Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Remote channel stream converter

Zdravim
Pred dvoma rokmi sa to tu riesilo (Nick1612)
teraz to riesim ja
Vtedy Nick1612 napisal:
tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede

Co tym myslel,ze pouzival som spatny zoznam? (poslal som mu PM,zatial nic)

Mam ten isty problem:
Prijimac Vu+DUO 4kse a Vu zero
Image VTi 15.0.0 v obidvoch
Snazim sa spustit streamovanie cez siet pomocou Remote channel stream converter,
(z dovodu problemoveho natiahnutia noveho koaxu)
Na digitalne.ellane je pekny navod ale nedari sa

Vu+DUO ako server Vuzero ako klient
V menu remote channel stream konverter u klienta,po zadani IP adresy serveru a prihl.udajov,sa spoji
so serverom (Vu+Duo),nacita vsetky bukety
Vyznacim ktore chcem streamovat,
dam prevziat,vsetko prebehne ok
V klientu (vuzero) su tam vsetky prevzate bukety,kanaly ale su nefunkcne
Prihlasovanie HTTP je vypnute
Vopred dakujem za uzitocne rady

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 097
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Na vti to normálně funguje funkční je i vti a openatv ve druhém prijimaci

brumla
Registrace: 3/2006
Příspěvků: 275
Odpověď v diskusním vlákně
 

@brumla

Teraz mam v klientu OpenATV 6.4
Server je VTi ale nemam uz ani sajnu co mi v tom brani aby to
fungovalo

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tukan

Tuner je odstaveny

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Ty máš problém na serveri, tam hľadaj chybu. Odskúšaj iný box ako server s normálnym tunerom /ak máš možnosť/, nie s FBC. Ešte skús si v Openwebif vygenerovať playlist v m3u a otvor si to na VU Zere v mediaplayeri alebo EMC, či Ti to tak funguje.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 952
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Alebo hocikde v domácej sieti vo VLC.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 952
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

pokud tam máš openatv na klientovi, skoč do webifu/ip boxu/, na levé straně nastavení, potom /customize/, v kolonce povolit záložní tuner - ano, pod tím vypsat ip adresu serveru ve tvaru http://ip adresa, na to pozor, nestačí jenom ip adresa a mělo by to jít...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 3 998
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Samozřejmě za ip adresou boxu port /:8001/...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 3 998
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tukan

To co vysvětluješ ty ale není ten plugin ale Fallback receiver - funkce OpenATV (nevím jak je to na VTi) ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 572
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

@A je to

ja si myslim ze problem bude v nastaveni tunera, chce to presny popis-kde mas kabel, ci ms unicable lnb alebo klasika a vsetko ostatne, pusti na tv urcite tp a do fonu daj e2streamer a tam pust ine tp co sa stane, alebo cez pc

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Je jedno, jak se to jmenuje, důležité je, aby to fungovalo. Ten convertor je pro vti, ale je jedno, co má za image na servru, nebo jak jsou nastaveny tunery, pokud fungují, důležitý je klient a ten je ted na openatv...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 3 998
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Ak mu vypisuje chybu "Ziadne data na transponderi" tak to znamená, že chybu má na serveri s nastavením tunera. Buď sú obsadené s niečím iným, ako písal Rasto, alebo FBC tuner nie je dobre nastavený. Mne napríklad vypisuje takúto chybu ak chcem veľmi rýchlo prepínať programy a server box nestíha. Lebo pri streamovaní už klient ovláda tuner na serveri. Ale asi to my nevyriešíme, lebo sa mi zdá že A je to skáče z jednej veci na druhú. Treba od začiatku začať vylučovacou metódou aby sa prišlo na chybu.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 952
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Ahoj
Tak si predstav,ze spravil som ten playlist a klient Vuzero
mi to prehrava v pohode R^
Iba to prepinanie je trochu pomalsie

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Mas pravdu,ze to neriesim celkom spravne ale som z toho uz trochu
vynervovany,ze je to taka "jednoducha zalezitost"

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

zo skusenosti viem ze obcas spravi paseku aj to ked nie je na oboch boxoch rovnake cpu, rovnaky image, rovnaka verzia doplnku, ak som uz davnejsie pouzil server s arm cpu a klient so starym slabsim mips tak obraz obcas sekalo alebo dlho trvalo pri prepnuti kym naskoci obraz

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

No vidíš, aspoň už sme trošku bližšie, keď m3u Ti ide. Takže na VU+ Zere bude nejaká paseka. Skús ešte odinštalovať a znovu nainštalovať plugin.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 952
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Ok
Skusim

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Vyskusane ale ziadna zmena
Stiahol som aj novy settings z Astry 19,2 (German Free)
pridal do klienta a nic :((
Jedine to,ze teraz mi nevypisuje - ziadne data na transponderi

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Normalne preflešuj obidva prijimače, daj do oboch čistu Open ATV 6.4 .
Ak chceš tak si ten galimatyáš čo máš v prijimačoch zazalohuj.
Preflešovanie obidvoch prijimačov s nastavenim cca 1/2 hodiny.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 932
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rasto

Dakujem
Celkom dobry napad,za pokus to stoji
Klient uz ma OpenATV 6.4
Z galymatyasu zalohu spravenu mam :)

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 1 097
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Tím jsi měl začít ... a k VTi se nevracej ... problém bude určitě na straně servru s VTi ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 572
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

zato ze tebe to nejde nemusis hned hejtovat vti, mne to vo vti ide, takze kludne moze pouzit aj ten image...

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 1 063
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mirny

Také si nemohu na VTI stěžovat.

milde
Registrace: 2/2018
Příspěvků: 2 448
Odpověď v diskusním vlákně
 

ivo2001

Takhle bych to asi neřekl, já to rozběhal u ultima4k-server na VTI, ale klient s open, jak jsem už psal, dokonce přes wifi /octagon/...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 3 998
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tukan

napodobne, server vu duo se 4k, klient octagon 8008 ok

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 1 063
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tukan

pánové beru zpět ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 572
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra