Quantcast

Fotbalová Niké liga nadále exkluzivně na Voyo

| redakce | tisk

Nová sezóna nejvyšší slovenské fotbalové soutěže odstartuje v pátek 28.7.2023 prvním zápasem Banské Bystrice a Podbrezové. Od nové sezóny ponese liga nový název Niké liga.

Po dvouměsíční letní přestávce se rozeběhne nová sezóna nejvyšší slovenské fotbalové ligy. Diváci budou moci opět sledovat všechny zápasy exkluzivně prostřednictvím placené streamovací platformy Voyo. Vybraná utkání budou i nadále přinášet stanice TV Dajto a Nova Sport.

Nový ročník ligy odstartuje její 31. sezónu v historii samostatnosti. Nováčkem v nadcházející sezóně nejvyšší fotbalové soutěže je mužstvo FC Košice.

Niké liga na Voyo (foto: TV Markíza)
▲ Niké liga na Voyo (foto: TV Markíza)

Úvodní zápas Niké ligy bude regionální derby MFK Dukla Banská Bystrica - FK Železiarne Podbrezová v pátek 28.7.2023 ve 20:30 hodin na Nova Sport 1 a Voyo. Největším lákadlem prvního kola bude zápas nováčka sezóny FC Košice s mistrovským Slovanem Bratislava v sobotu 29.7.2023 ve 20:30 hodin na TV Dajto a Voyo. Půjde zároveň o Zápas měsíce.

Všechny zápasy Niké ligy budou i nadále dostupné s komentářem a ve full HD kvalitě dostupné naživo a ze záznamu předplatitelům streamovací služby Voyo. Dva vybrané zápasy budou navíc vysílané, podobně jako v uplynulé sezóně, na televizních obrazovkách. Páteční duely bude vždy vysílat Nova Sport a nedělní, případně sobotní (v závislosti na harmonogramu slovenských klubů v pohárové Evropě) přinese TV Dajto.





Reklama




Vybrané články