Quantcast

TV Óčko uvede Deset let naživu - NAŽIVO

| redakce | tiskobrázek k článku: TV Óčko uvede Deset let naživu - NAŽIVO

Televize Óčko v říjnu slaví desáté výročí svého vysílání a oslavu pojme česká hudební televize číslo jedna stylově - naživo, s populárními interprety a s novou grafikou. V sobotu 27.11. odpoledne tak diváci Óčka uvidí největší koncentraci živých studiových vystoupení domácích interpretů v historii českého vysílání hudebních televizí.

Óčko je značka, kterou zná 82 % lidí ve věku 15-35 let*, kteří si ji jednoznačně spojují s hudbou. Díky vysílání v digitálním terestrickém vysílání, je navíc Óčko aktuálně k dispozici více než 95% českých domácností. Hudba, česká hudba a živá zábava a kontakt s diváky z celé ČR jsou proto hlavními rysy, které při oslavě narozenin Óčka nesmí chybět.

Stylovou oslavu deseti let „on-air“ si Óčko pro své diváky připravila na poslední říjnovou sobotu. Speciální „life“ vysílaný pořad Deset let naživu - NAŽIVO začne ve 13 hodin a přinese čtyřhodinový přímý přenos z celého prostoru vily, odkud Óčko vysílá. V prostorách vily se totiž v sobotu odpoledne sejde řada předních českých a slovenských interpetů, kteří přijdou stanici popřát a pozdravit její diváky. A mnozí z nich i naživo zahrají.

Na oslavu do Óčka dorazí například kapela Vypsaná Fixa, zpěvák Tomáš Klus, Michal Hrůza s kapelou Hrůzy, David Deyl, Ben Cristovao, Marek Ztracený či zpěvačky Tonya Graves a Tereza Kerndlová.

V živém vysílání se objeví i současní a bývalí moderátoři Óčka. Popřát přijdou Leyla Abbasová, Blanka Huňátová, Ruda z Ostravy, Jakub Kuba, Gr3tha, MatYES či Lenka Benešová. V roli průvodců sobotního odpoledne budou - Tereza Tobiášová a Míra Hejda.

Óčko zapátralo ve svém archivu a odpoledne zpestří vzpomínkami na významné i úsměvné okamžiky ze svého desetiletého vysílání. ... A připravilo si i názory několika desítek předních umělců na to, jak bude vypadat hudba a její „konzumace“ za dalších deset let.

Pro diváky bude během přímého přenosu připravena řada hodnotných dárků a v jednání je i speciální lekce Gangam style tance, přímo od asijských tanečníků!

Sobotní vysílání Óčka bude současně prvním dnem, ve kterém se divákům představí nová grafika stanice a vysílání 16:9.

Oslava Deset let naživo - NAŽIVU začíná na Óčku v sobotu 27.10. ve 13.hod. Po skončení přímého přenosu Óčko odvysílá se na Óčku představí 30 nejhranějších klipů uplynulé dekády v pořadu Deset let naživu - Top 30.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články