ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ako spojazdniť bootujúci android box?

Resetol som android box Alfawise S95, lebo mi prestalo na ňom ísť Magio go s ovládačom. Po resete box iba bootuje a neotvorí domovskú stránku. Ako ho spojazdniť? Súčasné stláčanie Pover tlačidla a hlasitosti nepomohlo. Ako ho najjednoduchšie oživiť?
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 803
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Promiň, ale shazuješ se sám.
Základy pro BFU: Všechny ovládací prvky jsou venku. Ty co jsou schovaný pod deklem už nejsou pro obyčejného uživatele, ale buď pro technika nebo zdatného elektrofana. Místo hádání se na fóru, navíc satelitním BTW ;) použij mozek a Google. Že ti někdo odpovídá, činí tak z dobré vůle a zadarmo. Všechno něco stojí, kapišto? Mně tohle sepsat stálo pět minut mého času. Howgh.
uživatel
Bad Pete
Registrace: 1/2018
Příspěvků: 518
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bad Pete

Ak si si nevšimol, ja som nikoho na fóre nenapádal, ale ja som bol napadnutý. Keby sa mi podarilo nájsť na Google odpoveď, nepýtal by som si tu radu. Alebo sem chodia ľudia po niečo iné ako rady? Keď je tvoj čas drahý, neraď.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

ty napadas na obe nohy, ruce a predevsim hlavu
si tak linej najit navod krok za krokem, ze to nema obdoby
a rad si za svoji existenci tady dostal tolik, ze by se z nich dala napsat kniha o tom, jakej si expert ! v lenosti a pohrdani vsema co ti radej.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Pokud najdeš firmware pro Alfawise S95, je třeba jej nainstalovat pomocí nástroje USB Burning Tool. Pak usb kabel samec/samec. Některé boxy nepotřebují k instalaci resetovací tlačítko.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

A největší kravina od tebe, že jsi kvůli Magio dal továrko nastavení, když ho pak neumíš obnovit. Jinak Magio je už verze 3.13.2. Už tady byl jednou dotaz od Tebe.
https://www.parabola.cz/forum/topic-103068/
Možná stačilo jen smazat Magio a dát novou verzi. A ne celý box Rv
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

Nezostávalo mi nič iné len továrko, lebo s najnovším Magio go sa nedali v boxe prepínať kanály. Ani myšou mi to nešlo. Obnoviť ROMku viem, lebo som to pred dvoma rokmi robil. Chcel som však spojazdniť box rýchlejšie a jednoduchšie cez reset tlačidlo. Podarilo sa mi dostať do recovery modu a v nom vymazať cache partition či urobiť factory reset. A to vďaka videu na You tube.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

lidi jako ty jsou fenomen tyhle doby.
jsou nekonecnou studnici poznani, jak se ten svet meni.
bohuzel zrovna ty jsi ukazkou ze k lepsimu to vazne neni.
ale pokracuj dal.
ta komedie co si predved v poslednich 1000 dnech je vyzivna !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

Už jen čas strávený...

psaním a sledováním tohoto tématu je v mých očích dražší, než cena tohoto dreku, kde co kus to originál. Ušetřils při koupi, nevyšlo.... tím bych to ukončil, přístroj zahodit a koupit opravdový Android box (nVidia Shield TV box)
uživatel
michalnew
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 1 353
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

Jednoducho sa Telekom rozhodol, že Magio Go len na ich boxoch (kde to funguje v poriadku) a používanie apky si predstavujú, že sa bude používať v tabletoch alebo v mobile. Niektorým, to ešte funguje po starom ale s podpisom novej zmluvy budú tiež obmedzení. Všetko je vysvetlené na stránkach Telekomu.
uživatel
Richard21
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 364
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

@michalnew: on to nemusí být zrovna Shield. Když je mým hlavním požadavkem na TV box sledování TV a online videoték, stačí i něco čínského (ne úplný noname, ne pod 50 USD, s dostatečnou pamětí). To co má aktuálně Karner, bych neoživoval a zrovna poslal do recyklace.
A ještě ty brečíky "on byl napadnutý" :-/ Někdo mu rozmlátil klávesnici/mobil nebo mu zlomil ruku? :lookaround:
@Karner: sarkamus asi neznáš, co? ;)
uživatel
Bad Pete
Registrace: 1/2018
Příspěvků: 518
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

Mě to seriozně funguje dálkovým ovladačem i na levnějším boxu X96 MAX PLUS2 4GB+64GB Amlogic s905x3 with BT 1000Mbit lan 2.4g&5g wifi za 1200Kč. Nahrál jsem tam ale jiný firmware místo originálu. nVidia Shield bych nevyužil. Box používám jako druhý zdroj tv příjmu v domácnosti.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

