Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink live certifikát pro starší androidy

Zdravím, do této aplikace se s některými staršími přístroji s androidem nelze přihlásit, neboť není kam zapsat přihlašovací údaje. Na stránkách diskuzí o aplikaci v google play píší, že existuje speciální certifikát, který to vyřeší. Nikde na netu jsem nenašel odkaz na jeho stažení. Může mi někdo potvrdit, že tento certifikát pomohl a případně napsat odkaz na jeho stažení ? Předem děkuji

chrdinka
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 128
Odpověď v diskusním vlákně
 

Skylink live certifikát pro starší androidy

Včera jse zaslal dotaz proč na tv box android nejde skylink liveTV.Skylink odpověděl Tv boxy nejsou podporovány pro příjem skylink live tv!!!Musíte naladit na tabletu nebo mobilu.

gusepee
Registrace: 5/2014
Příspěvků: 63
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink live certifikát pro starší android...

Mal som tiež problém nainštalovať skylink live a toto mi pomohlo:
https://www.youtube.com/watch?v=EZjvP2duDFU

kadko
Registrace: 12/2008
Příspěvků: 41
Odpověď v diskusním vlákně
 

Odkaz na stažení certifikátu

Ze Skylinku mi poslali odkaz i s návodem :
pokud není možno se přihlásit v daném mobilním telefonu se starším operačním systémem Android 4.4.2, nyní řeší tuto možnost certifikát, který je nutno do daného zařízení stáhnout.

Zasílám certifikát : https://dl.cacerts.digicert.com/DigiCertGlobalRootG2.crt .

Pokud po zadání stáhnutí certifikátu je uvedena hláška: Instalace se nezdařila soubor se nepodařilo přečíst, Vám níže zasílám následný postup:
Najděte položku : Nastavení (ozubené kolečko na ploše tabletu) - zvolte položku: Zabezpečení, a poté Instalace z karty SD (nainstalovat certifikáty) , zde se zobrazí stáhnutý certifikát. Po otevření je uživatel vyzván k zadání Názvu certifikátu.
Zadejte název certifikátu : Skylink . Poté se objeví hláška: Pověření Skylink bylo nainstalováno.

Pokud nemáte nastaveno zabezpečení zařízení, kdy po zapnutí tabletu je vyžadován Pin nebo heslo či gesto, budete vyzván k nastavení Zabezpečení zařízení.
Po zvolení jaké zabezpečení preferujete PIN (čtyřmístné číslo) nebo zvolené heslo či gesto,vyzkoušejte přihlášení do Live TV.
Následně již bude možné zadat přihlašovací údaje a přihlásit se do aplikace Live TV.
Můžete odzkoušet.
Problém po instalaci však je v tom, že předtím jsem nemusel zadávat v mobilu PIN při každém zapnutí nebo zamknutí displeje, teď musím, což mi vadí
A také mě zklamala kvalita obrazu zpětného sledování, je to SD mazanice , na rozdíl od on-line sledování , kdy se obraz za chvíli zaostří

chrdinka
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 128
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra