![]() |
|
Internetová TVZdravím vospolok. Som absolútne mimo z tejto témy akou je "internetová TV". Vedeli by ste niečo poradiť? Myslím tým, kvalita, cena, dostupnosť cez internet na bežné sledovanie, aj 2-3 zariadenia. Priorita: Sk,CZ, canal + na PL, nejaké filmové programy. Vôbec sa v tomto neviem orientovať, mal som, ešte aj mám satelitnú Tv a viem že existuje skylink live, mám aj Digi GO. Čo by ste odporučili? Ešte prípadne, je nejaká apka, alebo možnosť sledovania cez Nokiu streaming box nejaké nemecké voľné TV ako na satelite? nokiu využívam na netflix, HBO.dik |
Dodo22
Registrace: 4/2023 Příspěvků: 72 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
Bohemia czZjistím to, poslední byla ta verze co uvadis. V jejich multi přijímací je stále 2.40.1. Vzhledem k tomu že se jedná o drobné úpravy a opravy některých chyb to bude stejná verze. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 522 |
![]() |
|
Bohemia czTak je to verze 2.43.1 |
HYPER
![]() |
|
RE: Internetová TVO2 SmartBox poslední generacehttps://www.o2.cz/osobni/smart-box je to to nejlepší, co je v současnosti u nás dostupné. Administrace, design, stabilita, pokrytí, . . . Ve spojení s optikou O2 -mám 250/250 - je to proti kabelu Vodafone/UPC co jsem vypověděl-určitě posun. Poslední boxy od Vodafone měly taky slušný pokrytí, ale dost se hřály. Jeden mi vyhořel, udělali mi výměnu. O2 dodávají ale i jiné další přístroje, např. modem pro internet přes kroucenou telefonní linku/4 dráty, ten se moc nepovedl, taky hoří. O2TV - Appka 2.0 je jasnej propaďák, novou jsem ještě neměl čas zkusit O2TV nabídka - záleží co a jaký balíčky si objednáš. O2TV obraz, není to žádný zázrak, ale na pořádné moderní TV 10 bit je obraz velmi slušný, osobně tam silně postrádám titulky, jinak dobrý, pokud se na to ale díváš na nějaký 50Hz 10 let starý SD šunce, tak se nedivím. Stará TV nedá samozřejmě to, co moderní 100Hz vyšší řady. Jo a přetáčení vpřed funguje kromě Primy. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 299 |
![]() |
|
MMorousMám ten levnější od Zyxel, ale cena je minimálně o litr vyšší jako u toho STB. Ještě přemýšlím o tom modemu co používáš, že bych do něj šel. Uvidíme. Sousedka má ten první typ. Což je stejný. |
HYPER
![]() |
|
MMorousTak titulky šli na ČT1 HD AD, na klasické verzi ČT1 HD bez AD ne teď na filmu pro pamětníky. |
HYPER
![]() |
|
@HYPERBrácha má na optice taky ten Zyxel. Wifi nic moc, nedosáhne do kuchyně, tak šel do Datartu, tam mu prodali nějakej zesilovač wifi signálu, když jsme to chtěli rozchodit tak podle návodu jsme našli nějakou Appku, jenomže při registraci mi to okamžitě strhlo 100,- přes Apple pay, a hned mi to nabídlo odhlášení, tak jsem odklipnul odhlášení a druhá stovka. Zesilovač jsme rozchodili, signál to sice rozšířilo dál od modemu, ale z 500/500 to udělalo asi 120. Tak to vrátil že je to spíš zeslabovač, řekli mu že prodávají co jim dodají. Bylo to do osmi dnů tak to vzali. |
MMorous
![]() |
|
@peterskTak jsi měl pravdu s tím O2.🤣Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@HYPERTak na to koukám, na pozemáku jdou na CT1 i CT2 titulky, v O2TV naskočí menu na zapnutí titulků i přepnutí audia, ale vlevo pod filmem je nápis Titulky nejsou k dispozici. Duální jazyková verze teď na filmu Vlak na CST2 jak na pozemáku tak O2TV v poho. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousTak to ti blahopřeji k tomu smartšrotu,tp-link za čvrtinovou cenu je na tom mnohem líp,než ten jejich předražený smartšrot![]() ![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
@MMorousA na ten extender nepotřebuješ žádnou apku,když tomu nerozumíš,tak platíš![]() |
Prosat
![]() |
|
@ProsatZkus se podělit o svoje zkušenosti s tím smartšrotem. Vypadává ? Hřeje se? Nebo jiný problém? Rozveď v klidu detaily, třeba to někomu pomůže. Nebo jenom tak plácáš klukoviny ? |
