Quantcast

Konec Universal Channel a VH1 UK ve Velké Británii

| redakce | tisk

V nejbližších týdnech budou z britského trhu staženy dva lineární televizní kanály. Podle informací zveřejněné telekomunikační společností BT se připravuje konec tématických stanic Universal Channel a VH1 UK.

Podle společnosti BT nebude stanice Universal Channel vysílat od 27. ledna 2020. Zákazníci BT TV byli informováni, že nahrané pořady bude možné sledovat do 23. února. Jiní operátoři se k této věci zatím nevyjádřili. Universal Channel vysílá seriály jako "NCIS" a "CSI".

Končí měsíce spekulací ohledně Universal Channel. Aktualizace na webu a na sociálních sítích pro tuto stanici skončily v roce 2019 a jako nástupce uvolněného slotu na platformě Sky UK je nový kanál Sky Comedy, který začne vysílat ve stejný den, kdy Universal Channel ukončí svoji činnost. Mnoho pořadů ze stanice Universal bude možné sledovat na Sky Witness.

K 7. lednu 2020 bude uzavřena stanice VH1 UK. Stanice od podzimu 2018 vysílá reality show jako například "The Real Housewives", které jsou daleko od svých hudebních počátků stanice, včetně známého pásma "Pop-Up Video".

VH1 UK je projektem společnosti ViacomCBS. Vysílatel představí další změny v televizním portfoliu pro britský trh. Stanice 5Spike bude na všech distribučních platformách nahrazena programem Paramount Network.

zdroj: satkurier.pl + rxtvlog.com





Reklama




Vybrané články