Quantcast

Holandský Hallmark Channel končí

| redakce | tisk

Universal Networks International (UNI), který je vlastněn NBC Universal, potvrdil, že holandská jazyková verze Hallmark Channel bude ukončena 20. července 2011. Stanice je dostupná ve většině holandských a belgických platforem.

Ukončení holandské verze Hallmark Channel je součástí plánů postupného stahování značky Hallmark z jednotlivých trhů. Práva na značku Hallmark skončí v červenci. V některých zemích byl Hallmark Channel nahrazen stanicí Universal Channel nebo Diva Universal.

UNI bude nadále distribuovat 13th Street Universal a Syfy Universal v různých platformách, včetně Ziggo, UPC, Telenet, Canal Digitaal a TV Vlaanderen. Nedávno KPN zařadil stanici 13th Street Univerdal do své DVB-T služby Digitenne a IPTV služby Interactieve TV. Kanál Syfy Universal se nedávno stal rovněž součástí IPTV.

NBC Universal získala značku Hallmark Channel v roce 2007. Nyní se vrací k původním majitelům z USA. NBC Universal je také vlastníkem a provozovatelem stanice E! Entertainment Television, která je šířena v Nizozemí a Belgii.

zdroj: satkurier.pl, broadband TV News





Reklama




Vybrané články