Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Remote channel stream converter

Zdravim
Pred dvoma rokmi sa to tu riesilo (Nick1612)
teraz to riesim ja
Vtedy Nick1612 napisal:
tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede

Co tym myslel,ze pouzival som spatny zoznam? (poslal som mu PM,zatial nic)

Mam ten isty problem:
Prijimac Vu+DUO 4kse a Vu zero
Image VTi 15.0.0 v obidvoch
Snazim sa spustit streamovanie cez siet pomocou Remote channel stream converter,
(z dovodu problemoveho natiahnutia noveho koaxu)
Na digitalne.ellane je pekny navod ale nedari sa

Vu+DUO ako server Vuzero ako klient
V menu remote channel stream konverter u klienta,po zadani IP adresy serveru a prihl.udajov,sa spoji
so serverom (Vu+Duo),nacita vsetky bukety
Vyznacim ktore chcem streamovat,
dam prevziat,vsetko prebehne ok
V klientu (vuzero) su tam vsetky prevzate bukety,kanaly ale su nefunkcne
Prihlasovanie HTTP je vypnute
Vopred dakujem za uzitocne rady

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Skúsil by som do oboch zariadení nahrať na skúšku OpenATV 6.3 ( urob si pred tým full backup toho VTI ) a vyskúšal .
Ak by to fungovalo ( čo verím ze bude ) , tak by som potom kombinoval image na servery a klientovi kým nepride opäť vypadok .

mercedes77
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 846
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Zadavam ho iba pre pripojenie na server
Kam to heslo do Vuzera?

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Odskúšal si už tak ako som Ti písal? Bez hesla.Aby sme niektoré chyby vylúčili.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

Zkušenost s OpenATV ...

Plugin používám cca 8 let ... na OpenATV ...VTi jsem nikdy nepoužíval ...

Plugin nainstaluješ, spustíš, zadáš IP adresu serveru (přijímače odkud bereš stream), root a heslo na root. Port necháš 21 a Passive: necháš No ... zvolíš zelené tlačítko načtou se ti bouquety ze serveru. Tlačítkem OK si označíš bouquety, které chceš si stáhnou ... nakonec dáš zelený - Download

Abys vše odzkoušel zda to funguje, vyber na klientovi FTA program a přijímač (server) dej do Standby.

link vypadá asi takto:
http://192.168.1.30:8001/1:0:2:1640:1000:1:cfdace7:0:0:0

používá se port 8001

Jediný problém bych viděl že nemáš povolený port 8001

Jinak jestli máš DHCP zapnuté nebo ne je jedno

Toto je jeden z nejjednodušších pluginů ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

VTI zrovna nemusím ,ale v akom kolvek image openxxx to ide bez problémov aj bez pluginov alebo virtualtuner. stačí na servri vypnúť overovanie pre stream na klientovy vypnúť tuner a samozrejme na klientovy zapnúť záložný tuner nastaviť ip a port zeleným uložiť a žiadny problém. a zoznam kanálov stačí cez dreambox edit poslať do klienta kludne aj ten istý ako je na servri a nemusí nič sťahovať . R^

maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 1 075
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Tak na serveri som spravil novu FAV skupinu,vlozil som iba
CT1 a CT2
nacital do klienta ale stale pise-ziadne data na transponderi

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mercedes77

Backup mam,
OpenATV 6.4 nie je lepsi?

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Tuner na VU+ Zero si vypol?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Ako bez hesla?
Bez hesla sa na server nepripojim
Netusim ake heslo myslis

Robim to podla navodu z digitalne.ellano:
4. Po vstupe do položky Remote chanell converter stlačte žlté tlačidlo (Set server IP) na diaľkovom ovládači a preveďte nasledovné nastavenia:

IP: do tejto položky zadáte IP adresu serveru (prijímača z ktorého chcete streamovať).

username a password : zadáte meno a heslo FTP pripojenia prijímača serveru

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

A zadal si heslo?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

Port 8001 povoleny
Presne tak to robim,podla navodu
bouquety stiahne ale obraz nemam
Ak to nepojde,asi vyskusam ten OpenATV
Ktoru verziu pouzivas?

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@maradona

Ze by to zrovna na VTi nefungovalo? :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Ano,nie je nakonfigurovany

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Bez hesla sa nepripojim

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Nevedel by som stiahnut ani tie bouquety

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

problem-ziadne data na transpondery

Toto je problem
Ale kde su tie data?

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Obidva tunery máš na motor? Ak prepínáš programy na VU+ Zere netočí Ti motor? Lebo tá chybová hláška mi hovorí, že nie je potom na dobrom transponderi.
No podľa mňa skús zmeniť to VTI, alebo môže byť problém aj s FBC tunerom. Ale priznám sa, ja mám len normálne fyzické tunery na streamovanie.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

Funguje to niekomu na VTi?

Potvrdene zatial iba na OpenATV

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Momentalne mam zapojeny iba jeden kabel
ktory ide od Motoru,je stabilne na Thoru,netoci sa
Na VuDuo programy idu

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Tak skús ten OpenATV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Teraz som niekde čítal, že na VTI môže byť problém ak máš zapnuté pri FBC tuneri FCC.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Mam to vypnute
Dakujem za prispevky
Pisal som aj na vuplus.guru,cakam na odpoved
Zatial sa mi ani ten Nick1612 neozval,riesil tiez tento problem,
ako napisal
Tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede

Ale neviem aky spatny zoznam kanalov
PS:
Teraz som si vsimol,ze ked klient vuzero,nacitava bouquety z VuDuo,
tak sa tam objavia aj Radiove bouquety ktore v serveri(Vuduo)ani nie su
Thor radio
Hot Bird radio
Astra radio ... atd

Klient dokopy nacita 33 bouquetov ale v serveri ich mam iba 27
Neviem odkial to stahuje

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Klidne zkus openatv 6.4 ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

Ok
Najprv klienta

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Vyzkoušej dát u klienta tuner " nenastaveno" v tuner configuration. Ten návod jsem nečetl, tak nevím. V open image atv,pli se to jednoducho nastavuje v nastaveních " povolit vzdálený tuner" a vyplníš ip adresu. Tam to funguje spolehlivě...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 3 935
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra