Quantcast

Diema Sport 3 4K na MS ve fotbale 2022

| redakce | tisk

Společnost NOVA Broadcasting Group bude vysílat v Bulharsku mistrovství světa ve fotbale 2022 v Kataru v Ultra HD rozlišení ve formátu 4K na svém novém televizním kanálu Diema Sport 3 4K.

Poprvé budou moci sledovat bulharští diváci nejprestižnější fotbalovou událost v nejvyšší obrazové a zvukové kvalitě. Nová technologie poskytne nezapomenutelný zážitek od svého zahájení 20. listopadu až do finále turnaje 18. prosince 2022. Zápasy se budou vysílat na kanálech Nova, Diema, Diema Sport 3 a Diema Sport 3 4K.

Diema Sport 3 4K (foto: nova.bg/satkurier.pl)
▲ Diema Sport 3 4K (foto: nova.bg/satkurier.pl)

Bulharská mediální společnost pokračuje v investicích do technologické modernizace v rámci své dlouhodobé strategie rozvoje. Vysílat bude využívat nové televizní studio o rozloze 450 m2 s působivými videostěnami a nejmodernějšími technologickými možnostmi.

Mistrovství světa ve fotbale 2022 bude vysílat NOVA Broadcasting Group a Bulharská národní televize (BNT). Všech 64 zápasů si vysílací společnosti rozdělí rovným dílem, což znamená, že každý z partnerů odvysílá 34 přímých přenosů z tohoto napínavého turnaje. První a poslední zápas budou vysílat obě televize současně.

Zahajovací zápas 20. listopadu 2022, který hostitel turnaje odehraje proti Ekvádoru, bude v 17:00 hodin živě vysílat BNT 1, Diema, Diema Sport 3 a Diema Sport 3 4K.

zdroj: satkurier.pl + Serdal Erol/nova.bg





Reklama




Vybrané články