chválíš o2 jakou že to nezavedli dobrou službu, a že se těšíš atd. Za týden nato ji sepsuješ, aniž bys ji (¨vůbec pořádně?) vyzkoušel. Pokud Tě někdo upozorní, že kritizuješ něco, co neznáš a nemáš odzkoušeno, tak o něm napíšeš, že je zlý nebo tak něco... Rv K tomu není co dodat Rv

parabola t-90 4W-39E,vu+Solo2,xtrend ET 4000, gibertini 100cm + motor
uživatel
gunter
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 713
Galerie: gunter
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

A k tomu 02 sport packu nedávajú box zadarmo? Ako to?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Zero 4K, Formuler F1, X mini solo 3, Xpeed LX1
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 119
Odpověď v diskusním vlákně
 

Další a další důvod k tomu....

....přejít s příjmem TV do "šedé" zóny. Tohle opravdu není o penězích, opravdu kvalitní šedý příjem stojí relativní balík, tohle je o komfortu který by měl být poplatný roku v kalendáři
uživatel
motanek79
Registrace: 10/2013
Příspěvků: 628
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

Jistě, nech si i prachy v práci vyplácet načerno na ruku a pak se vztekej, že máš malej důchod.
uživatel
bretah
Registrace: 9/2012
Příspěvků: 3 609
Odpověď v diskusním vlákně
 

Je nutné přenastavovat router?

Čerstvá zkušenost s instalací (přesně dodržen postup v návodu): Přes kabel - asi 10x instalace zkrachovala v momentě, kdy sice stáhla celou aktualizaci SW, ale nepovedlo se ji správně zavést. Na infolince plácali jen hlouposti. Poté přes Wifi ejhle - napoprvé nainstalováno a zprovozněn balík Sport Pack, nyní už i přes kabel. Nicméně jsou další problémy, které jsem nepředpokládal - obraz se co chvíli zasekává, což se u webové verze o2tv nikdy nestalo. Připojení je neagregovaných 20 Mbit v kabelové síti Selfnet (reálně opakovaně naměřeno 17-18 Mbit, za switchem), což by teoreticky mělo s velkou rezervou stačit. Co s tím? Je nutné v nastavení routeru řešit nějakou prioritizaci nebo oddělení datového provozu STB? Díky za rady.
uživatel
lungaj
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 20
Odpověď v diskusním vlákně
 

@stippy

Já mám starou dobrou plasmu Panasonic TH-42PX80E a nový Box O2Tv mi jede dobře,aktuální problémy snad doladí nový FW.. Pro jistotu mám ještě původní iPtv4
uživatel
radbarto
Registrace: 11/2017
Příspěvků: 227
Odpověď v diskusním vlákně
 

@stippy

Jak jsem psal minule, mně jede nový STB bez problémů přes Wi-Fi.
uživatel
mattes
Registrace: 7/2018
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Nový set-top box O2

Keď sú problémy s boxom O2, čo bude na Slovensku s Orange TV. Včera som bol v Orange sa spýtať na tú ich slávnu Orange TV, nevedeli absolútne nič povedať konkrétne, len to že budú 3 balíčky ale aké, nemali ani poňatie, cenník žiadny, proste nič. Tak nech si aj niekde strčia za klobúk, bude to riaden prepadák Rv
uživatel
masto
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 811
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lungaj

S routerem neděláš nic, žádná priorizace atd. Pro tyto účely je ale dobré každému obdobnému zařízení (v menu routeru, pokud to umožňuje), rezervovat IP adresu.
Není to ani tak o rychlosti internetu, ale spíše o jeho stabilitě. Jelikož nejsi nějak závislý na poskytovateli internetu, zkus ho vzít na zkoušku jinam a uvidíš.

parabola t-90 4W-39E,vu+Solo2,xtrend ET 4000, gibertini 100cm + motor
uživatel
gunter
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 713
Galerie: gunter
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lungaj

Není třeba nic měnit. Dáš Wi-Fi, vyhledat automaticky STB si najde adresu sám.
uživatel
mattes
Registrace: 7/2018
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

O2 TV Sport Pack

Jaká je kvalita obrazu je to za ty 2 kila v HD ?
uživatel
shiraz
Registrace: 8/2008
Příspěvků: 645
Odpověď v diskusním vlákně
 

@shiraz

Je to subjektivní, ale viz. str. 2.
uživatel
mattes
Registrace: 7/2018
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

@shiraz

Pokud se mi obraz zrovna neseká, tak kvalita je velmi dobrá, určitě srovnatelná nebo možná i lepší než je běžné u českých satelitních HD. Samozřejmě je to ale jen můj subjektivní pocit.
uživatel
lungaj
Registrace: 2/2012
Příspěvků: 20
Odpověď v diskusním vlákně
 

@shiraz

Ano, v pohodě.
uživatel
stippy
Registrace: 2/2014
Příspěvků: 150
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lungaj

No přesně, máme stejné zkušenosti. Pořád si nejsem jistý, že chybuje moje plazma, budu zkoušet dál.
uživatel
stippy
Registrace: 2/2014
Příspěvků: 150
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra