Quantcast

Kanál Sex View HQ skončil na 13E

| redakce | tiskobrázek k článku: Kanál Sex View HQ skončil na 13E

Na satelitu Hot Bird 8 (13°E) bylo ukončeno vysílání programu Sex View HQ. Podle informací provozovatele stanice bylo v Evropě na tento kanál prodáno jen několik stovek dekódovacích karet a provoz stanice proto nebyl rentabilní.

Místo původního programu Sex View HQ mohou zákazníci přijímat až 5 jiných programů Sex View v kompresním formátu MPEG-2 ze stejného kmitočtu.

Kanál Sex View HQ nebyl u diváků tolik populární především kvůli vysoké ceně a také distribuci programu v MPEG-4, což znamenalo na straně diváků mít vhodný set top box s podporou modernějšího kompresního formátu.

Vysílání Sex View HQ bylo odbavováno z transpondéru 83 na pozici 13°E, na kmitočtu 12,360 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Vysílání bylo kódováno systémy Viaccess PC 2.5 a 3.0 a Neotion SHL.

Jako náhrada za zaniklý kanál Sex View HQ mohou abonenti od 20.10.2008 přijímat programy Sex View Info, Sex View Plus, Sex View 247, Sex View DP a Sex View Extra. Všechny stanice se vysílají z kmitočtu, kde se dříve vysílal program Sex View HQ.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články