Quantcast

Od 1.5.2012 nové kanály v NTV Plus

| redakce | tisk

Provozovatel ruské satelitní platformy NTV Plus oznámil rozšíření programové nabídky o nové stanice. Od 1.5.2012 bude součástí balíčků Lajt Plus, Bazovyj a Bazovyj Plus kanál Uspech (Úspěch).

Stanice Uspech je první a jediný tématický kanál svého druhu, který má pomoci malým a středním podnikům. Kanál je určen pro majitele a manažery, které ukazují na pozitivní zkušenosti podnikatelů v Rusku a návody, které mohou okamžitě použít v praxi.

Ve stejný den - tedy 1.5.2012 budou do balíčku Bazovyj Plus zařazeny kanály Zagorodnaja žiznj (Country Life) a Mužskoj (Man). Country Life je tématický televizní kanál určený pro osoby trvale žijící mimo města a pro všechny, kteří usilují o takový život. Stanice se věnuje zemědělství, živočišné výrobě, stavebnictví, rozvoji domů na venkově a prostorů kolem nich.

Stanice Man je určena pro všechny, kteří se starají o mužskou zábavu jako je lov, rybaření, zbraně a auta. Kanál přináší pořady o tom, jak vždy vypadat dobře, jak být ve fyzické kondici.

K 1.5.2012 zařadí NTV Plus do balíčku NTV Plus HD stanici HD Kino 2. Stanice bude vysílat kultovní filmy ve vynikající obrazové a zvukové kvalitě.

Technické parametry nových kanálů budou zveřejněny později.





Reklama




Vybrané články