![]() |
|
Remote channel stream converterZdravimPred dvoma rokmi sa to tu riesilo (Nick1612) teraz to riesim ja Vtedy Nick1612 napisal: tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede Co tym myslel,ze pouzival som spatny zoznam? (poslal som mu PM,zatial nic) Mam ten isty problem: Prijimac Vu+DUO 4kse a Vu zero Image VTi 15.0.0 v obidvoch Snazim sa spustit streamovanie cez siet pomocou Remote channel stream converter, (z dovodu problemoveho natiahnutia noveho koaxu) Na digitalne.ellane je pekny navod ale nedari sa Vu+DUO ako server Vuzero ako klient V menu remote channel stream konverter u klienta,po zadani IP adresy serveru a prihl.udajov,sa spoji so serverom (Vu+Duo),nacita vsetky bukety Vyznacim ktore chcem streamovat, dam prevziat,vsetko prebehne ok V klientu (vuzero) su tam vsetky prevzate bukety,kanaly ale su nefunkcne Prihlasovanie HTTP je vypnute Vopred dakujem za uzitocne rady |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 486 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterSkúsil by som do oboch zariadení nahrať na skúšku OpenATV 6.3 ( urob si pred tým full backup toho VTI ) a vyskúšal .Ak by to fungovalo ( čo verím ze bude ) , tak by som potom kombinoval image na servery a klientovi kým nepride opäť vypadok . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@peterskZadavam ho iba pre pripojenie na serverKam to heslo do Vuzera? |
A je to
![]() |
|
@A je toOdskúšal si už tak ako som Ti písal? Bez hesla.Aby sme niektoré chyby vylúčili.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 573 |
![]() |
|
Zkušenost s OpenATV ...Plugin používám cca 8 let ... na OpenATV ...VTi jsem nikdy nepoužíval ...Plugin nainstaluješ, spustíš, zadáš IP adresu serveru (přijímače odkud bereš stream), root a heslo na root. Port necháš 21 a Passive: necháš No ... zvolíš zelené tlačítko načtou se ti bouquety ze serveru. Tlačítkem OK si označíš bouquety, které chceš si stáhnou ... nakonec dáš zelený - Download Abys vše odzkoušel zda to funguje, vyber na klientovi FTA program a přijímač (server) dej do Standby. link vypadá asi takto: http://192.168.1.30:8001/1:0:2:1640:1000:1:cfdace7:0:0:0 používá se port 8001 Jediný problém bych viděl že nemáš povolený port 8001 Jinak jestli máš DHCP zapnuté nebo ne je jedno Toto je jeden z nejjednodušších pluginů ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 195 |
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterVTI zrovna nemusím ,ale v akom kolvek image openxxx to ide bez problémov aj bez pluginov alebo virtualtuner. stačí na servri vypnúť overovanie pre stream na klientovy vypnúť tuner a samozrejme na klientovy zapnúť záložný tuner nastaviť ip a port zeleným uložiť a žiadny problém. a zoznam kanálov stačí cez dreambox edit poslať do klienta kludne aj ten istý ako je na servri a nemusí nič sťahovať .![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@peterskTak na serveri som spravil novu FAV skupinu,vlozil som ibaCT1 a CT2 nacital do klienta ale stale pise-ziadne data na transponderi |
A je to
![]() |
|
@mercedes77Backup mam,OpenATV 6.4 nie je lepsi? |
A je to
![]() |
|
@A je toTuner na VU+ Zero si vypol?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskAko bez hesla?Bez hesla sa na server nepripojim Netusim ake heslo myslis Robim to podla navodu z digitalne.ellano: 4. Po vstupe do položky Remote chanell converter stlačte žlté tlačidlo (Set server IP) na diaľkovom ovládači a preveďte nasledovné nastavenia: IP: do tejto položky zadáte IP adresu serveru (prijímača z ktorého chcete streamovať). username a password : zadáte meno a heslo FTP pripojenia prijímača serveru |
A je to
![]() |
|
@A je toA zadal si heslo?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@ivo2001Port 8001 povolenyPresne tak to robim,podla navodu bouquety stiahne ale obraz nemam Ak to nepojde,asi vyskusam ten OpenATV Ktoru verziu pouzivas? |
A je to
![]() |
|
@maradonaZe by to zrovna na VTi nefungovalo?![]() |
A je to
![]() |
|
@peterskAno,nie je nakonfigurovany |
A je to
![]() |
|
@peterskBez hesla sa nepripojim |
A je to
![]() |
|
@peterskNevedel by som stiahnut ani tie bouquety |
A je to
![]() |
|
problem-ziadne data na transponderyToto je problemAle kde su tie data? |
A je to
![]() |
|
@A je toObidva tunery máš na motor? Ak prepínáš programy na VU+ Zere netočí Ti motor? Lebo tá chybová hláška mi hovorí, že nie je potom na dobrom transponderi.No podľa mňa skús zmeniť to VTI, alebo môže byť problém aj s FBC tunerom. Ale priznám sa, ja mám len normálne fyzické tunery na streamovanie. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Funguje to niekomu na VTi?Potvrdene zatial iba na OpenATV |
A je to
![]() |
|
@peterskMomentalne mam zapojeny iba jeden kabelktory ide od Motoru,je stabilne na Thoru,netoci sa Na VuDuo programy idu |
A je to
![]() |
|
@A je toTak skús ten OpenATV.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@A je toTeraz som niekde čítal, že na VTI môže byť problém ak máš zapnuté pri FBC tuneri FCC.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskMam to vypnuteDakujem za prispevky Pisal som aj na vuplus.guru,cakam na odpoved Zatial sa mi ani ten Nick1612 neozval,riesil tiez tento problem, ako napisal Tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede Ale neviem aky spatny zoznam kanalov PS: Teraz som si vsimol,ze ked klient vuzero,nacitava bouquety z VuDuo, tak sa tam objavia aj Radiove bouquety ktore v serveri(Vuduo)ani nie su Thor radio Hot Bird radio Astra radio ... atd Klient dokopy nacita 33 bouquetov ale v serveri ich mam iba 27 Neviem odkial to stahuje |
A je to
![]() |
|
@A je toKlidne zkus openatv 6.4 ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 195 |
![]() |
|
@ivo2001OkNajprv klienta |
A je to
![]() |
|
RE: Remote channel stream converterVyzkoušej dát u klienta tuner " nenastaveno" v tuner configuration. Ten návod jsem nečetl, tak nevím. V open image atv,pli se to jednoducho nastavuje v nastaveních " povolit vzdálený tuner" a vyplníš ip adresu. Tam to funguje spolehlivě...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
![]() |