Quantcast

SkyShowtime: Zdražení se bude týkat i zaváděcích cen předplatného

| redakce | tisk

Zhruba za dva měsíce se zvýší ceny předplatného streamovací platformy SkyShowtime. Měsíční předplatné bude stát o 40 Kč více. Zájemce od 23. dubna 2024 tak nově zaplatí 219 korun.

Se zdražením přijde provozovatel SkyShowtime s novinkou - cenově zvýhodněného předplatného s reklamou. To pořídí od uvedeného data za 159 Kč. Tedy o dvacet korun levněji, než stojí stávající předplatné bez reklam.

Služba SkyShowtime (foto: SkyShowtime)
▲ Služba SkyShowtime (foto: SkyShowtime)

Novou cenu budou platit také abonenti SkyShowtime, kteří si službu objednali v době tzv. zaváděcího předplatného (v prvních týdnech od spuštění služby). Zákazník zaplatí o 20 korun více. Tedy 109 Kč měsíčně.

"Vážíme si našich předplatitelů, kteří využívají naši nabídku celoživotní poloviční ceny. Jak si možná pamatujete, celoživotní poloviční cena byla speciální časově omezená akce, kdy jsme novým předplatitelům garantovali, že jejich cena bude vždy poloviční oproti jejich stávajícímu tarifu," uvedl provozovatel služby na dotaz webu parabola.cz.

"Pro všechny předplatitele, kteří využívají nabídku celoživotní poloviční ceny, zůstává tato nabídka zachována a budou platit 50 % ceny předplatného Standard Plus. Ti, kteří jsou stávajícími členy předplatného Standard (které bude brzy přejmenováno na Standard Plus), zůstanou i nadále členy tohoto tarifu a jejich celoživotní měsíční předplatné za poloviční cenu bude od 23. dubna činit 109 Kč. I nadále se jedná o výhodnou nabídku a my jsme hrdí na to, že můžeme dodržet svůj závazek vůči těmto předplatitelům," říká webu parabola.cz provozovatel služby SkyShowtime.





Reklama




Vybrané články