Quantcast

T-Mobile Televize nenabízí MIXBOX ani Film Europe

| redakce | tiskobrázek k článku: T-Mobile Televize nenabízí MIXBOX ani Film Europe

Provozovatel satelitní platformy T-Mobile Televize doposud nezařadil do své programové nabídky nové programy filmové a distribuční společnosti SPI International, které poskytuje Skylink v rámci balíčku MIXBOX. A zatím se k tomuto kroku nechystá. Nabídku T-Mobile Televize opustil kanál Film Europe Channel.

"Ano, z programů vedených Skylinkem v balíčku pod názvem Mixbox je v nabídce T-Mobile Televize pouze kanál Filmbox HD. Nezařazení ostatních je interní rozhodnutí T-Mobile. Tyto kanály nemají z pohledu poskytovatele potřebný potenciál," uvedla na dotaz webu parabola.cz Martina Kemrová, mluvčí T-Mobile.

T-Mobile Televize funguje jako virtuální operátor na infrastruktuře provozovatele platformy Skylink. Prakticky tak může poskytovat všechny programy, které Skylink zařadí do své nabídky.

Operátor T-Mobile Televize vyřadil z nabídky tarif TV Premium, který obsahoval všechny programy. "V rámci zjednodušení nabídky jsme tarif TV Premium vyřadili z nabídky pro nové zákazníky," potvrdila webu parabola.cz Martina Kemrová.

Konec TV Premium znamená i konec možného příjmu stanice Film Europe v nabídce T-Mobile Televize. "Balíček Film Europe již není v nabídce - byl obsažen pouze v dnes již zrušeném tarifu TV Premium," vysvětluje mluvčí operátora Martina Kemrová.





Reklama




Vybrané články