Quantcast

freeSAT: AXN Black všem zákazníkům na měsíc zdarma

| redakce | tiskobrázek k článku: freeSAT: AXN Black všem zákazníkům na měsíc zdarma

Od 2. do 31. března mohli všichni zákazníci satelitní televize freeSAT zdarma sledovat kanál AXN White. Nyní budou mít možnost vyzkoušet také sesterský kanál AXN Black, který bude k dispozici zdarma od 15. dubna do 18. května.

Kanály AXN jsou standardně přístupné zákazníkům s aktivovanými balíčky freeSAT plus nebo SuperPak, ale díky této akční nabídce se nyní objeví i v programové nabídce zákazníků, kteří mají aktivované balíčky freeSAT light nebo freeSAT medium.

A na co se můžete v průběhu zkušební periody těšit? Od 15. dubna do 18. května bude kanál AXN Black vysílat například seriál Spartakus: válka prokletých. V závěrečné řadě seriálu, po smrti Gaia Claudia Glabera, postupuje Spartakus od vítězství k vítězství a Římanům začíná docházet, že totální válka je nevyhnutelná. V jedné epizodě se například římskému zvědovi, který se infiltroval do řad rebelů, podaří vyvolat napětí mezi Spartakem a jeho bojovníky. Nakonec se jednotkám thráckého gladiátora podaří Římany zahnat na útěk. Jejich vůdce Crassus, zaslepený vztekem, zdecimuje svoji legii.

Spartakus a mnoho dalších zábavných i napínavých mezinárodně úspěšných pořadů, seriálů a celovečerních filmů bude pro zákazníky freeSAT připraveno v dubnu a květnu na zdarma zpřístupněném kanálu AXN Black.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články