MMorous
![]() |
|
RE: Internetová TVale vzdyt on ma pravdu, ten jejich slavnej O2 srotbox by si koupil jenom hlupak a nebo neznali pepik ci duchodce, technicky je to klump, a i kazdej levnej androidbox je lepsi nez ten O2 srotbox. 😂 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 299 |
![]() |
|
@mildenemohol by si ma kontaktovat na cerpadlaservis@gmail.compotreboval by som poradit a neda sa mi ss |
myayka
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@Bohemia czNejspíš se trochu pleteš když to srovnáváš s androidboxem. |
MMorous
![]() |
|
RE: Internetová TVJá mám u toho dodany klasický plochy rj11 s dvěma kontakty. Ten kroucený kabel mě nějak nesedí u toho modemu, ty byly většinou určený pro sluchátko u pevného telefonu a byly myslim s konektorem rj10. Nejsem si ale úplně jist. Mel jsem u prvního modemu zyxel WiFi 2,4G ADSL/VDSL dodany i rozbočovač pro telefon a internet a vždy jsem tam měl plochý kabely ve výbavě. I u prvně dodanyho ADSL byly také plochý kabely. No samotny průměr drátu něco kolem 0,2 mm není taky nic zazracnyho pro napětí do 50V. Otázkou je zda by se vešel vodič alespoň 0,5 mm jeste do konektoru rj11. U toho kroucenyho kabelu mohlo jít taky o menší technickou závadu v kontaktech konektoru rj a vodicem. Navíc ten kroucený kabel při natažení peruje tlačí směrem ven. Modem byl asi taky nic moc, když se dost zahříval, příčina mohla být v kombinaci s tím krouceným kabelem a nebo už v samotném modemu s dodaným zdrojem, ten nemusel být také ideální už s dodaným kusem modemu. Jo made in China většinou. Je to taky o štěstí na kus. |
HYPER
![]() |
|
@MMorousTen jejich androidšrot,je to samý,nakoupili jich hodně,tak vyřadili 5 let staré televize,no neber to..![]() ![]() |
Prosat
![]() |
|
@HYPERJá bych se toho napětí bál taky. Sousedce to vyhořelo a oprava asi 3000,- |
MMorous
![]() |
|
@MMorousZapomeň na to,že to vyhořelo telefonním kablem![]() |
Prosat
![]() |
|
@Bohemia czAndroidbox je přece úplně jinej přístroj. O2smartBox nemá s televizí nic společnýho, to je modem s wifinou. Takže nevím o čem se tu bavíme. Jinak Tp-link bych si nikdy nekoupil i když je levnej, záleží samozřejmě na typuto, u bráchy je v základním příslušenství bytu a nic moc, doma jsem měl přes 10 let edimaxy, buď jako router, potom asi 3 roky jako swich a 2 extendery a pořád to maké, teď na baráku v sadě po patrech |
MMorous
![]() |
|
@MMorousAle je stokrát lepší,než ten smartšrot,ten bych nechtěl ani zadarmo.. |
Prosat
![]() |
|
@ProsatByl jsi někdy v telefonních rozvodnách? Jsou různě po domech, rozvodový krabice v zoufalém stavu, klíče má kde kdo, protože se pevný linky přestaly používat. A krabice po domech ? Kontrola žádná, protože je to 25 let mimo provoz, a když někoho napadne dát si přes to internet, tak se to připojí, propískne, ale celou trasu nikdo pod kontrolou nemá. Nedávno jsem to otvíral s technikem když jsem chtěl zkusit ten jejich bonding kvůli vyššímu uploadu, raději jsem si počkal na optiku. |
MMorous
![]() |
|
@MMorousale tady je rec o internetove televizi a o O2 TV boxu a neee o nejakym internetovym modemu.! jinak tedy od O2 bych si nekoupil vubec NIC. 👍 |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 299 |
![]() |
|
@MMorousDodnes se linky používají,ale je to o ustřednách,vzdálenosti a též technicích,ne všichni tomu rozumí![]() |
Prosat
![]() |
|
@Bohemia czPřesně tak![]() |
Prosat
![]() |
|
RE: Internetová TVJá měl O2 tv stříbrnou 1 měsíc a byl jsem rád, že jsem se jich zbavil. To jsem ani neměl jejich box. Šlo mě to na Nookkia 8010. Ale zlatá Magenta tv a Skylink. I ten Sweet tv přepíná svižněji. Ten mám jako sychr, kdyby něco vypadlo.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 115 | |
![]() |
|
![]() |