Quantcast

Zahájení spolupráce TV 24cz a deníku 24hodin

| redakce | tisk

Parlamentní televize 24cz v úterý 7. února zahájila spolupráci s deníkem 24hodin. Tato spolupráce spočívá v uveřejňování sloupků osobností televize 24cz a programu vysílání 24cz v tomto periodiku.

Každé úterý se proto mohou čtenáři setkat s ?politickým sloupkem? šéfredaktora televize 24cz Antonína Zelenky, každý pátek pak se shrnutím politických událostí uplynulého týdne.

Každý čtvrtek bude publikovat svůj sloupek pravidelný host pořadu Eurofórum a býválý eurokomisař Pavel Telička.

Parlamentní televizi 24cz mohou diváci sledovat nejen v kabelových sítích UPC, Karneval a přes satelitní družici SES-ASTRA, ale také na internetu na webové adrese www.24cz-tv.cz. Od ledna 2006 budou moci diváci sledovat televizi 24cz také v rámci experimentálního digitálního zemského vysílání prostřednictvím vysílačů sítě ?B? na 46. kanále.

24hodin je nový deník, určený pro mladé moderní Pražany s aktivním životním stylem. Vychází od pondělí do pátku. Distribuován je zdarma na všech frekventovaných místech; v blízkosti dopravních uzlů P.I.D., v obchodních centrech, administrativních budovách, na otevřeném prostranství kolportéry.

zdroj: 24.cz





Reklama




Vybrané články