Quantcast

Jiří Paroubek ve svém pořadu na TV 24cz

| redakce | tisk

Předseda vlády Jiří Paroubek včera v pořadu Ptejte se svého premiéra, vysílaném parlamentní televizí 24cz, sdělil divákům stanovisko vlády České republiky , které prezentuje na mimořádném summitu EU v Bruselu.

?Vláda podporuje přijetí smlouvy o ústavě pro Evropu. Co se týče finančního rozvoje EU v letech 2007-20013 bych chtěl říci, že jednání o evropské perspektivě pro Českou republiku vypadají velmi příznivě. Budeme každoročně čistými příjemci v rozsahu 80 miliard Kč a to jenom v politice soudržnosti, nehovořím o dalších přínosech v oblastech zemědělské politiky a dalších.? uvedl Jiří Paroubek.

V druhé části pořadu předseda vlády odpovídal na různé dotazy diváků, které byly zaslány do redakce na emailovou adresu premier@24cz-tv.cz . Na otázku, zda jako ekonom bude nadále potřebovat služby Martina Jahna, Jiří Paroubek odpověděl: ?Rozdílné pohledy na určitou část rozpracované strategie hospodářského růstu mě nijakým způsobem neovlivní k tomu, abych se zbavil služeb místopředsedy vlády Jahna. Myslím, že jsme si věci vyjasnili, co je a co není v kontroverzi s programovým prohlášením vlády. Předpokládám, že naše spolupráce bude pokračovat dál.?

Půlhodinový pořad "Ptejte se svého premiéra" se vysílá pravidelně jednou za 14 dní, vždy ve čtvrtek sudý týden v premiéře ve 20.00 hodin a následně v repríze ve 23.00 hodin.

Televizi 24cz můžeme sledovat přes satelitní družici SES-ASTRA, v kabelových sítích UPC, Karneval a dalších a zároveň jako internetové vysílání na www.24cz-tv.cz .

Ing. Lenka Novotná
vedoucí tiskového oddělení
24.CZ

zdroj: 24CZ





Reklama




Vybrané články