Quantcast

Konec kanálů Redlight Platinum, Mixx, Velvet

| redakce | tisk

17. a 18. března 2011 bylo ukončeno šíření tří erotických programů ve standardním rozlišení - Redlight Platinum, Redlight Mixx a Redlight Velvet. Místo nich se vysílají propagační spoty Redlight HD.

Vlastníkům karet HD 10+ je nabízen nový program ve vysokém rozlišení - Hustler HD/3D, který zároveň zahájil vysílání. V SD rozlišení pokračuje Redlight Premium. Programy Redlight Mix, Redlight Veltet a Redlight Platinum ukončily vysílání.

Vysílatel se rozhodl ukončit šíření zmíněných SD programů z důvodu klesajícího zájmu o SD programy a ostré konkurenci internetových portálů. Poptávka po HD obsahu naopak roste.

Programy Redlight Mixx, Platinum a Velvet byly vysílány na satelitu Hot Bird 9 (13°E), na freq. 11,411 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK. Na stejném kmitočtu jsou nyní šířeny Redlight Premium v SD a Redlight HD/3D a Hustler HD/3D.

Majitelé karet HD 10+, na které je garantovaných 10 programů, je v současné době k dispozici 14 stanic (8x SCT, SCT HD, Daring!TV, Dorcel TV, Redlight Premium, Redlight HD/3D, Hustler HD/3D), na kartách 10+ je 11 stanic (8x SCT, Daring!TV, Dorcel TV, Redlight Premium). Majitelé karet Redlight pracující v systému Conax mají místo původních 4 stanic nyní k dispozici jen 1 SD program - Redlight Premium ale mohou využít možnost přechodu na jinou kartu s doplatkem.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články