Stačilo mi poradiť, aby som v recovery mode vymazal cache partition a potvrdil factory reset a bolo by vymaľované. Keď som to urobil podľa videa na You tube, box ožil. Magio go už fachčí aj s ovládačom. Namiesto takejto jednoduchej rady tu niektorí iba múdrovali o mojej neschopnosti. Veď keď človek niečo robí prvý raz, zyčajne sa pýta. Na to je tu predsa toto fórum. Ak sa tu nemajú dávať rady, potom nie je potrebné.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Nejen, že nevidí sarkasmus, ani nevidí to velké "Diskuse" nahoře. Rady se dávají v poradně, v diskusi se diskutuje (rady samozřejmě v rámci diskuse). Ale jaksi nikdo nečeká, že sem něco mrskne a všichni hned začnou okolo toho skákat. Tohle není Meta Facebook. :) PS: je tu taky sekce "Dotaz začátečníka". Do sekce "zkušenosti" se píšou překvapivě zkušenosti.
Ano, je to sarkasmus a rýpaní. Navíc nikde u tebe nevidím ta dvě kouzelná slovíčka - "prosím" a "děkuji"... Rv
uživatel
Bad Pete
Registrace: 1/2018
Příspěvků: 518
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Bad Pete

Ak by som mal niekomu ďakovať za rady, tak tebe určite nie, ale mildovi.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

ani mildovi si nepoďakoval.

vu 4K 😍👌
uživatel
Brumo
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 334
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

Som rád, že sa tu našiel človek, ktorý chce pomôcť a neponižovať iných. Ďakujem ti za rady a slušný prístup k riešeniu pre mňa neznámej veci. Takých ochotných a trpezlivých diskutujúcich ako si ty, toto fórum potrebuje. Inak sa mu budú slušní ľudia vyhýbať.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Za málo. Je to forum tak se snažím přidat něco z praxe. I když Android boxy mám ani ne půl roku. Víc jsem se vrtal v satelitech. Ještě jedna věc. Nemáš náhodou to resetovací tlačítko v AV otvoru? Pak stačí párátko a ucítíš cvaknutí. Mám to tak v obou boxech. Ale hlavně že Ti to jede.
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

2 ks tesla boxů mě taky jen stále načítaly,dal jsem to prodejci,přehrál soft a vše jede
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 446
Odpověď v diskusním vlákně
 

@milde

Resetovacie tlačidlo som mal naspodnej strane boxu. Musel som oproti neho do krytu navrtať dierku, aby som mal kde vložiť zápalku a stlačiť tlačidlo. Pomocou Burning Tool už naťahujem do boxu aj rôzne software. Mám to za pár minút hotové. Zo zaujímavosti dnes dám do boxu Android 8 Oreo, dúfam že pôjde, lebo pôvodne v ňom bola 7.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Přeji hodně zdaru R^
uživatel
milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 1 890
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

4 dny ceka, nez mu nekdo napise to co gugl odpovi ihned na dotaz: how to burn amlogic ???
twl slusnej ulet

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
uživatel
bublajs
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 8 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bublajs

Čítaj pozornejšie a potom píš. Ja som už na druhý deň, keď som našiel pod spodným krytom bez otvoru, skryté resetovacie tlačidlo, začal som box oživovať. Najskôr som chcel použiť jednoduchý rýchly postup s dlhým stlačením reset tlačidla. Nevydaril sa. Tak som použil ako pred dvoma rokmi pri preinštalovaní ROMky zložitejší postup s programom Burning Tool a ten zafungoval. Box ide. Žiadne 4 dni som nečakal, až mi niekto poradí. Ja som hľadal rady iba na začiatku, pokým som nenašiel na You tube návod, ako resetnúť tv box. Možno som vtedy pre teba pripadal ako blbec, ale keď človek resetuje box prvý raz, tak sa asi opýta. To by si mal ako admin vedieť a rešpektovať.
uživatel
Karner
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 1 803
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ako spojazdniť bootujúci android box?

Tedy vážení, tohle je existence... :-/
Bude tu 4 dny nutit cizí lidi, aby "rešpektovali" jeho dřísty místo aby se zeptal stroje k tomu určenému, tedy Google a měl to hned... :lookaround: A ještě bude sám rozhodovat, co je pro ostatní potřebné a co nikoliv.
uživatel
Bad Pete
Registrace: 1/2018
Příspěvků: 518
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Karner

Hochu-ty si ňákej mimoň ale spíše méně chápající individium-MÍSTO nasypání popela na hlavu jak jsem bl.bej a jsem mimo tak si tady budeš eště vyskakovat!! :-/
Rad si dostal "neúrekom"a budeš si tady vyskakovat??
A OD KDY JE BUBLAJS ADMINEM???
Ty si totálka :laughing: :bomb:
uživatel
slávista
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 563
Odpověď v diskusním vlákně
 

takovému

člověku nemá cenu po 2-3 příspěvku radit i když je to diskuzní forum protože to bez svojí snahy!!!! nechce řešit a čeká!!!!! až to dostane na zlatém podnose-bude akorát psát jak se !"snaží" a hledá ale kulový. Rv
uživatel
slávista
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 563
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra