Quantcast

Markíza Krimi od srpna součástí obchodního balíčku

| redakce | tisk

Nová televizní stanice Markíza Krimi má za sebou první dva týdny vysílání a již se úspěšně etablovala na slovenském mediálním trhu. Hned od svého startu dosahuje výborných výsledků ve sledovanosti a pomáhá tak zvyšovat celkovou výkonnost skupiny Markíza, která je stabilním lídrem na trhu.

TV Markíza uvedla, že nový kanál například v pondělí 20.6.2022 dosáhl v obchodně důležité cílové skupině 12 až 54 let výborný celodenní podíl na trhu 2,3% a v nejdůležitějším čase prime-time (19:00 až 23:00 hodin) měla nová stanice podíl na trhu ve výši 1,9%. O den později měla Markíza Krimi celodenní podíl na trhu 1,9%.

Z pohledu sledovanosti pokořila nová stanice skupiny Markíza hned čtyři z pěti stanic veřejnoprávní RTVS (kanály Dvojka, Trojka, RTVS 24 a RTVS Šport) ale také i zpravodajskou televizi TA3.

Nový kanál Markíza Krimi (foto: TV Markíza)
▲ Nový kanál Markíza Krimi (foto: TV Markíza)

S ohledem na výborné výsledky sledovanosti se Markíza Krimi od 1.8.2022 stane součástí rozdělení GRPs v rámci obchodního balíčku skupiny Markíza.

Na celom trhu je naďalej enormný dopyt po GRPs, ktorý výrazne prevyšuje ponuku. Rozhodli sme sa preto doplniť našu novú stanicu Markíza KRIMI do bundlu skôr, ako bolo plánované, aby nám tak pomohla s napĺňaním objednávok klientov. Naše nastavenie bundlu je pripravované s dôrazom na to, aby odrážal realitu výkonu všetkých staníc v rámci Markíza Group GRP splitu,“ zdůraznil Juraj Máťuš, ředitel Centra reklamy skupiny Markíza.

Stanice Markíza Krimi je nabízena televizním operátorům výhradně v HD rozlišení a je dostupná u drtivé většiny satelitních, kabelových a IPTV operátorů. Zatím nedošlo k dohodě se společností UPC Broadband Slovakia.

Markíza Krimi vysílá na slovenském trhu od 6.6.2022 a divákům přináší nejoblíbenější a nejkvalitnější detektivní a kriminální seriály a filmy. Během léta divákům přinese seriály jako Sherlock a Watsonová, Odložený případ, Mrtvý bod nebo Smrtonostná zbraň. Diváci se mohou těšit i na premiérovou 18. sérii seriálu NCIS - Námořní vyšetřovací úřad. Další atraktivní a zajímavé novinky chce stanice nabídnout během podzimu.





Reklama




Vybrané články