Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Remote channel stream converter

Zdravim
Pred dvoma rokmi sa to tu riesilo (Nick1612)
teraz to riesim ja
Vtedy Nick1612 napisal:
tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede

Co tym myslel,ze pouzival som spatny zoznam? (poslal som mu PM,zatial nic)

Mam ten isty problem:
Prijimac Vu+DUO 4kse a Vu zero
Image VTi 15.0.0 v obidvoch
Snazim sa spustit streamovanie cez siet pomocou Remote channel stream converter,
(z dovodu problemoveho natiahnutia noveho koaxu)
Na digitalne.ellane je pekny navod ale nedari sa

Vu+DUO ako server Vuzero ako klient
V menu remote channel stream konverter u klienta,po zadani IP adresy serveru a prihl.udajov,sa spoji
so serverom (Vu+Duo),nacita vsetky bukety
Vyznacim ktore chcem streamovat,
dam prevziat,vsetko prebehne ok
V klientu (vuzero) su tam vsetky prevzate bukety,kanaly ale su nefunkcne
Prihlasovanie HTTP je vypnute
Vopred dakujem za uzitocne rady

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
Odpověď v diskusním vlákně
 

Dakujem vsetkym

Vdaka vsetkym borcom co sa mi snazili poradit
Ak bude nejaka zmena,dam vediet
Pekny den

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

Hotovo

Tak konecne to funguje R^
Riesenie = oba boxy OpenATV 6.4

Ale nebolo by to ono keby bolo vsetko ok
Teraz pre zmenu,nefunguje wifi pripojenie ( router je ok)
LAN je ok,
WLAN v nastavenich siete je vyfajknute na zeleno ale nenajde ziadne wifi siete
Neviem ci treba doinstalovat nejaky wifi driver
U VTi to fungovalo

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Hurááá R^

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

@A je to

takze ty mas v usb nejaky wifi dongle?, bud treba pozret ovladac alebo ti wifi siete najde ked odpojis lan kabel

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peterkozel

Viem,ze u Cyrptoboxu to tak funguje
Vu+DUO 4kse ma zabudovane dual wifi

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peterkozel

Zapojil som AB WiFi Dongle,stiahol driver Ralink RT5370
A funguje to
Pri vyhladavani sieti,zabudovane wifi siet nenajde
pravdepodobne potrebuje tiez driver ale neviem pre aky chipset
Hladam ale zatial som nenasiel

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Ptal jsi se na řešení, napsal jsem ho o 50 příspěvků výše ... každopádně jestli máš zapnuté DHCP nebo ne je jedno. Možná je i lepší ho mít aktivován, alespoň víš, že ti funguje síť.

Teď se rozhodni, zda budeš mít OpenATV nebo Vti ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

Ahoj
To je odpoved na remote channel stream converter
alebo na wifi problem?

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Je to odpověď na plugin
Wifi jsem měl taky (na OpenATV, tuším 6.2) a driver se mi automaticky dotáhl z OpenATV ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 342
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra