Quantcast

Přenosy turnajů UFC se stěhují na Premier Sport

| redakce | tisk

Galavečery americké organizace UFC uvidí diváci O2 TV od ledna 2021 nově na stanici Premier Sport, která odvysílá každý rok všechny přímé přenosy. Chybět nebudou ani další doprovodné pořady přímo z produkce UFC. Fanoušci se tak mohou těšit na souboje Makhmuda Muradova, Ľudovíta Kleina, Davida Dvořáka nebo Jiřího Procházky.

První přenos z UFC je na programu již 17. ledna 2021. Hned o týden později, konkrétně 24. ledna, se uskuteční dlouho očekávaná odveta mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem.

Držitelem vysílacích práv na přímé přenosy z UFC je skupina LAMA ENERGY GROUP, do které také patří televizní operátor Telly. Víceletý kontrakt na vysílací práva platí pro Českou republiku i Slovensko. Přenosy budou dostupné u operátorů Telly, T-Mobile a O2 Czech Republic, na Slovensku si je mohou naladit zákazníci Slovak Telekom a DIGI SLOVAKIA.

UFC
▲ UFC

Prestižní UFC sledují miliony diváků po celém světe a početnou základnu příznivců má rovněž v České republice i na Slovensku. Každý rok nabídne Premier Sport všechny přímých přenosy z jednotlivých UFC turnajů. Živě půjdou všechny zápasy z hlavní karty. Zápasy před hlavní kartou, tzv. prelims, zařadí Premier Sport do vysílání v případě, že v nich nastoupí český nebo slovenský bojovník.

V nejprestižnější organizaci smíšených bojových umění na světě působí aktuálně tři čeští a jeden slovenský bojovník. Všichni do UFC vstoupili v letošním roce. Největší českou hvězdou je bezpochyby Jiří Procházka, který přišel do UFC jako šampion s titulem z japonské organizace Rizin. Při své premiéře dokázal skvělým způsobem porazit Volkana Oezdemira. Dvě vítězné bitvy v UFC stihl také David Dvořák a Makhmud Muradov, populární česko-uzbecký bojovník. Jediným Slovákem v UFC je Ľudovít Klein, který v září vzbudil pozornost super výkonem, kdy knokautoval Shanea Younga po 76 sekundách.

Kanál Premier Sport vysílá kompletní anglickou Premier League, prestižní NFL a nyní také UFC.

UFC® je přední světová organizace smíšených bojových umění (MMA) s více než 318 miliony fanoušků a 126 miliony sledujících na sociálních sítích. Organizace UFC každoročně produkuje více než 40 akcí v nejprestižnějších arénách po celém světě a vysílá pro téměř miliardu televizních domácností ve více než 171 zemích. Seznam sportovců UFC zahrnuje jména nejlepších světových zápasníků MMA reprezentujících více než 72 zemí. K nejznámějším aktivním bojovníkům patří Conor McGregor, Kamaru Usman, Stipe Miocic, Israel Adesanya, Dustin Poirier, Tony Ferguson, Max Holloway, Jon Jones a řada dalších. Mezi digitální služby organizace patří také UFC FIGHT PASS®, jedna z předních světových streamovacích služeb pro bojové sporty. Majitelem UFC se v roce 2016 stala společnost Endeavour zabývající se globálním zábavním a sportovním průmyslem. Spolu se strategickými investory Silver Lake Partners a KKR. UFC má sídlo v Las Vegas v Nevadě. Další informace najdete na UFC.com nebo na profilech Facebook.com/UFC a @UFC účtech Twitteru, Snapchatu a Instagramu.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články