Quantcast

Lineární kanál Eurosportu na Sky Deutschland skončí

| redakce | tisk

Zákazníci pay-tv platformy Sky Deutschland se v červenci dočkají pěti nových sportovních stanic. Na této placené službě zároveň skončí lineární sportovní kanály Eurosport.

Konec lineárních programů Eurosport na Sky Germany ale neznamená, že o stanice diváci přijdou.

Eurosport
▲ Eurosport

Od 28. června budou mít zákazníci Sky Q možnost využívat novou streamovací službu Discovery+ společnosti Warner Bros. Discovery po dobu dvanácti měsíců zdarma. Patří sem také lineární kanály Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD a Eurosport 360 HD s jednotlivými kanály pro vybrané sportovní přenosy jako stream. Od 31. července již nebudou kanály Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD dostupné jako lineární programy na platformě Sky. Navíc doplňkové kanály Eurosport 360 HD již nebudou k dispozici od 12. července.

Dodatek: Zákazníci s IPTV boxem Sky Q a v budoucnu zákazníci Sky Glass mohou i nadále přijímat Eurosport 1 HD,“ uvedl na dotaz portálu Digital Fernsehen provozovatel stanic Eurosport.

V souladu s tím bude pro uživatele Sky Q probíhat dočasná fáze simulcastu (nabídka streamu přes Discovery+ od konce června, dostupnost přes Sky až do konce - v případě Eurosport 360 HD - do poloviny července). Hlavní program Eurosport 1 HD lze nadále přijímat přes IP.

zdroj: Digital Fernsehen





Reklama




Vybrané články