Quantcast

SportKlub+ nyní dostupný i v Rumunsku

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: SportKlub+ nyní dostupný i v Rumunsku

Společnost IKO Cable TV vstoupila se svým druhým sportovním kanálem SportKlub+ do další země - Rumunska. Svůj záměr uvést další sportovní televizi na rumunský trh oznámila vysílací skupina na konci loňského roku. Tento kanál se dnes již vysílá v Maďarsku a Polsku, později SportKlub+ vstoupil do Chorvatska, Slovinska, Bosny a Hercegoviny, Srbska a Černé Hory.

Podle rumunských médií měla stanice SportKlub+ odstartovat v prosinci loňského roku, pak byl start odložen na březen a zahájení bylo nakonec znovu odloženo na červenec letošního roku.

SportKlub+ se překvapivě nevysílá s rumunským programmingem, nýbrž jde o společnou maďarsko-rumunskou verzi SportKlub+. Na satelit Intelsat 10-02 (1°W) na platformu Digi TV byl pouze připojen rumunský komentář k již vysílané verzi. IKO Cable TV využívá k distribuci pro ostatní platformy a kabelové sítě právě službu Digi TV. Jsou zde SportKlub Hrvatska, SportKlub+, DoQ, Fishing and Hunting a řada dalších stanic.

Kanál SportKlub+ pro Rumunsko a Maďarsko vysílá na satelitu Intelsat 10-02, 1°W, na kmitočtu 12,563 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, MPEG-2 v kódovacích systémech Nagravision 2 a Nagravision 3.

zdroj: satelitv.net





Reklama




Vybrané články