Quantcast

O2 TV je možné sledovat už i na Xboxu

| redakce | tisk

O2 a Microsoft přichází s první aplikací na streamování videí pro Xbox na českém trhu. Pokud mají zákazníci O2 doma Xbox One nebo Xbox One S, nemusí si pořizovat set-top box, aby mohli sledovat O2 TV.

Stačí jim herní konzole s aplikací O2 TV. Zájemci navíc mají možnost podílet se na jejím dalším vývoji účastí v komunitním testování.

Nastavení televizní aplikace na herní konzoli je velmi intuitivní. Aplikace je k dispozici v aplikačním obchodu XBOXu, odkud si ji uživatelé mohou zdarma nainstalovat. Pro aktivaci je nutné mít zakoupený některý z tarifů O2 TV.

O2 TV je možné sledovat už i na Xboxu
▲ O2 TV je možné sledovat už i na Xboxu

"Herní konzole Xbox One S teď přináší kromě velkého množství exkluzivních her jako Forza Horizon 3, Gears of War 4 a Halo Wars 2 ve službě Xbox Live, nejrychlejší a nejspolehlivější herní síti, také možnost sledování televize. Xbox One S je jediná herní konzole s podporou 4K Ultra HD Blu-Ray, streamování videa v rozlišení 4K a funkcí HDR," dodává Marek Fedorov, Category lead Xbox CDS pro Českou a Slovenskou republiku.

Nová verze aplikace O2 TV, která dnes funguje na Xbox One, bude postupně dostupná pro všechna zařízení Windows. "V současné době je možné prostřednictvím konzole pustit jakýkoliv právě vysílaný pořad z nabídky tarifů O2 TV M/L/XL, O2 TV Air M/L/XL, anebo O2 TV Sport na den. V řádu dnů připravujeme i zpřístupnění O2 Videotéky s více než 1000 filmů," doplňuje David Duroň.

O2 TV aplikace pro Xbox One byla od počátku vyvíjena speciálně pro ovládání herní konzole. Její uživatelé budou moci navíc přispět k vylepšení testovací verze tím, že zašlou své připomínky. Ty se pak zanášejí v pravidelných aktualizacích. Aplikaci O2 TV pro Xbox najdete už nyní ve Windows Store. Herní konzole Xbox One je dostupná v prodejní síti Alza nebo prostřednictvím e-shopu alza.cz.





Reklama




Vybrané články