Quantcast

AC Sparta Praha vs. FC Slovan Liberec na FANDOVI a VOYO.cz

| redakce | tisk

Fotbalisté pražské Sparty se v posledních dvou sezónách museli dívat, jak pohár pro mistra ligy zvedají nad hlavu v Plzni a v Liberci. Proti druhému jmenovanému týmu nastoupí v aktuálním 12. kole Gambrinus ligy. Atraktivní utkání AC Sparta Praha vs. FC Slovan Liberec sledujte v neděli 28. října 2012 na FANDOVI a VOYO.cz od 17:50.

Letos by letenský gigant chtěl ukončit čekání na trofej, ale jak naznačila úvodní třetina letošního ročníku, tak cesta na vrchol bude náročná. Hra týmu Vítězslava Lavičky stále není ideální a borci z Letné podávají nevyrovnané výkony. Naposledy Sparta ztratila body v posledním kole na hřišti Jihlavy, kde remizovala 1:1. Letenské opět srazila na kolena slabina letošní sezóny, když inkasovali branku po standardní situaci.

Rehabilitovat se svým fanouškům bude chtít Lavičkova družina právě v domácím duelu s úřadujícím mistrem z Liberce. Ani Severočechům letošní ročník zatím nevychází podle představ. Slovan už před sezónou přišel o pravého beka Thea Gebre Selassieho a v průběhu podzimu odešel i Michal Breznaník. Ke všemu se přidaly ještě zdravotní komplikace kapitána Jiřího Štajnera a rázem bylo zaděláno na problémy.

Tým Jaroslava Šilhavého čekal na vítězství dlouhých 5 zápasů. Liberečtí konečně vyhráli v pondělí, kdy v dohrávce 11. kola porazili 2:0 Mladou Boleslav. Triumf Severočechů přišel právě včas, protože na Letné bude chtít tým od Nisy určitě uspět. V loňské sezóně Liberec Spartu vyškolil, když si odvezl tři body za výhru 3:0. Pokud chtějí Severočeši pomýšlet na obhajobu mistrovského titulu, tak je asi nejlepší čas začít stahovat náskok na vedoucího rivala z Jablonce a to znamená pravidelně sbírat body.

Měření sil dvou ambiciózních týmu sledujte v přímém přenosu na FANDOVI a VOYO.cz, který začíná v neděli 28. října 2012 v 17:50.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články