Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Remote channel stream converter

Zdravim
Pred dvoma rokmi sa to tu riesilo (Nick1612)
teraz to riesim ja
Vtedy Nick1612 napisal:
tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede

Co tym myslel,ze pouzival som spatny zoznam? (poslal som mu PM,zatial nic)

Mam ten isty problem:
Prijimac Vu+DUO 4kse a Vu zero
Image VTi 15.0.0 v obidvoch
Snazim sa spustit streamovanie cez siet pomocou Remote channel stream converter,
(z dovodu problemoveho natiahnutia noveho koaxu)
Na digitalne.ellane je pekny navod ale nedari sa

Vu+DUO ako server Vuzero ako klient
V menu remote channel stream konverter u klienta,po zadani IP adresy serveru a prihl.udajov,sa spoji
so serverom (Vu+Duo),nacita vsetky bukety
Vyznacim ktore chcem streamovat,
dam prevziat,vsetko prebehne ok
V klientu (vuzero) su tam vsetky prevzate bukety,kanaly ale su nefunkcne
Prihlasovanie HTTP je vypnute
Vopred dakujem za uzitocne rady

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
Odpověď v diskusním vlákně
 

ivo20001

Vždyt nebud hned takový "povolný", tady se řeší rovnice o několika neznámých, nikdo nedokáže s jistotou říct, co je špatně. Každé image má svoje pro a proti, je to jako výběr auta...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 3 935
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tukan

heh, presne, medak lebo bmw, intel alebo amd, florida alebo gronsko :) kazdemu vyhovuje daco ine

🔱

mirny
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 999
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

Tiez si myslim,ze na image nezalezi ale uvidime

Tu je vyjadrebie vuplusguru:
Ako prvé skúste reštart routra(oba boxy musia byť pripojené v rovnakej domácej sieti)
Na klientovi povolte DHCP aby mu router pridelil IP adresu sám
Pokiaľ to nepôjde tak skúste inú enigmu a to OpenATV6.4 tá je určite funkčne lepšia.

Je pravda,je tam viac moznosti,skusil som aj IPBOX Client
Tam je zaujimave,ze ked dam vyhladat server tak mi ho v sieti nenajde :-/
IP mozem zadat aj manualne ale nestiahne bouquety lebo nie je spojenie so serverom

Momentalny stav -Klient: OpenATV 6.4
Server: VTi 15.0.0
Vygenerovany playlist m3u cez OpenWebif klient prehraje

Este skusim dat aj na ten server OpenATV 6.4
ak ani tak to nepojde tak musim spekulovat a skusat dalej lebo fungovat to musi

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

ale zalezi, na pli je stara verzia stream a atv ju ma zas novsiu, ked som mal na boxoch serv client tieto verzie tak si to nerozumelo, nemas na co cakat, daj vsade to iste, takze atv, to s tym zap dhcp co radia vu+ je blbost, dhcp vie nastvarat velku paseku, treba to mat vyp a pekne pevnu ip a aby tam nebol konflikt s inym zariadenim

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@tukan

Já bych dal na oba čistý OpenATV a 1x Remote plugin a hned by se vedělo ... otázka je jak je tazatel "zručný" v IT + SAT ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peterkozel

Mozno mysleli iba docasne kym mu router neprideli IP adresu
a potom sa DHCP moze vypnut

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

@A je to

kdeze, pri vyp dhcp urcis ip ty v boxe a hotovo, dolezite je aby v inych boxoch bola ina, mas to tak vsak?, skusal si aj funkciu vzdialeny tuner?

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peterkozel

Ano,skusal
Po zadani IP adresy+ port 8001, nenajde server v sieti
Vzdialeny/zalozny prijimac povoleny mam

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Skusal som aj IPBOX klient,problem ten isty,
ziadny server nenajdeny v sieti
No nic
este som sa nedostal k tomu aby som to skusil s OpenATV
aj na serveri ale niektori borci sa tu vyjadrilimze im to funguje
aj na VTi ale neporadili :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peterkozel

Skusal som aj IPBOX klient,problem ten isty,
ziadny server nenajdeny v sieti
No nic
este som sa nedostal k tomu aby som to skusil s OpenATV
aj na serveri ale niektori borci sa tu vyjadrilimze im to funguje
aj na VTi ale neporadili :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@oprava

vyjadrili,ze im to funguje
aj na VTi

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Podľa toho čo tu popisuješ máš problém v sieti. Ako máš v tej kuchyni VU+ Zero, cez wifi, repeater máš? Akú máš bránu pri serveri a akú v Zere v sieťových nastaveniach?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Akú máš IP adresu servera a akú Zera? Mohol by si sem aj to napísať.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Siet by mala byt rovnaka
Momentalne mam oba boxy vedla seba v mojej izbe
Siet je zapojena cez cez switch
Server ma IP na konci 0.108 a klient 0.185

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

A bez switchu si už skúsil?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

switch s tym nic nema, ok bordel v ip teda nemas, takze stale plati ze treba skusit atv ako server

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Odpověď v diskusním vlákně
 

@petersk

Ano
Teraz som natiahol kable priamo z routra
Server aj klient su priamo napojene

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peterkozel

Suhlasim
Zajtra to skusim

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

toto je parodie

toto je parodie :)

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ivo2001

Snad poznas riesenie? :-/

A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 991
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

už jsi vyzkoušel na obou přijímačích čisté OpenATV a klidně zapnuté DHCP na switchi ?

Toto bych udělal ... hned to musí fungovat ... me nekdy tento plugin nefunguje taky, ale zdoj (server) je BBC short mode ... to to trochu alchymie ... ale fígl na to mám ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

jinak nalaď do čistého img pouze ČT24 na 23e ... jako celý tr ČT a zkoušej fta CT24 ...

T90 (28E-1W), AX4KHD61 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 5 342
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Skús ten OpenATV na oboch. Ale nenatrep tam nič predtým, než to neodskúšaš. Ako Ti radí peterkozel, nalaď len CT24 a na tom skúšaj. Ale mám také tušenie, že ani na OpenATV Ti to nepôjde, ale nech sa mýlim :))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

Skús tie boxy vymeniť. Zero daj ako server a DUO ako klient, či to tak pôjde?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 5 755
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Remote channel stream converter

este raz - dhcp zap na boxe je iba ak chces mat gulas vo vsetkom, ked ho nechas zap a napr restartujes box, router tak mu bude pridelena ina ip a vsetko sa zoserie, takze este raz-

- na oboch rovnaka verzia atv
- vypni na oboch dhcp a zvol ip podla rozsahu routra a uisti sa ze su ine, myslim vsade - pc..., teda aby si nemal v sieti viac zariadeni s vyp dhcp a rovnakou ip
- nastav fbc - ja viem ze je na webe x navodou ze to treba mat na automatike tie ostatne ale radsej si to pekne nastav az po tuner cislo 8, mne to pomohlo, prehrab sa v nastaveniach a najdi nieco co zaskrtne tu vec aby bol v pripade obsadenia tunera pouzity iny automaticky
- stiahni a nastav doplnok
- este posledna vec-ak pouzivas legalnu kartu od skylink tak potrebujes vhodny oscam a nastavenia aby ti islo viac TP...

peterkozel
Registrace: 10/2019
Příspěvků: 199
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra