Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ Duo2 a podpora techto funkci

Dobry den, mam moznost ziskat za levno plne funkcni VU+ Duo2 a chtel jsem se Vas prosim zeptat...
1. Jestli podporuje prijem multistreamu vcetne PLS
2. Jestli podporuje prijem T2-MI
3. Hadam, ze s prijmem BBC na 27.5W nebude mit problem
4. Jestli zvladne prijem Abertisu na 30W

Vsechno tohle jsem resil pres TBS kartu, ale kdyz jsem dostal tuto nabidku, rekl jsem si, ze bych mohl VU+ doplnit k memu dosavadnimu satelitu, propojit loopem a vyuzivat VU+ funkci, ktere muj aktualni satelit nepodporuje.

Dekuji moc za odpoved.

Zdravím Vás!
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: VU+ Duo2 a podpora techto funkci

1,2 - určitě ne.... ;)
uživatel
jansmrz
Registrace: 3/2015
Příspěvků: 338
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: VU+ Duo2 a podpora techto funkci

Přečti si multistream vlakno níže, tam o abertisu píše maneto...

Všechno zlé, je k něčemu dobré a všechno dobré je k něčemu zlé /obzvlášt na vu-čkach .../
uživatel
tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 2 961
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: VU+ Duo2 a podpora techto funkci

OK. Ja doufal aspon v tu jednicku. OK, i tak dekuji za odpoved! R^

Zdravím Vás!
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bobo2

T2-MI ti nepojene skoro na ničem (tusim ze Octagon SF8008 jako prvni pridal podporu.) MIS na některych linuxech funguje ale nevim jestli i na tomhle.
uživatel
JanM
Registrace: 10/2018
Příspěvků: 884
Odpověď v diskusním vlákně
 

JanM

Diky za info. R^

Zdravím Vás!
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

Informovanost o MIS

Nevim proc je informovanost o technologii MIS tak mala. Kdyz se na to zeptam prodejcu tak vubec nevi co to je, natoz pak T2-MI. Nekteri lide si mozna stale pletou MIS a Miss. R^ R^ R^ R^
uživatel
JanM
Registrace: 10/2018
Příspěvků: 884
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: VU+ Duo2 a podpora techto funkci

Jen at to tak zůstane, když se to rozšíří, že o tom budou vědět prodejci, tak se takhle "volně" vysílat nebude. Já to beru jako specialitku pro fajnšmekry...

Všechno zlé, je k něčemu dobré a všechno dobré je k něčemu zlé /obzvlášt na vu-čkach .../
uživatel
tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 2 961
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: VU+ Duo2 a podpora techto funkci

Jinak duo2 je velice dobrý stroj, podobně jako solo2, lidi se jich ted občas zbavují kvůli kodeku/dvb-t2 a jsou za dobrou cenu...

Všechno zlé, je k něčemu dobré a všechno dobré je k něčemu zlé /obzvlášt na vu-čkach .../
uživatel
tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 2 961
Odpověď v diskusním vlákně
 

@JanM

keď tam nie je priama podpora neznamená že to nejde kto si to vie nastaviť tomu to ide a ide to už dobre dlho https://www.parabola.cz/clanky/5905/prijem-multistreamu-a-t2-mi-na-prijimacich-vu-plus/
uživatel
patrick470
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 311
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tukan - Informovanost o MIS

Možná je nízká informovanost dána tím že se to v česku nepoužívá, podobně jako se běžně neprodávají C-Band LNB apod. Jediný prodejce o kterém vím že to zná je jeden technik který nastavuje zákazníkům linuxové boxy v nejmenovanem obchodě, jinak prodejci co sedi za pokladnou o tom nevi nic. Nevim jestli vysilatele vedi ze MIS jde normálně prijimat. Znovu narazim na svoji oblibenou 5W, kde na jednom francouzském webu jsem viděl že někteří možná přišli na to že to tam je ale asi nevědí jak to přijímat a admin pouze říká něco jako "to není pro vás kupte si modul." Zajimalo by mě jak je to s informovaností v zemích kde se MIS používá (Francie, Itálie)
uživatel
JanM
Registrace: 10/2018
Příspěvků: 884
Odpověď v diskusním vlákně
 

@patrick470

Tim myslis MIS nebo T2-MI?
uživatel
JanM
Registrace: 10/2018
Příspěvků: 884
Odpověď v diskusním vlákně
 

patrick470

Takze ciste teoreticky...
Mam doma nevyuzitou kartu TBS 5980. Clanek pise, ze prijem je bezproblemovy na 5925 a 5980 (i kdyz je z roku 2016). Pokud bych teda nahral spravny image, trochu pohral s nastavenim, tak bych mohl docilit vsech tech ctyrech bodu, ktere jsem napsal na zacatku i na VU+ Duo2?

Zdravím Vás!
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 264
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bobo2

ak ta karta zvláda multistream tak ano ale s praktického hladiska je lepšie použiť box s tunerom pre ms dos často tá karta pripojená na vu+ mrzne ja by som to VU+ Duo2 dnes nekupoval radšej zero 4k kde to ide bez tbs
uživatel
patrick470
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 311
Odpověď v diskusním vlákně
 

@JanM

ide oboje
uživatel
patrick470
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 311
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bobo2

okrem 1. vsetko , pretze 2. a 4. su obycajne DVB-S2 ktore vyuzivaju moznosti utility astra-sm a 3. je tiez len DVB-S2 kde sa musi obist cryptovane PMT (niektore e2 to uz maju v jadre ine pouzivaju skripty)

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
uživatel
EnoSat
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 189
Odpověď v diskusním vlákně
 

to all

Dekuju vsem za reakce!!! R^

Zdravím Vás!
uživatel
bobo2
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 264
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra