Quantcast

Eurosport má práva na Australian Open až do roku 2021

| redakce | tisk

Eurosport prodloužil stávající smlouvy o vysílacích právech pro Evropu na tenisový turnaj Australian Open. Nová smlouva navíc obsahuje exkluzivní práva pro vysílání čtyř turnajů v Austrálii krátce před začátkem úvodního grandslamu sezóny.

Díky prodloužení stávající smlouvy Eurosport udrží svou exkluzivitu digitálního a televizního vysílání Australian Open o další čtyři roky déle. Generální ředitel Eurosportu Peter Hutton k podpisu smlouvy řekl: "Australian Open je pilířem exkluzivního portfolia Eurosportu, mezi které patří také přední tenisové turnaje, už více než 20 let. Eurosport se snaží zajistit si exkluzivní obsah a stavět na stávajících partnerstvích, což se nám s Tennis Australia daří díky zajištění dalších bonusových práv, která našim kanálům zajistí vysílání špičkového tenisu po celý měsíc. To umožňuje Eurosportu nabídnout divákům nepřekonatelný tenisový příběh a, spolu s plánovaným vylepšením naší produkce na místě, také jedinečný sportovní zážitek."

Obnovené partnerství s organizací Tennis Australia, které započne rokem 2017, zahrnuje také exkluzivní vysílací práva na dva "zahřívací" turnaje okruhu ATP v Brisbane a Sydney, Hopmanův pohár a exhibiční turnaj World Tennis Challenge. Celkově nová smlouva slibuje divákům Eurosportu zhruba 300 hodin živého vysílání navíc.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články