Quantcast

AXN Adria míří do zemí bývalé Jugoslávie

| redakce | tiskobrázek k článku: AXN Adria míří do zemí bývalé Jugoslávie

Kanál AXN Adria zahájil testovací vysílání na satelitu Eutelsat W2 (16°E) v kódovacím systému Power VU. Distribuce nové verze stanice je určena pro kabelové, IPTV a DTH platformy. Kanál vlastní Sony Pictures Entertainment Group a provozuje v Evropě několik verzí pro střední Evropu, Polsko, Rumunsko, Bulharsko, Portugalsko, Německo a další země.

Zahájení řádného vysílání nové mutace je naplánováno na 14.9.2009 na 16:00 hodin. AXN Adria bude vysílat denně od 7:00 do třetí hodiny ranní. V programovém schématu divák najde nové dramatické a akční seriály jako jsou například Charlieho andílci, Starsky & Hutch, Water Rats, Sue Thomas, Stargate: Atlantis, Blood Ties, So You Think You Can Dance, Canal Road, Rush i Taken a řadu dalších.

AXN Adria bude lokalizován do chorvatského, makedonského, srbského a slovinského jazyka. V provozu jsou již i místní verze portálu AXN.

Kanál AXN Adria vysílá svůj distribuční signál na družici Eutelsat W2 (16°E), na kmitočtu 11,324 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S. Stanice se identifikuje jako ADRIA. Program je dostupný s anglickým zvukem a titulky v chorvatštině, slovinštině, makedonštině a srbštině.

zdroj: mPortal.com.hr





Reklama




Vybrané články