Quantcast

Provozovatel paketu TPS spustil modifikaci systému TPS Crypt

| redakce | tisk

Provozovatel francouzské placené televize TPS (Television par Satellite) dnes opět přešel z původního systému Viaccess PC 2.3 (tzv. Viaccess 1) na nově modifikovaný systém TPS Crypt, čímž vyřadil všechny diváky, který přijímají programy TPS pirátsky.

Je to již třetí známá modifikace systému TPS Crypt, ke které přistoupil operátor TPS. Druhá verze TPS Cryptu, označovaná jako TPS Crypt 2, byla používána od poloviny listopadu letošního roku zhruba 3 týdny. Nová, již třetí modifikace TPS Cryptu (TPS Crypt3?) by měla lépe ochránit programy před neuatorizovaným příjmem.

Provozovatel paketu TPS začal v minulých měsících používat nové přístupové karty Viaccess PC 2.5, které lépe zabezpečí programy před pirátstvím. Nové karty automaticky obdrží všichni noví abonenti. (sat-digest.com)

Upozornění: to zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.





Reklama




Vybrané články